לא לא הסכמתי, אלא הטלתי ספק במקורות שלך, במיוחד כשלא היו שום פרטים באף אתר אמין. ראיתי את רוב המשחקים שלו מהשנה האחרונה במדי נבחרת ברזיל (האולימפית והבוגרת). בסקיי פירסמו שהוא יעבור בדיקות רפואיות ביום שני הבא ולאחר מכן יחתום על חוזה. כנראה שההחלטה הסופית תהיה להשאירו במילאנלו לשארית העונה ולא להשאיל אותו. הגאזטה מדווח שטיאגו סילבה יירכש ב-10 מ' יורו ויוחתם ל-4 שנים בהן ירוויח 2.5 מ' יורו לעונה.
גליאני: "המו"מ נמצא בשלב מתקדם. טיאגו סילבה יגיע למילאנו ביום ראשון ויעבור בדיקות רפואיות ביום למחרת. אם הכל יילך לפי התכנון, החוזה ייחתם. אני בדרך כלל מדבר רק אחרי שאני רואה את החתימה, אבל אני יכול לגלות שאנחנו כמעט שם."
פאבל נדבד שוקל את פרישתו. הקשר הצ'כי שאמור לפרוש בסיום העונה הנוכחית שוקל אם לשחק עוד עונה אחת. דניאלה ואנטאג'יאטו חלוצה של רימיני יחתום בינואר באטאלנטה לארבע שנים. השעייתו של מיקולי הופחת משני משחקים בחוץ למשחק אחד בלבד.
:aa1: נביו אורלאנדי פוטר הבוקר מאימון רגי'נה הנמצאת במקום ה-19 בליגה (הוא המאן החמישי?! שפוטר מתחילת העונה... רגע! תנו לי לחשוב... פאלרמו, קייבו, בולוניה, טורינו...?). מאוחר יותר את את מקומו תפס בפה פילון. ג'וזפה כבר אימן בעבר את קייבו בסריה A ואת טרביזו שם נחל כשלון. :aa1: לא רק הסטטיסטיקה של יותם (ודעתי עליו בעונה שעברה במדי אטאלנטה) גם ההתעניינות מצד מועדוני צמרת מוכיחה שמוריס קארוציירי הוא שחקן נהדר. התקשרות האיטלקית מדברת על כך שרומא תנסה להביאו כבר בינואר תמורת סימונה לוריה בתוספת כמה מיליונים, גם מהצד השני של ארון הגביעים, לאציו מוכנה להציע את הבלם הכושל שלה אמילסון סאנצ'ז קריבארי תמורת הבלם האיטלקי בן ה-28 פלוס עוד כמה מיליונים. ויש גם את מילאן שעל ההתעניינות שלה בבלם שאוהב לסיים את השאריות של יתר שחקני פאלרמו בחדר האוכל כבר פורסם בעבר. כמו כן, תמיד נוח להצמיד איזה התעניינות מצד חסרי הכשרון באי הבריטי, כמו ווסט האם למשל.
או את המברשת שיניים . הוא פיספס את אחד המשחקים החשובים של מילאן העונה, וזה שהוא ישחק מול אודינזה זה די נחמת עניים ובכך כנראה נגמרה לנו העונה ,אלא אם נופתע עם כמה שחקנים חיזוק חדשים.
http://www.napolisoccer.net/wp-content/uploads/image/foto/hamsik/Hamsik3.Xxx בשבוע שעבר מרק המאשיק נשדד באזור הקרוב לסטאדיו סן פאולו דבר שזיעזע אנשים רבים בעיר ואוהדים בפרט. כמה אוהדים לקחו יוזמה ופתחו דף פייסבוק שצבר יותר מ-1,500 חברים שנקרא " כל אלה שרוצים להתנצל בפני המאשיק על השוד המבייש". להמאשיק נגנבו מסמכים כולל הדרכון האישי, שעון רולקס, מפתחות הבית ומזומנים. המאשיק התבדח על המקרה והבטיח לאוהדים שהוא לא מתכוון לעזוב את הקבוצה.
מרקוס אנג'לרי , מגנה הימני של אסטודיאנטס הארגנטינאית מועמד לאינטר על פי התקשורת הארגנטינאית (או אולי סוכניו). השחקן כבר נמצא בתכניות של אתלטיקו מדריד ודי סגור שבארגנטינה הוא לא ישאר...
עד עכשיו כל מה ששמעתי זה איזכורים להשאלה של אלאנו ממנצ'סטר סיטי. אין לך מה לדאוג, בחודש הקרוב יעלו עוד הרבה שמות.