שמועות חדשות והעברות 2008/9

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏2/7/08.

1. פירנצה Member

פצוע נוסף למחלקת השיקום הגריאטרית של מילאן-הפיטבול גמר את העונה עקב פגיעה בקרסול.

2. uri מנהלים

אל תמהר להציג אותי ככלי ריק, רק כי אינך מוצא את הנטיב הנכון לדברי. בעוד אני כתבתי שאין לציטוט זה מספרו שום חשיבות, פרט אולי פיקאנטרי, עבור האוהדים. זאת כי האוהדים בכו וכו מגיעים למגרש עבור הדברים שקסאנו הלז עושה במגרש ולא עבור הדברים שהיה יכול לעשות. ואילו אתה, בין התרסה, קריאת תיגר ושחצנות, הצבת בפני שאלה כדלגמן:

מתוך ההגיון הבריא אני מסיק שמטרתך אינה היתה שאכתוב חוברת הדרכה לאוהד המתוסכל, אלא נסיון להבהיר בפני את דעתך והיא שעבור האוהדים הצהרות אלה בספרו בעלי חשיבות והשפעה. אם נעמיד את תבונותיך במבך הלוגי ונוציא אפוא, מן הפרט אל הכלל נסיק שאוהדים ירגישו תחושת הערצה ואהדה פחות לשחקנים שמציגים יכולת טובה על המגרש, אלא יותר לאלה שנותנים את כולם באימונים לפני כל משחק. אם נמשיך להתוות בנטיב לוגי זה נווכח שצ'לסי למשל, ששחקניה לא פעם נתפסו מבלים בבארים לפני משחקים, צריכים קהל מועט יותר מבארנסלי ששחקניה נקיים מאשמה שכזו.

אך עזוב. אין שום טעם לחפש את האמת בגבולות התיאוריה. יש לנו את המציאות שתבוא אלינו כדי לתת לנו תשובות. אם נראה ירידה משמעותית בכמות הצופים במגרשה של סמפדוריה, הרי שהצדק עימך. אך אם לא יחל שום שינוי והאוהדים ימשיכו להגיע ולקפות מאושר בשערים של קסאנו, תוך כדי זעקה במלוא הגרון את שמו כפי שנהגו עד היום, הרי שצודק הנני.

--------

רגע לפני שכולנו הולכים להחזיק אצבעות לאינטר ורומא, רגע לפני שאני אלך לי להירגע על כוס ויסקי אחרי יום ארוך של לימודים ועבודה יש עוד נושא אחד שאתמול בחרתי שלדלג מעליו, אך התוודתי שהוא מציק לי ולא נותן לי מנוח.

פרנקו בארזי, כתבת:

האם רק משום שקסאנו נולד בשכונת מצוקה ובעוני, רק כי לא זכה לחינוך ולמד נימוסים הוא ראוי למצות את חיו, להנות מהם ולהיות מאושר פחות ממך? אני שואל כי זהו הפועל יוצא דבריך.

---------

כמובן החלמה מהירה לרינו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/12/08
  3. פירנצה Member

כמו שאמרתי מקודם כמות הצופים לא תרד בגלל הספר אבל ההתייחסות אליו תשתנה ובצדק אז אין
    טעם לעקוב אחרי הנתונים.
    בכל מקרה הבוז שאני חש לשחקן רק התעצם אבל אני לא מתכוון לבזבז את הזמן עליו ומבחינתי
    הוא נכנס לרשימה הארוכה של כשרונות מבוזבזים,יותר מזה אין מה להוסיף.

4. 亚历山大帕托 Member

לפי הדיווחים, טיאגו סילבה חתם במילאן, אך מאחר שאין מקום לצרף זר נוסף, הוא ישחק בפיורנטינה עד סוף העונה.

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מה שאומרים הוא הבלם הברזילאי המוביל כיום יחד עם ז'ואן. בשמועות על החתמה נתקלתי, אבל זאת הפעם הראשונה שאני שומע על השאלה לפיורנטינה. אם זה נכון, יכול מאוד להיות שדונאדל קשור איכשהו בעסקה הזאת.

6. 亚历山大帕托 Member

לפי מה שאומרים, הוא יהיה הבלם הברזילאי הכי טוב.

אתמול כשקראתי את השמועה הזאת, דאגו לעדכן את כל עמודי הויקיפדיה, והיום הכל תוקן חזרה בעוד שאין שום ידיעה באף כלי תקשורת רציני. אני מקווה שזה כי הפרטים עדיין לא נקבעו סופית או שנשמרים במערכת.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: סטפן מאקינווה, הניגרי של לאציו בדרך לפאוק סלוניקי.

:aa1: למרות הגעתו של טיאגו סילבה(כנראה), מילאן עדיין אחרי מקסס.

:aa1: דקורט של אינטר בדרך לפ.ס.ז.

:aa1: הנהלת רומא מדגישה שהיא רוצה שפרוטה יישאר ושכל השמועות שיקריות.

:aa1: מנצ'סטר סיטי רוצה את דניאלה די נאטלה של אודינזה.

:aa1: כריסטיאן אובודו של אודינזה קרוב למילאן.

:aa1: האמסיק אומר על השמועות בימים החרונים שהוא יעבור לריאל:"אני יישאר בנאפולי עד לסוף העונה.

8. 亚历山大帕托 Member

בחודש הקרוב מילאן תקושר לכל קשר אחורי באיטליה, וזה במקום ללטש יהלום כמו קרדאסיו, או אפילו לתת לפלאמיני לשחק באופן קבוע במשבצת האהובה עליו.

אובודו הוא בחירה לא רעה ממה שיצא לי לראות, והוא גם כובש הרבה, אבל כרגיל יש לי הסתייגות משחקני הגנה אפריקאיים.

9. DanieL S Member

"לפי מה שאומרים, הוא יהיה הבלם הברזילאי הכי טוב."

לא חושב ככה יש את זואן ועוד מלא תותחים הוא צעיר ואם יתפתח טוב אני חושב שכן
    אבל יקח לו מלא זמן להתסגל לכדורגל האיטלקי ומילאן בכלל

ומקסס לא יעבור למילאן. פרוטה אני מעדיף שישאר אבל עם אפשר למצוא משהו טוב אז אולי עדיף להיפרד.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

המון תותחים?
    חואן כבר בן 30, ואני לא מחזיק מלוסיו ואלקס. מי נשאר לנו? נאלדו?

11. 亚历山大帕托 Member

עוד קשר פוטנציאלי למילאן: דניאלה דסנה בן ה-21, תוצר מחלקת הנוער של פארמה שעבר העונה לסמפדוריה.

http://www.sports.ru/images/object_59.1203333559.Xxx

12. פירנצה Member

חסר לו שלא,10 מליון יורו! זה סכום עצום לשלם על בלם, ותחסכו ממני את השמועות המופרכות
    על 25-30 מיליון שהוצעו כביכול על מקסס.
    פיורנטינה התעניינה בו בקיץ האחרון ולכן יצא לי לעקוב אחרי כמה משחקים שלו והוא שחקן נהדר,
    אבל הרבה דברים משתנים כשאתה מגיע לאחת הליגות הגדולות באירופה.

13. 亚历山大帕托 Member

קודם כל, 10 מיליון יורו עבור הבלם הכי מבטיח בעולם זה לא סכום עצום. שנית, מאיפה הבאת את המספר הזה? שוב אתה גולש בגול.קום? אלה הערכות בלבד כי העסקה עוד לא סגורה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/12/08
  14. DanieL S Member

חסר לו שלא,10 מליון יורו! זה סכום עצום לשלם על בלם

איפה אתה חיי ראיתה את השוק היום?
    כל שחקן יקר מאוד ועם הוא פונצטיאל כזה גדול אז זה סכום נחמד......
    ואם הוא היה אחד הטובים אפשר למכור אותו בהרבה
    ואל תשכח את פפה קנו ב30 מליון יורו (יותר טוב מסילבה)
    למרות שבהתחלה צחקתי אבל דוגרי שחקן טוב מאוד

15. פירנצה Member

מה אתה ילד?,אתה לא מסכים איתי אז אתה ישר משתמש במשפט השחוק במיוחד על אתר goal.
    כל האתרים שבדקתי דיברו על הסכום הזה,ואם כבר מאיפה החלטת שהוא הבלם המבטיח בעולם?
    ראית משחקים שלו? או ששוב גלשת באתר גול.קום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx