שמועות חדשות והעברות 2008/9

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏2/7/08.

1. פרנקו בארזי Member

!!!
    שחקנים כמו קסאנו הכי מרגיזים אותי, כי אני לא יכול להפסיק לחשוב "גאד דמט למה ערסים אינפנטילים מקבלים את כל הכשרון ואנשים כמוני שכל כך אוהבים כדורגל ומוכנים להשקיע את החיים שלהם בשבילו, לא מקבלים אפילו רבע מהכשרון שלהם".
    גם בארץ, יש תמיד את הערס הזה עם המהירות המסחררת והטכניקה העילאית, אבל גם עם שלוש שנים בכלא וילד בגיל 17...
    הם פשוט כל כך מעצבנים אותי.

2. George Best Member

זה שהוא שוכב עם נערות ליווי, אוכל כמו חזיר - לא אכפת לי, מצידי שיהפוך לזונה ממין זכר ועל הדרך יראה כמו קרטמן,
    אבל מה שבאמת מכעיס זה המשפט על התארים "זה נחמד לנצח, אבל זה לא גורם לך להיות מאושר", הוא כותב. "הבעיה היא שאנחנו חיים בתרבות שאובססיבית להצלחות. אנחנו משלים את עצמנו שאנחנו חייבים לעבוד קשה ולהקריב דברים בשביל להצליח. אבל למה? תארים זה דבר שבא והולך. אחרי שאתה פורש, התארים נעלמים, הם הופכים למספרים על לוח שנה. חוץ ממראדונה ופלה ואולי עוד שניים אחרים, לא זוכרים אף כדורגלן בגלל התארים שאותם לקח."

מגעיל.

נערך לאחרונה ב: ‏9/12/08
  3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיגיד מה שהוא רוצה... לא צריך להתייחס לאימרות האלה ולא צריכים לקחת את זה ברצינות. הוא טיפוס פרובוקטיבי שחולה על תשומת לב. כל עוד הוא לא שחקן מלוכלך, כל עוד הוא נותן מעצמו 100% כשהוא על הדשא (ואל תתנו להתבטאויות כאלו או אחרות להטעות אתכם, רק אתמול היה אפשר לראות כמה שאכפת לו, הבנאדם עוד רגע בכה בגלל שהקבוצה שלו הפסידה בדרבי) - זה לא אמור להפריע לנו. אנחנו אוהדי הכדורגל צריכים להגיד תודה שקיימים שחקנים עם כישרון כמו שלו שמראים את הכישרון על המגרש ועושים את המהלכים היפים שגורמים לנו להעריך כל-כך את המשחק הזה. שחקן גדול עם פה גדול.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ורג',
    איך זה שאתה כל כך נגעל מהתנהגותו ודעתו של קסאנו כשמתחת לאף שלך שחקנים משתכרים עד אובדן הכרה בכל הזדמנות ומעורבים לא פחות בפרשיות עם נערות ליווי ואלימות? אוהד כדורגל לא יאהב לשמוע דעה שכזאת אך אני יותר מבטוח שרוב השחקנים המקצוענים שאנחנו כל כך אוהבים חושבים בדיוק כמוהו והכסף משחק אצלם דבר מרכזי הרבה יותר מתואר כזה או אחר. לדעתי זאת צביעות להיגעל משחקן שאומר את דעתו אין יור פייס ומצד שני לסגוד לשחקנים שדעתם ובמקרים רבים גם התנהגותם, לא שונה בהרבה אך סגורה על מנועל בליבם.
    התרגלנו לראות שחקני כדורגל בעלי ערכים, מוסר וכבוד למקצוע ולאוהדים. הבעת דעתו של קסאנו מאוד לא שגרתית אך עם זאת דיי מובנת אם להתחשב ברקע ממנו הוא בא. החלום הגדול של הילד העני ממשפחה קשת יום מבארי היה להתעשר ולהביא גאווה למשפחתו, לא לזכות באליפות איטליה ולא בנעל הזהב, החלום היה לצאת מהבור בעזרת הכשרון שלו ומגיע לו מילה טובה על כך שהשיג את זה. אם האהבה הגדולה שלו היא בחורות ואוכל שהיו כל כך חסרים לו בצעירותו, זה לא אמור להטריד אף אחד כל עוד הוא תורם מקצועית לקבוצתו.
    דבר שכן מפריע הוא: שסמפדוריה השקיעה ופיתחה בשנים האחרונות קבוצות נוער שמגיעות לרמות גבוהות מאוד בליגות הצעירות. מטריד אותי לחשוב שהילדים המוכשרים יקבלו השפעה רעה מהשחקן הכי בולט בקבוצה הבוגרת ויקבלו דוגמא שגועיה שכשרון בלבד יספיק להם כדי להגיע לטופ כשעל הדרך אפשר לעשות מה שעולה לרוחם.

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

ג'ורג בסט בעצמו לא היה שיכור?

6. yonmu Member

הוא אמר שלא אכפת לו מה"חיים הטובים" כביכול של קסאנו, אלא שמגעיל אותו זה שלא אכפת לו מתארים (עאלק).
    אותי מגעיל שהוא אומר שהוא נותן 50% וזו שחצנות. הוא שחקן שמשקיע את כל כולו, גם מבחינה רגשית.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לזיין לפני משחק ולהתפוצץ מג'אנק פוד קשור ב"מידה מסויימת" לאכפתיות מהקריירה האישית והקבוצתית. שחקן שאכפת לו מתארים ושותה או אוכל למוות הוא יותר מטומטם מכוכבי הריאלטי הישראלים. מצד שני, שחקן שהאידיאלים שלו שונים מהנורמה אך הוא משתמש במקצוע להנאות האישיות שלו, שיבושם לו וזה לא אמור "להגעיל" אף אחד בעולם שבו שחקנים משחקים אך ורק בשביל כסף והחיים הטובים.
    א. לא קראת את הספר.
    ב. הוא דיבר על 50% השקעה בהקשר לריאל מדריד ("למה לי להשקיע, אם לא רוד וראול אז רונאלדו ואם לא רונאלדו אז רוביניו ואם לא רוביניו אז רייס"). כמובן שהוא נתן את כולו בבארי, מה שבעצם הביא אותו לתודעה. הוא השקיע את כולו ברומא כדיי לתפוס מקום בהרכב והוא השקיע את כולו כדי לתת העונה הקסומה ההיא.
    ג. הספר הזה הוא קודם כל בידור ועד עכשיו הוא מספק את הסחורה.

8. uri מנהלים

לא אני ולא אתה מכירים אותו אישית, אי לזאת נוכל לשפוט אותו רק על פי הנכתב, ונעשה זאת בצורה טובה יותר בתנאי שלא נערב דעות קדומות. והדברים כדלגמן:

"הבעיה היא שאנחנו חיים בתרבות שאובססיבית להצלחות. אנחנו משלים את עצמנו שאנחנו חייבים לעבוד קשה ולהקריב דברים בשביל להצליח. אבל למה? תארים זה דבר שבא והולך. אחרי שאתה פורש, התארים נעלמים, הם הופכים למספרים על לוח שנה. חוץ ממראדונה ופלה ואולי עוד שניים אחרים, לא זוכרים אף כדורגלן בגלל התארים שאותם לקח."

אלו דברים אותנטים, נטולי צביעות, בעלי מודעות וביקורת חברתית ועוד כזו שבמקומה. לא חייבים לקרוא את אנטוניו גרמשי (אבל בהחלט מומלץ) כדי להבין את הלך הדברים בחברה. ואולי לך תדע בין זונה להמבורגר...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/12/08
  9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://images.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2008/12/08/0KB7FCKL--346x212.Xxx

טורינו הודיעה רשמית על חזרתו של נוולינו לתפקיד המאמן בהמשך לפיטוריו של די ביאסי. האם היוצרות יתהפכו שוב?

10. פירנצה Member

אתה לא יורד לסוף דעתי,"האותנטיות" לא סותרת את מה שאני מנסה להגיד.
    כמו שרשמתי מקודם-איך אמור להגיב אוהד סמפדוריה שמשלם ממיטב כספו כדי לראות
    את הפרחח הזה מכדרר במדי הקבוצה שלו כאשר הוא מצהיר ועוד בגאווה על ה"השקעה" שלו במגרש.
    ולא פחות מה אמורים לחשוב עלו אוהדי ריאל ורומא כאשר הם מבינים שהשחקן שבאו לעודד רק חשב
    איזה אוהדת הוא הולך לתקוע או מה להוסיף לסנדוויץ' פסטרמה אחרי המשחק.

אתה מהלל את חוסר הצביעות שלו אז איך בדיוק אתה קורא לשחקן שאומר שהוא לא משקיע במשחק
    את מה שהוא יכול... אם זאת לא צביעות אז אני לא יודע מה להגיד לך.

11. uri מנהלים

אני לא יודע מה הולך בראש שלך, אבל התוצר הוא פקעת של רעיונות חסרות תכלית. עומדים לפנינו שני אירועים במציאות שעבורינו הם נתונים ונתונים בלבד, כלומר שאין אנו יכולים לגעת בהם כצורכינו כי כך אנו מערבבים את דעתנו במציאות וע"י זאת מסרסים אותה מכל הגיון. אם כן, הנותונים הם: הראשון הוא עורך חייו של קסאנו (אוכל מהיר, זונות ולפעמים חוסר מאמץ מלא). השני: הדברים שקוראים על המגרש (היותו השחקן הפורה ביותר בקבוצה וכנראה גם הטוב ביותר וזה שבגללו האוהדים מוציאים את מיטב כספם).
    לא משנה מה יאמר לעיתון גם קסאנו לא יכול לשנות נתונים אלו. אם כן עומדות לפניו שתי אפשרויות. האחת: לומר שהוא אוכל אוכל בריא, חיי במנזר וכל משחק נותן את כולו, אך אז יצא שקרן וצבוע. השניה: לומר שהוא אוכל אוכל מהיר, מחורר זונות בקצב של מכונת ירייה ולא תמיד נותן מאה אחוז, ולפחות במקרה זה יצא אדם ישר ואמיתי.
    הוא לא מכריח אף אחד לשלם לו משכורת, הוא לא מכריח אף אחד להרכיב אותו בהרכב, הוא גם לא כופה על האוהדים להגיע ולעודד אותו. האוהדים לא יפסיקו להגיע אחרי שיקראו שאת הדברים שהוא עושה במגרש הוא עושה אחרי שני המבורגרים וגם זאת בשלושת רבעי המאמץ. הם באים בגלל השחקן שהוא ולא השחקן שיכל להיות, ובטח ובטח שזה לא הופך אותו לצבוע.

12. פירנצה Member

תגיד מאיפה אתה מביא את הדברים האלו?
    האוהדים לא באים רק בגלל מי הוא אלא בגלל מי שהם חושבים שהוא בזכות השקעה מקסימלית במגרש.
    אני לא אומר שכעת הם לא יגיעו למגרשים אבל התדמית שיצר קסאנו תדבק בו ויכולה להתבטא בעידוד
    במגרש בהתייחסות מחוץ למגרש ואפילו בתקשורת.
    גם אחמדינג'ד קורא בכל הזדמנות על מחיקה של ישראל ותוכנית הגרעין אז יש להעריך אותו בגלל חוסר
    צביעות?
    בנוגע לאפשרויות שיכל להשתמש קסאנו באוטוביוגרפיה שכחת אפשרות פשוט לא לחשוף בגאווה
    את חיי ההתהוללות שלו,ולא בהכרח לשקר והצהיר שהוא מתנזר מתשוקות החיים.

עוד משהו, נחמד לתבל את הידיעות שלך בכדורגל במעט פילוסופיה אבל תעשה טובה לפעמים דברים
    הם פשוטים וכל המוסיף גורע.אז זה נחמד לצטט תיאוריות של קאנט,יום,ניוטון ושאר החבר'ה אבל לא
    נראה לי שזה מתקשר לכדורגל איטלקי.

13. uri מנהלים

טענותי הן ברורות ופשוטות, אתה בוחר להתנער מהן בכך שהנך מכסה אותם בשמיכה של פילוסופיה מורכבת שלטענתך אין לה מקום בכדורגל. זכותך לשקר לעצמך, רק על תטעה אחרים. על פי התפיסה שלך הקבוצה הפופולארית בעולם תהיה הקבוצה בה כל השחקנים יתנו את המאה אחוז שלהם על המגרש או לפחות יצהירו על כך, וזה כמובן תלוש מהמציאות.

ורק הערה אחרונה. לא ציטטתי אף אחד, אלא הבאתי רק את דעתי. מפאת הכבוד הרב שאני רוכש לאנשים שציינת אני מרגיש מחוייב להזכירם אם וכאשר ארצה לצטט אותם.

ועוד אחת, הדוגמה עם אחמניג'אד זה אחד הטיעונים הכי צולעים שפגשתי מימי.

14. פירנצה Member

אני לא מתנער מהן וחבל שאתה לא מתייחס לשאר התגובה,ההתייחסות שלי לאמירות המתפלספות
    הייתה דברי סיכום של התגובה ומתייחסת גם לשאר התגובות שלך.
    אתה לחלוטין מעוות את הדברים שלי עם הנחות שלא קשורות למה שכתבתי,תסביר לי איך הבנת
    שלדעתי הקבוצה הפופלארית תהה הקבוצה שבה השחקנים נותנים 100%.
    אל תפגע אבל תגובות רבות שלך מצופות במילים גבוהות ובצורה רהוטה והקשר בינן לבין נכונות התוכן
    מוטל בספק.

הדוגמא עם אחמדינג'ד הייתה ציניות קיצונית אני מקווה שלא באמת חשבת שאני מחכה להתייחסות לגביה

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אהמדינז'אד, אני מבקש. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx