מילאן פשוט מצחיקה, היא רוצה להביא בלם כמו אגר בסכום המצחיק הזה? לגבי בופון, הוא צריך לחזור כבר בסוף החודש, או בימים הראשונים של ינואר. לגבי מועד חזרתו של טרזגה, או באמצע ינואר, או בתחילת פברואר. חבל לי על קאמו, שנפצע שוב. גם בשנה שעברה לקראת משחקה של יובה נגד מילאן הוא נפצע. ואנחנו זוכרים מה עשה הבוסני להגנה של מילאן, נראה מי יהיה השנה. (מארקיוני?)
:aa1: גבריאלה פאונסה, חלוצה של בולוניה ושל נבחרת איטליה הצעירה גמר את העונה. גם אלביס אברוסאקטו של טורינו גמר את העונה. :aa1: טיאגו סילבה, בלמה של פלומיננזה יעבור בינואר או לאינטר או למילאן. "אני לא יכול להישאר בברזיל" אמר הבלם. ג'ובינקו:"ראניירי אמר שאני מחליף של פבל נדבד, אמרתי לו שלא משנה איפה, מתי ובמקום מי אשחק, העיקר שאני אשחק. נכון לעכשיו אני נשאר ביובנטוס רק אם אני יקבל יותר הזדמנויות, אם לא אני יעבור בינואר לקבוצה אחרת בהשאלה".
מילאן זקוקה הרבה יותר לסילבה מאשר לאינטר. סילבה יחזק משמעותית את ההגנה של מילאן. בלם מצוין, אין פלא שהוא משחק בנבחרת ברזיל. יצא לי לראות אותו מספר פעמים, הוא עושה עבודה מצוינת.
סבאסטיאן דובארביאר מקלוז' הרומנית חתם בקאטאניה אלייה יצטרף בפגרה בעסקת חליפין תמורת הרומני דיקה , כך לפחות פורסם בארגנטינה. דובארביאר יהיה הארגנטינאי ה 8 בקבוצה לפי הספירה שלי (?) , מדובר בקשר שמאלי בן 22 אשר לפי השם מחזיק ככל הנראה באזרחות צרפתית. ממה שאני ראיתי ממנו באולימפו יש לבחור פונטציאל להיות שחקן סביר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
:aa1: עם כל השמות זה כבר לא נשמע רציני, אבל גם חרמן דניס מועמד לריאל, למרות שהונטלאר יעבור לקבוצה בינואר. :aa1: באיירן מינכן תנסה להחתים את מגנה של יובנטוס דה צ'לייה בינואר. :aa1: כמו שזה נראה פאציני לא יישאר בפיורנטינה, פארנדלי כבר אמר שכל קבוצה מוזמנת להציע על פאציני, ושהסיכויים שיישאר בקבוצה אחרי ינואר נמוכים מאוד. :aa1: רומא רוצה את חלוצה של פיורנטינה אוסבלדו , זה לפי הגאזטה דלה ספורט. גם קשרה של לאנוס סאלביו על הכוונת. :aa1: פאלרמו ויובנטוס יציאו הצעה בקרוב על חלוצה של קורטיבה בן ה20, קאיריסון. :aa1: פאלרמו גם רוצה את חלוצה של אינטר הרנן קרספו. :aa1: מילאן שלחה את לאונרדו(אחראי הרכש?) לברזיל במטרה שיגיש לפלומיננזה הצעה על טיאגו סילבה. :aa1: יובה ואינטר מקושרות עם ארשבין. :aa1: נאפולי הודיעה שאף שחקן לא יימכר בינואר.
אוסבלדו הוא חלוץ טוב בכלל? הוא לא משחק בכלל או שקצת מאוד אז למה להביא אותו לרומא?! צריכים חלוץ רציני ולא כמו חוליו ומנז שהם יותר מאחורי החלוץ וקיצוני בהתאמה אז סוקורר אמיתי ואפשר את פודלסקי בהשאלה כי הוא אחד שרוצה לעזוב ומסוכסך עם המועדון שלו. לא נראלי שזה רציתי שבאיירן רוצה את דה צייליה.
אני מאוד מעריך את אוסבאלדו ויש לי תחושה חזקה שהוא יכול לפרוח בקבוצה יותר קטנה, לא ברומא. בכל זאת שווה ניסיון לדעתי, הוא בטוח יותר טוב מאוקאקה ומונטלה.
מונטלה בקושי משחק..ואוקקה אני לא מבין לא מושאל. מונטלה לדעתי מחליף ראוי והוא סקורר לדעתי צריך לשתף אותו בדקות האחרונות שיכנס לכושר ואז יש לך חלוץ מחליף סביר.
:aa1: אנדרסון (מנצ'סטר יונייטד): "אני חושב לשחק בעתיד באיטליה. הכדורגל האיטלקי הוא הטוב בעולם והאינטילגנטי מכולם. כל שחקן רוצה לשחק בסרייה אה. אני מאוד אוהב את אינטר, עוד מהימים שרונאלדו שיחק שם, והחלום שלי הוא להיות מאומן על ידי מוריניו". :aa1: ספורט מדיהסט: מילאן שלחה את איש הרכש שלה אריידו בריידה לגרמניה כדי לצפות בבלמה בן ה-21 של שטוטגרט סרדאר טאשי. עוד כותבים שמילאן שאלה את ראשי פאלרמו באפשרות לצרף לשרותיה את בלמה מוריס קארוציירי בינואר אך נענתה בסירוב.
אני מכבד אותו על דברי האמת. הוא לעולם לא הצהיר שהוא מקצוען, הוא יורק על אמיתות קאפיטאליסטיות והנורמטיזציה שמושרשת בחברה. חיי חיים של נהנתנות ומתענג על כל רגע - זכותו המלאה. הוא עדיין שחקן שעל המגרש אין הרבה טובים ממנו, מה הוא עושה לפני ואחרי לא צריך לעניין אף אחד, אולי רק את הקנאים.
ידעתי שלא שווה לתרגם את מה רשמו בגאזטה לפני שבועיים שלוש... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
מחזוריות המאמנים באיטליה כנראה עומדת להמשיך. באיטליה סבורים שבשעות הקרובות די ביאסי מאמנה של טורינו יימצא את עצמו שוב מפוטר ומי יחליפו? האיש שדי ביאסי החליף בעונה שעברה. וולטר נוולינו הוא המועמד הכמעט וודאי לתפקיד. לאציו חושבת להחתים בינואר את אלאנו של מנצ'סטר סיטי. דיווחים מטורינו מצביעים על כך שיובנטוס מועמדת נוספת להחתים את וויליאם גלאס הצרפתי של ארסנל.
תעשו לי טובה קסאנו יורק לבאר ממנה הוא שותה. איך אמור להרגיש אוהד סמפדוריה אחרי הדברים האלה? קסאנו הוא בחור מושתן ששיחק במדריד עם המנטליות של בארי,חבל שהכישרון מתבזבז על שחקן כמוהו. אני לא יודע מה מגוחך יותר, קסאנו שגאה שהוא מחפש ריגושים כמו טינייג'ר או אבא שילך לקנות לבן שלו חולצה של האנלפבית הזה. ואורי תעשה לי טובה קסאנו הוא חתיכת אימבציל וסביר להניח שהוא לא מבין את המשמעות של קאפיטליזם, הנהנתנות שלו באה מאותו מקום של ילד בן חמש-הוא לא יודע לדחות סיפוקים. אז קסאנו אומנם היית מת שיהיה לך את הכישרון של מראדונה אבל מבחינת השמנה אתה כנראה בדרך לשם.