אורי שכחת שיובה גם חושבת על ד'אגוסטינו של אודינזה. צ'אבי אלונסו של ליברפול הודה היום שהוא לא סגר את הדלת בפני יובנטוס והליגה האיטלקית בכלל. ספינסי מקטאניה סירב להצעת החוזה האחרונה שקיבל ויחפש קבוצה חדשה. עוד פליט מארסנל למילאן? הפעם התקשורת האנגלית והאיטלקית קושרות בין הבלם הסורר של ארסנל וויליאם גלאס הצרפתי למילאן. גליאני כבר הספיק להכחיש. (וטוב שכך..)
לא שכחתי, אלא שזה מגיע כבר מאתרים פחות רציניים והסוכן שלו כבר הספיק להכחיש. לעומת זאת ההגעה של זאקרדו נראת לי הגיונית וריאלית וכך גם ה'טוטוספורט' התייחס לזה.
בורדו מודה שהיא מעוניינת להשאיר גם בשנה הבאה את גורקוף המושאל ממילאן אבל יחד עם זאת במועדון הצרפתי אומרים שהם לא יודעים מה כוונותיה של מילאן לגבי הצרפתי. הרנן קרספו לא יעבור לריאל מדריד כך טוען נשיא ריאל קלדרון. רומא עשויה לחטוף מתחת לאף של ג'נואה ופאלרמו את החלוץ הברזילאי נימלר. לרומא תהיה עדיפות אם הם יהיו מוכנים להעביר תמורתו את סיסיניו כך לדברי התקשורת הברזילאית.
הבנתי אבל שהם מנסים להביא את סאראטה שמושאל ללאציו שמתעכבת עדיין עם מימוש האופציה עליו. אתה אולי מתכוון לנילמר של אינטר פורטו אלגרה ?
כמעט כל חלוץ שמשחק באירופה מקושר היום לריאל מדריד, אני לא חושב שהם רציניים בכל הנוגע לסארטה כי הוא בלאציו לפחות עד סיום העונה והם מחפשים מישהו לינואר. ולגבי השאלה השנייה אז כן.
נילמר לרומא ??? הולך לו טוב בסודאמריקנה אבל אני לא חושב שכרגע הוא מתאים לרמה של רומא , אלא אם הם מביאים אותו בזול ויתנו לו את הזמן להשתלב שם.
חלוץ בינוני מינוס.. אני מקווה מאוד שהוא לא החיזוק שרומא תביא בינואר.. אני זוכר את התקופה שלו בליון,הוא לא ממש הצליח להישתלב שם,עד שעבר לקורינתיאנס,ומשם הוא המשיך להתגלגל.. :aa1: לאציו מעוניינת בקשר בנפילד,ניקולס ברטולו. :aa1: פיורנטטנה ממשיכה בניסיונות שלה לשכנע את אנדראה ברזאלי,לעבור לשורותיה,ומוכנה להציע לו חוזה של 1.2 מיליון יורו לעונה. :aa1: יובה שוקלת להשאיל את סבסטיאן ג'ובינקו לגנואה,עד לסיום העונה,כדי שיוכל לציבור ניסיון. בגנואה משחקים כבר עכשיו 2 שחקני יובה,דומניקו קרישיטו,ורפאלה פאלדינו, שאמורים לשוב ליובה בסיום העונה.
לאחר שרומא החליפה את שיטת המשחק (חבל שזה לא קרה כבר בקיץ) ועברה לשחק עם שני חלוצים ו3\4ריסטה מאחוריהם, הקבוצה חייבת להתחזק כבר בינואר בחלוץ נוסף מאחר וכרגע אין גיבוי מספק לשני החלוצים.
צודק,נראה לי שבמועדון חמים על אוסבלדו וגם ככה אין תקציב כדי להביא חלוץ יקר. השאלה תהיה טובה לשני המועדונים ולשחקן.
:aa1: על פי הדיווחים מאיטליה מה שמונע מבסטיאן שויינשטייגר לחתום ביובנטוס זו חברתו לחיים שרה ברנדנר שלא רוצה לעבור לחיות בטורינו האפורה. מנהל המקצועי של יובנטוס ג'ילי קובולי הגיב על כך: "ראיתי תמונות שלה בעיתונים והיא בהחלט אשה יפה. אולם, שחקן גדול לא צריך שאשה תכתיב לו בהחלטות כה חשובות בקריירה שלו." לפי ה'טוטוספורט' הביאנקונרי יתנו ל (חברה של) שוייני חודש להחליט. היא: http://cache.daylife.com/imageserve/05rBc1X5x0dum/340x.Xxx או זה: https://www.safc.com/uploads/images/jun_07/safc_1182333992_juventus-logo150.Xxx תחליטו אתם.
גם קאמורנסי וגם טרזגה עלולים לחזור עוד לפני פגרת החורף שאמורה להגיע בקרוב מאוד. הרופאים ביובנטוס אופטימיים לגבי השניים. מאסימו מוטארלי צפוי להצטרף לבולוניה שביקשה מאינטר בינואר את באלוטלי בהשאלה.
:aa1: ספורט-מדיהסט: מילאן צפויה להגיש כבר בינואר הקרוב הצעה בגובה של כ 7-8 מיליון אירו לליברפול עבור בלמה הדני דניאל אגר בן ה-24 שקשור בחוזה עד 2010.