שמועות חדשות והעברות 2008/9

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏2/7/08.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ולחשוב שהיו עוד ציפיות גדולות בקיץ מאותה בולוניה שעשתה רכש צנוע אבל חכם. שררה כאן הסכמה די כוללת שהיא תתברג איפושהוא במרכז הטבלה אבל הרכש לא ממש הוכיח את עצמו למעט די ואיו אף אחד לא ממש מתפקד שם ואריגוני לא ממש הצליח להשתלט על העניינים . אני לא משוכנע שהסרבי הוא האיש ועל מה ההוקרה אורי? עדיף היה שיאמן בכוכב האדום או משהו כזה, באמת לא מובנת לי ההחלטה למנות מאמן שעוד לא אימן כלל קבוצה שנמצאת במצב שכזה.

* בדיחת היום. טיאגו מאיים לעזוב את יובנטוס אם דרישתו לראות יותר הרכב ראשון לא תתאים למציאות.
    *בפה פילון צפוי לחזור לאמן את קייבו בימים הקרובים, הקבוצה השוקעת של לואי צפוייה להחליף מאמנים בשבוע הקרוב בעקבות היכולת הפושרת והמיקום מתחת לקו האדום.
    *פייטרו לאונרדי מנכ"לה של אודינזה נמצא בשיחות עם ראסינג לגבי אפשרות רכישתו של הקשר הארגנטינאי פרנקו זיוצ'וליני (?) שנחשב בארגנטינה לחאבייר מסרצ'אנו הבא. מביני העניין מכירים את הטעם האיכותי של אודינזה בקרב כשרונות צעירים בדרום אמריקה, מעניין אם יצליחו להחתימו.
    *ניקולה קליניץ' חלוצה של קרואטיה הצעירה והיידוק ספליט אמור לנחות בסיצליה בינואר כמחליפו של אמאורי. העסקה מוערכת ב-9 מיליון אירו. החלוץ הבקיע ב-13 משחקים לא פחות מעשרה שערים.

2. JR-Riquelme Member

סוקוליני*

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/08
  3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

ד"א מוריניו בדרך לפיוס עם אדריאנו, הוא אמר הערב שלאדריאנו יש סיכוי לחזור בקרוב להרכב.

4. JR-Riquelme Member

האמת שקשה לי להאמין שאודינזה תצליח להחתים את סוקוליני. נראה לי שירצו אותו קבוצות קצת יותר גדולות, כי הוא אחד הכשרונות הגדולים בארגנטינה בתפקידו.
    הוא מסוג השחקנים שהם באנקרים. קשוח מאוד, נלחם 90 דקות, עושה עבודה הגנתית טובה, אני חושב שאם אודינזה תביא אותו, העתיד שלה יהיה מאוד ורוד מה שלא יקרה, גם אם תשאיר אותו, וגם אם תמכור אותו מאוחר יותר ותרוויח עליו כפול.
    אני לא רואה אותו מתעלה לרמה כל כך גבוהה כמו מסצ'רנו, אבל אני יכול לראות אותו כשחקן הרכב לגיטימי בקבוצת אמצע טבלה ואולי צמרת בכל ליגה באירופה.

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

בטח מסדרים לו איזה דרכון/אזרחות איטלקית על הדרך. ככה זה ארחנטינאים, חצי מהם במקור בכלל מסיציליה או ג'נובה.

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

נגמרה ההפקרות בראסינג , עד הבחירות לנשיאות (כנראה דצמבר אפשרות למרץ) אף הצעה לא תתקבל וגם אחרי צפויים להצמיד לילד תג מחיר שירתיע את רוב הקבוצות , דובר כבר על מעל ל10 מ' יורו והוא רק ממשיך להשתפר.

לא יודע אם מסצ'ראנו הבא אבל אופי כמו שהוא מגלה ראיתי ממעט מאוד שחקנים בגילו (חגג 18 לא מזמן) , הבחור עדיין מוכר זרי פרחים בעסק המשפחתי ומסיע את אחיו (עוד כישרון) לאימונים בבוקר , רק שלא יתקלקל.

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שבאודינזה סימנו אותו בתור מחליף לאינלר שסביר מאוד שיעזוב לקבוצה גדולה יותר בקיץ.

בכל מקרה, מראדונה זימן את הסגל שלו והסרייה אה היא הליגה עם הכי הרבה נציגים (5 - יחד עם ספרד). לאבצי ודניס שניהם זומנו, כשלדעתי מיליטו היה צריך להיות מוזמן במקומו של האחרון. קמביאסו, זאנטי וקאריצו הם הנציגים האחרים.
    המצב מאיר פנים לסרייה אה גם בנבחרת הברזילאית. מתוך 22 השחקנים שזימן דונגה, 7 מגיעים מהליגה שלנו, יותר מכל ליגה אחרת. מדובר בז'וליו סזאר, דוני, מאיקון, מאנסיני, קאקה, פאטו ואדריאנו. יש שמועות שהבלם טיאגו סילבה חתום באינטר ויגיע בינואר, כשאתם יודעים כבר על הדיבורים בנוגע לדייגו ויובה. לכו תדעו, אולי בינואר יהיו לנו כבר 9 נציגים בסלסאו. איכשהו אדריאנו מועדף על רונאלדיניו... דונגה...

כל זה מהווה חותמת איכות על רמתם של הזרים שמשחקים בסרייה A.

8. uri מנהלים

אני רואה שלא כתבו פה, אבל קייבו פיטרה את מאמנה ג'וזפה יאקיני ומינתה במקומו את דומניקו די קארלו.
    אחרי 10 מחזורים 3 מאמנים כבר פוטרו.

9. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

משהו חדש? אני לא אתפלא אם יתחלפו עוד כמה מאמנים העונה בקייבו. מתי היתה עונה שלא היו הרבה פיטורי מאמנים? חבר'ה, בכל זאת, אנחנו מדברים על כדורגל איטלקי.

10. uri מנהלים

:aa1: אחרי שנשיא לאציו קלאדיו לוטיטו הודיע על כך שהוא יממש את אופציית זאראטה, היום מפורסם בתקשורת האיטלקית שהוא יצטרך לשלם לאל סעד סה"כ 21 מיליון אירו (3 כבר שולמו הקיץ) כדי להשאיר את החלוץ הרגנטינאי בקבוצה.

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק רונאלדיניו מקופח,אמאורי מוכיח השנה מה הוא שוה,ויש לו מקום בסלסאו,בטח עם לאדריאנו יש.

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/08
  12. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

אם כבר מדברים על אדריאנו, אדריאנו פשוט מפתיע אותי כל פעם מחדש. לאחר שהוא ניהיה אלכוהליסט, אחרי מות אביו. השאילו את לסאו פאולו, הכל טוב ויפה. כאמור שנה הוא חוזר, מוריניו מאמין בו, ונותן לו את המפתחות להרכב הראשון. ומה הוא עושה? הולך לבלות עד 5 בבוקר, מאחר לאימון. יום למחרת גם כן מאחר שוב פעם לאימון. אדון אדריאנו, לא מגיעה לך הזדמנות נוספת. מוריניו האמין בו, וכל מה שהוא עשה, זה לירוק לתוך הבאר ממנה הוא שותה. שחקן גדול, שעושה מעצמו כל כך אבל כל כך קטן. באמת חבל, שחקן מוכשר. רק חבל שההתנהגות והאופי שלו שווים לפח זבל.

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/08
  13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

עם בחורות ומועדונים כאלה במילאנו, לא כולם היו מדברים כמוך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

14. פרנקו בארזי Member

על עניין מוריניו-אדריאנו אין משפט מתאים מ-
    "רימית אותי פעם אחת - בושה לך.
    רמית אותי פעמיים - בושה לי"

15. Chievo Member

בצ'אנל 4 מציינים שקרוז ביקש מאינטר להרשות לו לעבור לבולוניה בינואר. ובהחלט זה יכולה להיות עסקה שתציל את העונה של בולוניה, איפ אפשר לסמוך על די ואיו ומרצינה.