שמועות חדשות והעברות 2008/9

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏2/7/08.

1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב האשמות היו ל04-05 בלבד,יובנטוס לא הואשמה בקניית שופטים בשום אבל בשום משחק ב05-06,האליפות השניה נלקחה כחלק מהעונש של הורדת הליגה(הרי שלא הגיוני שהאלופה היא בליגה השניה נכון?,כל התחרות היא לקחת מהאלופה את האליפות ואם לזו אין סיכוי בכלל להגן על התואר,יורד הערך...).ולשאר האשמות שלך,יובה השתמשה בקשרים כדי לקנות שחקנים? מה לא כשיר פה? זה לא שיובה קנתה כספים בכסף שחור,זה לא שהיא עשתה משהו בניגוד לחוק..קל להאשים אצבע ולזרוק האשמות צבעוניות...,אינטר של 2002,בדיוק כמו זו של 98 ובדיוק כמו זו של עד אותה פרשת קאלצ'ופולי מפורסמת הייתה לוזרית והפסידה הכל בעצמה

2. yoni10 Member

לרגע חשבתי שמאסימו מוראטי כותב פה בפורום.

מוראטי עדיין לא מפסיק להתבכיין על האליפות שהפסיד ב-2002. הוא עדיין חושב שהאליפות הזו הושגה ברמאות והקבוצה שלו לא הייתה אשמה בכך שהפסידה אותה במחזור האחרון. אינטר קיבלה פאקינג רביעייה במחזור האחרון והוא מעז לבכות על אובדן האליפות עם הטחת האשמות על יובנטוס.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

יובנטוס של קאפלו היא אחת הקבוצות הגדולות שיצא לי לראות בחיים ואני דיי בטוח שהיא הייתה לוקחת את האליפויות שלה גם בלי עזרתו הנדיבה של מוג'י, דבר שאני מתקשה מאוד להגיד על אינטר של העונה שעברה (אבל זה כבר לדיון אחר).

4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

5. Joel Gion Member

עם כל הכוח והרצון הטוב של מוג'י וג'יראודו, אני בספק אם הם הצליחו לקנות את גרסקו, קורדובה, טולדו ושאר הלא יוצלחים שהפסידו לנו את האליפות במחזור האחרון ב2002. בעצם למי איכפת, אני לפחות נשאר עם עור הברווז והזכרונות המתוקים מאותו יום יפהפה.

Cinque di Maggio

בינתיים ביובנטוס, חדשות רעות לטרזגה שיצטרך לעבור ניתוח בברכו ויעדר בין חודשיים לארבעה.

6. yoni10 Member

ואל תשכח את המגן הסלובקי ההוא של אינטר עם הבישול הנהדר!

7. Antonio Member

מה זה משנה בכלל אם יובה הייתה לוקחת את האליפות או לא לוקחת ללא עזרת השופטים?
    עצם זה שהיא עשתה זאת זה כבר לא כשר! זה מסריח, זה מגעיל.

אבל מה אני מצפה מאוהדי יובה שיודו שהקבוצה שלהם עשתה מעשה נוראי שהרס את הכדורגל האיטלקי במשך עשר שנים? זה חסר סיכוי.

הקבוצה המגעילה בעולם, בפער עצום.

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בגלל שרומא התחרתה עם אינטר על האליפות.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד לא סיימת את הhappy hour ? מה זה התגובות one האלה?

10. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא התחלתי happy hour כדי שאסיים.

על דבריי חזרתי 1000 פעמים, באותה מידה שאינטר נהנתה מטעויות השיפוט היו טעויות גם נגדה, לכן אינטר אלופה ראויה, וגם ללא טעויות השיפוט אינטר הייתה לוקחת אליפות, ואתם תמיד תהיו מאחור.

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

במשך עשור? במשך מאות שנים יובנטוס היא מקור האופל והרוע בעולם.

איך אמר מישהו פעם 'לשאלות מטופשות יש תשובות מטופשות',אני אשליח את זה על תגובות חסרות ביסוס כמו שלך..

12. Antonio Member

עשור, כן, מאז שמוג'י הגיע.
    מה אתה חושב שהוא הטה משחקים רק בשנתיים האחרונות שלו? הוא עשה את זה מאז שהוא הגיע למועדון ואני לא אתפלא גם אם בתקופתו בנאפולי.

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://static.blogo.it/calcioblog/250_moggi1.Xxx

לוצ'יאנו מוג'י האיש שמאחורי הפרשייה ההיא שוב בבית המשפט זאת אחרי שברומא פתחו בחקירה נגדו בחשד שאיים על איש בכיר במשטרה ועל פרנקו באלדיני המנהל של נבחרת אנגליה.

זה מה שהיה לבאלדיני לומר על האיומים של מוג'י לפני שהוא נכנס להעיד נגדו:
    בינתיים כמו פאביו קאפלו ואנטוניו גיראודו שנאשמו באחרונה על הגשת עדות כוזבת במשפט גם מנואל בלאסי קשרה של נאפולי על הכוונה עם האשמה דומה.

*פרסומים באיטליה מצביעים על הכוונות האמיתיות של מוראטי בעניין החתמת מראדונה במועדון. מוראטי מעוניין שמראדונה יבין את החתן שלו מאתלטיקו מדריד.

*העירעור של סיינה בעניינו של מאסימו מאקרונה התקבל ועונשו הופחת משלושה משחקים בחוץ לשניים.ערעורה של אינטר בעניין מונטארי נדחה ונשאר על שלושה משחקים בחוץ.

טורינו חתמה על הסכם חסות חדש, החברה "Renault Trucks" שמשמשת גם כספונסר של ליון תשלם כמעט 3 מיליון יורו לטורינו. מחר מול אינטר יעלו בקבוצה עם החולצה החדשה. רוסינה הוציא קו אופנה חדש בהשארת המותג הפרטי שלו "רוסינלדו" ואלו הסיבות לכך, "למרות שאני גאה בהיותי איטלקי תמיד מצאתי את הכינוי הזה כיפי במיוחד שזה בגלל שהמשחק שלי מתאים למשחק הברזילאי. האוהדים ביקשו ממני ליצור בגדים עם המותג הזה". ההכנסות מהמכירות יועברו לארגון רפואי של מתנדבים באריתריאה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/08
  14. Chievo Member

דיברנו על זה בדיון של אינטר, זה כנראה כבר רשמי

http://images.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2008/09/19/0K77KE4F--346x212.Xxx
    הוא אמור להיות הסקאוט של אינטר בדרום אמריקה

15. uri מנהלים

בעת שהתמנה זולה למנג'ר ווסט האם לא הרגשתי כל רגש של מועקה, הוא לא היה מועמד לקבוצה איטלקית ולא חשבתי כל רע על כך שיצבור נסיון, או בכלל יבנה קריירה, דווקא באי חסרי הכשרון. רק מדבר אחד חששתי, ואף הזהרתי מפניו: ההכרות של זולה עם הכשרון האיטלקי הצעיר והצורך לראותו בקבוצה שלו בפרמייר ליג. היום העיתון הבריטי "The People" יוצא בידיעה - שאני מאוד רוצה הלאמין שהינה כוזבת - על כך שהמטרה הראשונה של זולה בחלון ההעברות שיפתח בינואר יהיה, לא אחר מאשר, ריקרדו מונטוליבו. על פי העיתון: ווסט האם של זולה תהיה מוכנה להציע עבור הקשר האיטלקי הבינלאומי 12 מיליון אירו. נותר לי רק לקוות שגם אם יש אמת בידיעה זו, משפחת דלה ואלה וצ'זארה פראנדלי יסרבו בכל תוקף להצעה עבור מונטוליבו המחזיק בחוזה בקבוצה עד 2012.