אני סבור שבלם יגיע. אחרי שמכרו את שימיץ' ושחררו את דיגאו (שיהיה במזל) פרט לנסטה הפצוע, קאלדזה ובונרה נשארו רק מאלדיני (בואו נודה זה כבר לא זה) ודרמיאן. כמו כן, אין מה להתאכזב יותר מדי, עם כל הכבוד לעניין התקשורתי ולמחיר היפה שמודבק על גבו, מדובר בשחקן שעדיין לא הוכיח יותר מדי בקריירה שלו, אין לשכוח שהוא לא רשם אפילו לא הופעה אחת במדי צ'לסי לה שייך. ני חושב שמילאן תמצא בלם ראוי. בשוק האיטלקי יש שניים, סטנדארדו (בלם לאציו המסוכסך עם מאמנו דליו רוסי, הושאל באמצע העונה שעברה ליובנטוס) ודומיצי של נאפולי. לי אישית יש תשובה מוכנה בכיס, וכל פעם שרק ידברו על בלם אני תמיד מוציא אותה: מיקלה קאניני! אבל מעכשיו גם סאלבטורה "מטראצי החדש" בוקטי.
אנדריי פשוט חי בחלום, עם כל הדיבורים היפים הללו אנחנו נשארים בלי כלום וגם עכשיו אין אפילו נציג מילאן אחד שמתייחס למשבר ההגנה ואומר את שמו של דרמיאן. את אמברוסיני מחשיבים כאופציה לפניו.
אם גליאני יגיד לך משהו בנוגע לשוק ההעברות, אתה תהיה מרוצה? לפני שבועיים הוא אמר שלא יהיו רכישות נוספות למרות הכל, ועכשיו הוא בוכה על זה שצ'לסי לא משחררת לו את איבנוביץ'. אני בטוח שדרמיאן לא ישחק כמעט בליגה ובאירופה, אבל לפחות הוא מתקדם לסגל הבכיר ויהיה חלק מההרכב במשחקי גביע. בעונה הבאה, לך תדע, הוא כבר יהיה במקום אליו פאלוסקי הגיע.
אורי, חכה עם בוקטי. נכון שעד עכשיו הוא עושה רושם של בלם איכותי שמבין היטב את מהות משחק ההגנה, אבל חייב להודות שהרזומה שלו מעט דל. לאזוריני הוא הגיע בעקבות הופעותיו בפרוזינונה, מקום בו הוא נאלץ להתמודד עם התקפות של קבוצות סרייה B, ובנבחרת הוא הרשים בטורניר טולון (שם שיחק מול נבחרות בינוניות למדי). גם ההתקפות של הונדורס ודרום-קוריאה לא מהוות מדד ועוד לא ראינו אותו מתמודד בקביעות מול התקפות ברמה של קבוצות הסרייה A. נראה איך הוא ישתלב בג'נואה, שם צפויה לו תחרות רצינית על חולצת ההרכב.
לפחות על פי "הקוריירה דלה סרה" מילאן לא יורדת מאיבאנוביץ' הסרבי. מילאן מתכוונת להציע הצעה נוספת עבור השחקן שממשיך להתחנן בפני פיטר קניון לשחרר אותו. הרנן קרספו בדרך חזרה ללאציו? החלוץ הארגנטינאי גילה שהוא לא בתוכניות להיכלל בסגל אינטר לליגת האלופות העונה ומתברר שהוא הספיק כבר להתעמת עם מוריניו והוא מחפש לעצמו אופצייה אחרת ומסתבר שלאציו היא המובילה עבורו. קרספו שיחק במדי לאציו בימי הבועה של הקבוצה בין 2000 ל-2002 וכבש 39 שערים ב-54 הופעות במה שהיה אז ההעברה היקרה ביותר בעולם. קרספו יצטרך לקצץ בשכרו כדי להצטרף למועדון ולהסכים להצעה של לוטיטו או שיחשוב על מעבר לסלטיק הסקוטית. התקשורת האיטלקית טוענת שיובנטוס מחדשת את העניין בשחקנה של ורדר ברמן דייגו אחרי שכבר נראה שירדה מעניינו בחודש שעבר.
אני מקווה שקרספו יצליח להתברג בקבוצה קצת יותר רצינית מלאציו, שבשנים האחרונות לא מהווה פקטור עבור הצמרת של הליגה האיטלקית. מה עם הקבוצה השנייה מאותה העיר, רומא למשל?; לדעתי זו טעות שהרכש המרכזי של רומא בקיץ הוא ג'וליו בפטיסטה. קרספו אומנם בסוף הקריירה אבל הוא עדיין חלוץ מצויין שאפשר לסמוך עליו ברגע האמת, היו לו מניות גדולות באליפות הראשונה של אינטר, הוא מכיר מצויין את הליגה האיטלקית והצליח בכל קבוצה בה שיחק וגם הוא לא אמור להיות יקר. בכל אופן, שמעתי שרומא הגישה הצעה עבור דויד סואזו, זה בהחלט מהלך חכם שיכול להתברר כמוצלח מאוד. סואזו היה צריך לקבל יותר צ'אנסים בשנה שעברה ולא ברור לי מדוע הוא נדחק הצידה. סואזו מאוד הרשים אותי לפני המעבר לאינטר מהמהירות המסחררת והשליטה הטובה בכדור. הוא אולי אופצייה יותר טובה מקרספו אפילו, אבל כמובן שגם יותר יקרה. בעניין יובנטוס, לפי דעתי היא לא צריכה את דייגו, הוא לא מתאים למערך שראניירי מתכנן, הוא התקפי מידי ומרכז שדה שלו בייחד עם פאולסן או סיסוקו יהיה דיי פרוץ. האמת שנדבד בשיאו היה יכול להיות פנטסטי במרכז אבל הוא שיחק בעיקר באגף, וכעת זה כבר לא משנה כי נדבד נמצא בסוף הקריירה ואין לו את היכולת להתרוצץ כמו בעבר.
לא הייתי מתנגד להביא את דייגו אבל חוששני שזו רק שמועה, סקו לא ייקנה אף שחקן- בטח לא אחרי ניצחון מוחץ מול ארטמדיה ובטח לא אחרי שהודיע שיובה לא קונה יותר אף שחקן.
- כמו שנאמר בדיון משחקי הידידות קייליני נפצע ולא ברור כעת מה מידת חומרתה. -התגעגעתם לאיזה שמועה הזויה? אז אחרי שקישרו את קיילני לסנדרלנד הפעם התקשורת האנגלית טוענת שליונברג מועמד להצטרף למילאן. (או שאולי הם התבלבלו בין מילאן לאיזה חברת אופנה במילאנו) -בלקבורן החתימה את גרלה מטורינו, עוד בטורינו איגנזיו אבאטה חזר פצוע מהאולימפיאדה, בימים הקרובים נדע לכמה זמן. -קטאניה חושבת להרחיב את המושבה הרומנית בקבוצה, הבלם סורין גיאונאה (יואב?). - שמונה שחקנים בלאציו החליטו לא להגיע לאימונים כאשר ביניהם מדובר ברוברטו בארוניו, סימונה אינזאגי, סטנדארדו ומוטארלי. מוטראלי החליט גם לפעול למען ביטול חוזהו ומאיים שאם לאציו לא תשחרר אותו הוא יערער לבית משפט. הוא טוען שהקבוצה לא עומדת איתו בתנאי החוזה שלו
גם אם השמועה על ליונברג היא רצינית ואמיתית. בשביל מה מילאן צריכה אותו? הוא שחקן גמור ובנוסף היא לא צריכה עוד שחקן בעמדה שלו. עדיף להתרכז בלהביא בלם, ולא לחשוב על שחקני התקפה.
:aa1: על פי ה'קוריירה דלו ספורט' ספרטק מוסקבה שפיטרה את מאמנה צ'רצ'סוב לאחרונה תציע לרוברטו מנצ'יני או לרוברטו דונאדוני לתפוס את מקומו.
http://www.channel4.com/sport/football_italia/gallery/twohundredandnine7.Xxx פחות גרוע ממה שחשבתם. קייליני ייעדר ככל הנראה קרוב לחודש. איטליה פושטת על אנגליה. נציגים של טורינו נמצאים במנצ'סטר כדי לסכם עם הסיטי על רכישתו של ביאנקי ואלו של מילאן נמצאים בלונדון לשבת שוב עם צ'לסי על איבאנוביץ'. אגב אתמול גליאני חזר על המנטרה הקבועה שנשאל על החיזוק בהגנה אמר " איבאנוביץ' או כלום".
אדריאן מוטו יחמיץ את משחק הגומלין בסיבוב המוקדמות השלישי בליגת האלופות ועלול להחמיץ גם את המשחק הראשון בעונה הקרובה נגד יובנטוס. גנואה חושבת להחתים את סטפן אפייה. ג'אמיפיירו פינזי קרוב מאוד לעזוב את אודינזה לטובת טורינו. אברטון מועמדת להחתים את טיאגו בהשאלה, סמפדוריה מקווה להשאיל את בנגה מולנסיה.
אפייה נואש. הוא כל-כך נלחם כדי להשתחרר מפנרבחצ'ה ועכשיו הוא שולח גלויות לכל מועדון אירופאי מכובד. הוא דווקא שחקן לא רע שיכול להתאים לג'נואה, בטח כשמרכז הקישור שלהם עדיין מבוסס על אותם שחקנים שהעלו אותם ליגה.
שחקן לא רע? אם הוא יגיע לגנואה זה יהיה חיזוק אדיר. דווקא מאד אהבתי אותו ביובנטוס, ואני עדיין חושב שהוא יכל לתרום יותר. חבל שקאפלו לא האמין בו אז. אם אני לא טועה, הבן שלו משחק באחת מקבוצות הילדים של יובנטוס.