שמועות חדשות והעברות 2008/9

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏2/7/08.

1. del piero #10 Member

אחד מגדולי שחקני יובה בשנים האחרונות. כמובן שאני לא סולח לו על הבגידה שעשה ועבר לברצלונה. אבל תמיד הוא יישאר כאחד השחקנים שאני הכי מעריץ ומעריך, ותמיד אזכור את הדברים הגדולים שעשה למען יובה.

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בגמר גביע האמירויות אמר השבוע ראניירי את הדברים הבאים :
    "בניגוד למוריניו אני לא צריך לזכות כדי להיות בטוח במה שאני עושה. אני יכול לקבל הפסדים, בשנה שעברה הפסדנו כמה משחקים ותמיד ידענו כיצד להגיב"

מוריניו לא נשאר חייב ואמר " ראניירי צדק, אני צריך לזכות בדברים כדי להיות בטוח במה שאני עושה. זאת הסיבה שזכיתי בכל כך הרבה תארים במהלך הקריירה שלי".

http://images.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2008/08/04/0K52V42G--346x212.Xxx
    יהיה מעניין השנה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/08
  3. del piero #10 Member

ראניירי לוקח את ההפסד המביש אתמול להמבורג כמובן מאליו. יובה הראתה תצוגה עלובה, שהתביישתי לראות את המשחק הגועלי הזה. יובה לא תקפה לא יזמה, איבדה המון כדורים, חורים ענקיים בהגנה.
    חוסר רצון, לא היה להם את הרעב לנצח. אמאורי ודל פיירו לא קיבלו שום כדורים למעלה. גם מול ארסנל, יובה שיחקה גרוע. הצעירים של ארסנל עשו בית ספר להגנה של יובה. קיילני ומלברג עשו שטויות, לא ראיתי כלום מאקדל, כלום.

2 משחקים גרועים מאד של יובנטוס. אני פוחד מתבוסה מול היונייטד מחרתיים. כמובן שלא נעלה עם לגרטולייה וזבינה בהגנה, וכמובן ללא קימנטי.שלא נתחיל לדבר על הליצן מולינרו. אך בכל זאת, אחרי המשחקים האחרונים, כבר הכל יכול להיות, גם אם אלה רק משחקי הכנה ולא יותר מכך.

נקודת האור היחידה שהייתה היא, מארקיוני שהראה יכולת טובה, אני רק מקווה שהוא לא ימשיך להפצע כמו שהיה נפצע בשנים האחרונות. אין שום תרומה מפאולסן, עד היום אני לא מבין למה הביאו אותו לפה. אני מקווה שעם חזרתם של ג'יובינקו ו-דה צ'לייה המשחק של יובה יתאזן מעט.

יובה חייבת להביא לפחות עוד שני שחקנים. בלם ראוי ליד קייליני (מלברג בלם טוב, אבל יובה צריכה יותר מזה) וקשר התקפי. אך לצערי, אני לא חושב שהנהלת יובה תביא את 2 הגורמים הנ''ל. הנהלה של ליצנים, איך הייתי רוצה לראות את מוג'י. מנכ''ל שהביא את הטופ של השחקנים ליובנטוס. אגב, יש שמועות שיובה רוצה להחתים את ראקיטיץ' הקוראטי שתג המחיר שלו עומד על 14 מיליון אירו.או את סבסטיאן שווינשטייגר. אישית, הייתי רוצה לראות את הגרמני המצוין במדי יובה, שחקן שכבר הוכיח את עצמו ויתאים ליובה מכל הבחינות. מצד שני יש את ראקיטיץ', שחקן צעיר ומוכשר. אבל מי יודע מה יהיה ההמשך.

אם להתייחס לליצן מוריניו, הפסקתי להקשיב לו לפני המון המון זמן.

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/08
  4. Milanista3 Member

5. John Arne Riise Member

חחח איזה עונה הולכת להיות איזה מלחמות בין ראינרי ומורניו חח...אבל באמת תצוגה עלובה של יובה מול המבורג...לפי דעתי סטאנדרדו הוא שחקן בינוני אבל תמיד טוב יהיה לזרוק את ברוקי היצור פשוט לא יודע כדורגל.

6. Becks Member

:aa1: "צירופו של ואן דר וארט מגביר גם את ההערכות שהבלאנקוס ישחררו את ז'וליו באפטיסטה. רומא מעוניינת מאוד בצירופו של החיה, שיעלה לה כ-15 מיליון יורו", מתוך אתר האינטרנט "וואלה".

7. 亚历山大帕托 Member

גליאני לגאזטה אחרי ה-5:0: "מחר אדבר עם אנצ'לוטי כדי להעריך את המצב. שוק ההעברות סגור, ואנחנו לא מעוניינים בטיאגו סילבה."

8. poul shark Member

סטאנדארו למילאן???
    לא יכול להזיק זה בטוח. אבל לא זה הרמה שמילאן צריכה לשאוף עם היא רוצה לתת לפאולו סקודטו מתנת פרידה. יש כנראה מחסור רציני בבלמים איטלקיים בכירים פחות מגיל 30 איפה הימים של נסטה וקאנא איפה???

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/8/08
  9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

גם אני לא מת על הויליאם הזה של לאציו. כבר אמרתי מיליון פעם, כמו שניסו את מאלדיני בסוף שנות השמונים וזה השתלם, שווה לנסות בחורים כמו ברוסקאג'ין, אלברטאצי, דארמיאן...מה נפסיד כבר? מה יש לנו להפסיד אחרי עונה כל כך מחורבנת כמו עונה שעברה? אפילו שווה לקנות את דה קודה, מוטה, קאניני...

גליאני: "אנחנו אלופי העולם!"

10. poul shark Member

לא אחי היקר זה כבר לא קיים יותר בימיינו. הדור ההוא של נערי הפרימברה בראזי מלדיני אלברטיני פאנוצי וכל השאר ופיתוח שחקנים צעירים כמו דונדוני טאסוטי מסארו וסימונה ע"י אריגו סאקי זה כבר לא המוטו של מילאן לצערי. הלוואי ופאלוסקי ברוסקג'ין רוג'רי ארלברטצי ודרמיאן או אפילו אחד מהם יצליחו להחליף את אחרון הבמלים שלנו מאותה תקופה. זה חלום שאני לא יודע עם יתגשם עוד בזמן הקרוב.
    אבל עם כבר להמר על צעירים מחוץ לפרימברה אז אין הימור יותר טוב מלורנצו דה סילבסטרי מלאציו

11. del piero #10 Member

:aa1: אוגוסטו פרננדס קשר ריבר פלייט הביע רצון להצטרף ללאציו בעונה הבאה.
    הביאנקוצ'לסטי כבר הביעו עניין בשחקן, והמשא ומתן עם ריבר פלייט כרגע לא ממשיך, השחקן אמר "אני אשמח לשתף פעולה עם קאריזו בלאציו, אני אומר לעצמי בימים האחרונים שהגיע הזמן להמשיך הלאה, לרמה הגבוהה יותר."

12. John Arne Riise Member

שחקן פצצה יכול להתאים ללאציו..אבל לא חושב שהוא ישחררו אותו כרגע.

13. uri מנהלים

:aa1: רשמי: מטאו פרארי חתם בג'נואה. פרטי העיסקה תרם פורסמו, אך סוכנו של השחקן אמר שפרארי ויתר על חוזים גדולים באנגליה כדי להישאר באיטליה ועל הצעה מאינטר כדי לשחקן כדורגל. כבוד.
    חיזוק נהדר נוסף של ג'נואה, פרארי באמת יכול לחזקת את הקבוצה הזו ולהפוך אותה לתחרותית עוד יותר.
    שתתחיל כבר הליגה, אני לא יכול לחכות.
    http://ilsecoloxix.ilsole24ore.com/genova/foto_trattate/2008/08/06/ac03--370x170.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/8/08
  14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לג'נואה יש קו הגנה מאוד חזק שבנוסף יש את בוקטי ומסטו. לגבי פרארי, עבור ג'נואה זה חיזוק ומעניין לראות אם הוא יצליח לבנות את שמו בחזרה כי בסה"כ ברומא הוא היה גיבוי סביר (גרם ללא מעט חורים) ולא הרבה יותר מזה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/08
  15. Andrea Pirlo Member

גנואה לאט לאט הופכת לקבוצת צמרת לגיטימית, מבחינתי הסגל שלה כבר עכשיו לא נופל מכל הפלארמים וסמפדוריות. ההגנה שלהם פשוט מדהימה. מסטו,בוקטי,פסטזופולוס,פרארי,ביאבה,מודסטו,קרישיטו,ואן דן בורה. 8 שחקנים כולם ראויים להרכב במידה כזאת או אחרת וכולם שחקנים עם קבלות ושם בסריה A. כנראה בסוף הפותחים יהיו מסטו,פסטזופולוס,פרארי ובוקטי אבל שחקנים כמו קרישיטו,פוטנזה וואן דן בור זה שחקנים שכל קבוצה באיטליה תשמח להחזיק על הספסל שלה. גם בקישור יש את גאסברוני ופארו שהם שחקנים אדירים לטעמי ולצידם הקפטן מרקו רוסי. תוסיפו לזה את רובן אוליברה הנפלא שבא מיובה ואת ילד הזהב של מילאן די ג'נרו וקיבלתם גם קישור מבריק שאולי חסר בו עוד קשר התקפי(אבל סביר מאוד שמסטו ימלא את התפקיד הזה מדי פעם), מה גם שיש איזה שחקן חדש שבא מריבר אז גם הוא אופציה. גם החוד מרשים, פלאדינו הוא כבר מזמן אחד הכשרונות ההתקפיים הגדולים באיטליה, פיגרואה שחקן עם עבר מפואר שפציעות דיי גמרו אותו אבל הוא עדיין שחקן נפלא וכמובן די ואיו הישן והטוב. תענוג של קבוצה פשוט ככה. וזה עוד לפני שהזכרתי את גריבלדי, אחד ממצטייני אליפות אירופה עד גיל 19 ששייך לקבוצה אבל ישחק בפיזה בהשאלה. קיצר קבוצה נהדרת שלדעתי תילחם חזק על מקומות 6-7.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/8/08