שמועות חדשות והעברות 2008/9

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏2/7/08.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://cache.images.soccerway.com/new/teams/1257.Xxx

רגע עצוב לכדורגל באיטליה, אמנם זאת לא אימפריה גדולה אבל קבוצה עם ייצוג חשוב ואצטדיון חדש יחסית פשטה רגל. משפחת פרנזה הודיעה שהיא לא מתכוונת לערער על כך ושהיא מעמידה את הקבוצה למכירה אך עד כה אף גורם לא התעניין בקבוצה שעומדת לרדת לליגה הרביעית ואף כאמור להתפרק בכלל. אוולינו קיבלה את ההודעה להתכונן לעונה בסריה B. אוולינו גם נמצאת בקשיים כלכליים אבל שם גורמים כן מתעניינים ברכישת הקבוצה והיא אמורה להופיע לליגת המשנה.

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט רגע עצוב ,מסינה היה מועדון נחמד וחבל שקורים דברים כאלה....

ראנירי הוסיף עוד סכין בלב של אוהדי יובה כשהתראיין היום ואמר שפאולסן הוא החתמה האחרונה של יובנטוס הקיץ,באמת שאני לא יודע מה אני מרגיש יותר,תסכול,עצב,כעס,דכאון או געגועים למרצ'לו ליפי.
    אני אחד שלא נוטה להתרפס בפני ליפי בכל פעם שקשה,אבל הפעם קשה לי שלא ללכת לאותם ימים זוהרים של אמצע שנות התשעים ותחילת שנות האלפיים ולראות את יובנטוס הגדולה,לא זו ששואפת להחתים שחקנים בינונים כמו פאולסן,זאת שאיטליה פחדה ממנה ולא זאת שצריכה לפחד מאינטר ומילאן.

צריך להתנקש בסקו,באמת שצריך.

3. Chievo Member

ממה שהבנתי 3.5 מיליון יורו אמורים להספיק להציל את הקבוצה, מעניין!! קבוצת סרייה בי לא שווה את הסכום הזה?!

4. 亚历山大帕托 Member

מילאן הגישה הצעה רשמית וסופית לבארסה - 15 מ' יורו + 5 מ' בבונוסים. גליאני התראיין ואמר שההחלטה נדחתה ליום שלישי. הודעת רשמית מברצלונה: "נשקול את שתי ההצעות שקיבלנו במהלך היומיים הבאים."

התחזית: רונאלדיניו יהיה שחקנה של מילאן עד יום רביעי.

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כואב לי על מסינה. לא מזמן היא בנתה איצטדיון חדש והביאה 30,000 צופים לכל משחק בבית בסרייה A. חבל גם שקבוצה סיציליאנית קורסת דווקא בתקופה שהכדורגל בדרום איטליה חוזר לפרוח. אפשר לקוות רק שגם במקרה של פירוק, יבוא איזה צדיק ויקים אותה מחדש עם השם המקורי. מאוד מתסכל אותי לחשוב שהאיצטדיון הנהדר שם יבוזבז על קבוצה שלא קיימת.
    http://www.torrese.it/images/Sanfilippostadio.Xxx

6. פרנקו בארזי Member

זה מה שכואב לך? האיצטדיון המבוזבז?
    בהחלט יום עצוב לכדורגל האיטלקי.

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי ההודעה שלי כללה אך ורק תמונה של האיצטדיון ואיזכור לכך שהוא מבוזבז. תעשה לי טובה ואל תעשה ממני צחוק...

8. uri מנהלים

טרגדיה בטרוויזו: שחקן הקבוצה ג'ונאטה מינגוצי (שחצי מכרטיסו שייך לסמפדוריה שם גם ערך את הופעות הבכורה שלו בסריה A) נהרג הבוקר בתאונת דרכים. בן ה-24 נהרג בעת בדרכו למחנה האימונים של טרוויזו ליד ונציה כאשר מכונית הפורשה שלו התנגשה במשאית.

http://www.corrieredellosport.it/images/30/C_3_Media_366930_immagine_det.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/7/08
  9. 亚历山大帕托 Member

רק עונה אחת עקובת סכסוכים עם רייקארד, פציעות והתנהלות קטסטרופלית של בארסה, מנעה מהמעבר של רונאלדיניו למילאן להיות אחד הטרנספרים הגדולים של העשור. כעת כשהוא דחוי בקטלוניה ומילאן מרשה לעצמה לנהל מו"מ קשוח ולהתמקח על סכום שלא עולה על 20 מ' יורו, אין לזה כבר את אותה ההשפעה. לפני שנה רק היו הצעות אסטרונומיות וברלוסקוני הרשה לעצמו להגיד שיש לו 100 מ' בצד עבור הפלא הגדול, עכשיו זה יותר בקטע של "טוב, נו, ניקח אותו". מצחיק, אבל פוליטיקת הרכישות של מילאן מצליחה רק כשזה לא תלוי בה.

10. uri מנהלים

אגב, בראיון שבובו ויירי נתן היום לעיתונות האיטלקית הוא סיפר שכמו בקדנציה הקודמת שלו גם הפעם הוא חתם עם אטאלנטה על חוזה ריק בו ירוויח כסף רק על שערים שיכבוש.

11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

הוא גם טען שהוא עשה טעות לעזוב את אינטר ואת מילאן, כי הוא רצה לסיים את הקריירה קרוב לעסקים ולבילויים במילאנו. לטענתו "יכלתי לסיים את הקריירה במועדון גדול". ולאוהדי אטאלנטה: "אני אדבר על המגרש ואוכיח להם מה אני שווה. הם לא יודעים מה הולך על שולחן המשא ומתן."

12. 亚历山大帕托 Member

לפי עורך הדין של מילאן, נשאר רק לחתום על כמה מסמכים אחרונים והכל סגור. מילאן תשלם 18.5 מ' יורו + בונוסים, ורונאלדיניו יחתום ל-3 שנים בהן ירוויח 6.5 מ' יורו לעונה. היו שמועות שכבר הלילה דיניו ואחיו ינחתו במילאנו בליווי גליאני וברונצטי, אבל זה כנראה יידחה למחר.

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://cache.images.soccerway.com/new/teams/1288.Xxx

עוד מועדון איטלקי בדרך לאבדון והפעם מדובר בקבוצה עם עבר חשוב. אלופת איטליה לשנת 1944 ספציה עומדת בפני גורל דומה של מסינה והיא בדרך לפירוק. 3 מיליון יורו זה מה שחסר כדי להסדיר עניינים כלכליים ולמנוע גורל אכזר. הקבוצה אמורה כרגע לשחק בסריה C1 אחרי שירדה השנה אליה מהסריה B. ככל הנראה קבוצה אחרת תחליף אותה.

14. uri מנהלים

למישהו יש עוד ספק בכל הקשור למצב הכלכלי של איטליה...

15. uri מנהלים

כאשר דיברנו על המצב הכלכלי הרעוע באיטליה הזכרתי את העובדה שכתוצאה מכך שאיטליה לא יכולה להתחרות בשוק האירופאי הרוב המוחלט של הרכש של הקבוצות נעשה בתוך איטליה ואילו האחר מבוצע בשוק הדרום אמריקאי עליו לכלכלה האיטלקית יש עדיין יתרון.

היום בולוניה (מועדון שכביכול אמור לעמוד על הרגליים מבחינה כלכלית עקב בעלות זרה) רכשה את האורוגוואי דייגו רודריגז, מגן בן 22 מפניארול. הסכום עדיין לא פורסם. רודריגז הפך לרכש הדרום אמריקאי השלישי של בולוניה אחרי הבלם בריטוס שהגיע ממונטובדאו שבאורגוואי והקשר הברזילאי קואליו שנרכש מקורינצ'יאנס. בנוסף אליהם בולוניה רכשה עוד 4 איטלקים, כולם כמובן מתוך ארץ המגף (וולפי, ברנאצ'י, קודה וזנוני).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/7/08