כן, ראיתי בטוטוספורט. אם הוא הוחתם, נאפולי הרוויחה, ובענק. שחקן עם דריבל אדיר, קיוויתי לראות אותו ביובה. נו טוב, נתקע עם זדנק. דה לורנטיס לא מספר לנו משהו...
כנראה שהמאפיה החליטה לתת לו הקיץ "סכום" שכובס במכבסה טובה מאוד...עוד שניה הוא יצהיר: נאפולי הולכת לליגת האלופות 2010-11
:aa1:-מילאן ובאיירן מינכן הצטרפו לאודינזה ויובנטוס במירוץ אחר שירותיו של המגן הימני של סיינה, חואן קאמילו זוניגה לקראת העונה הבאה. זוניגה עבר העונה את טבילת האש בכדורגל האירופאי בהצלחה לא מעטה במדי סיינה, מה שצד את עיני הקבוצות הגדולות וכרגע תג המחיר שלו עומד על כ-8 מיליון יורו, לא משהו שאמור להפריע לשום קבוצה גדולה לרכוש אותו. :aa1:-לרשימת המגינים הקולומביאנים שמציפים את הליגה האיטלקית, יצטרף בקרוב גם מגינה הימני של אינדפנדיינטה מדיין, חואן גיז'רמו קואדראדו. השחקן בן ה-21 עבר את הבדיקות הרפואיות באודינזה ונשיא הקבוצה הקולומביאנית, חורחה אוסוריו, טס לאיטליה כדי לסגור את פרטי ההעברה.
ראיתי, אבל להערכתי זה עדיין לא סגור. בתקשורת הקולומביאנית לא פורסם דבר בנושא ובנוסף עוד ציינו שגם מילאן וגם באיירן מינכן בעקבותיו. כל עוד לא ראיתי הודעה רישמית בקולומביה, מבחינתי זו בגדר שמועה.
שמתי לב שלא איזכרו את זה כאן. החל מעונת 2010/11 בה הסריה A תיכנס למכונתה החדשה דמויית הפריימרליג האנגלית ישתנו גם השעות. בשבת משחק אחד כרגיל ב-19:00 בערב והשני ב-21:45. בראשון משחק אחד כבר ב13:45, 6 משחקים אחרי הצהריים והמשחק המרכזי של היום ב-21:45.
סה"כ אני מאמין שאני לא צריך להגיד לך את זה , אבל המעבר לפורמט של פריימירליג זה לא בשביל השעות . זה על מנת שהקבוצות יקבלו הכנסות גדולות יותר, הן מההכנסות על השידור של המשחקים ( ומכאן השינוי בשעות) והן על דברים אחרים . המטרה העיקרית היא , לחזק את הליגה כלכלית , על מנת ששוב נוכל להביא שחקנים מרכזיים לליגה ... טענה מעניינת ששמעתי לגבי כל העניין הזה, זה שבעצם המועדונים האילטקים ינהגו כמו האנגלים , ויביאו שחקנים מוכשרים -לא- איטלקיים ובכך בעצם יווצר מצב דומה לזה שבו כמו שאנשים פה קוראים לאנגלים " חסרי כשרון" , גם בליגה האיטלקית . המנהיג של העניין הוא נשיאה של פאלרמו , איך לא ... ועד כמה שאני זוכר בוועידה של שנה שעברה רק הבעלים של לצ'ה התנגד .
א' אני לא מבין למה מישהו חשב בכלל שניסיתי להראות שהשעות של המשחקים הם הבעיה וב' כבר דיברנו על הסיבות להקמתה של אותה ליגה חדשה. עשית סלט שלם. אין שום דבר בטענה הזו ואין קשר אליה ואל זאמפריני וההחלטה שלו ושל בעלי קבוצות נוספים לבצע את המהלך הזה. ----------- אושרה מחדש התקנה שמאפשרת להביא 2 זרים לכל קבוצה. (משמע שני שחקנים אשר מוצאם ממדינות שלא נמצאות באיחוד האירופאי) זאת לאחר שהייתה שמועה שהמספר יעלה ל-3.
:aa1: ג'נואה השלימה את רכישתו של בלם ארזו ואיטליה הצעירה, אנדראה ראנוקיה. בן ה-21 שחצי מכרטיסו כבר היה שייך לג'נואה צפוי לעזוב את בארי, בה שיחק כמושאל, ויעבור לשחק בקבוצה מג'נובה בעונה הבאה.
:aa1: המרדף הבלתי נגמר של יובנטוס בעקבותיו של ד'אגוסטינו שוב עלה על מוקש. אחרי עוד פגישה, שהייתה אמורה להיות המכרעת, הצדדים כשלו להגיע להסכם. יובנטוס הציעה את ההצעה הגבוהה ביותר מבחינתה 12 מיליון אירו + חצי מכרטיסו של פאסקוואטו, אך ראשי אודינזה דרשו עוד 6 מיליון אירו. לפי ה'גאזטה דלו ספורט' יובנטוס היתה מוסיפה את הסכום הדרוש אם כריסטיאן פאולסן היה מסכים לעבור לפנרבחצ'ה שהציעה 8 מיליון אירו עבורו, אך הדני סירב משום שאישתו סירבה לעבור לטורקיה. עכשיו, למרות שהודעה על הפסקת המגעים תרם הגיעה שתי הקבוצות מחפשות אלטרנטינבה. יובנטוס שוב מגששת אצל קשר ריאל ומאלי דיארה ואילו אודינזה שהבינה שד'אגוסטינו כבר לא ישאר אצלה אמרה לסוכנו שיחפש לו קבוצה בחו'ל.
:aa1: - מספר קבוצות באיטליה מעוניינות בשירותיו של החלוץ הארגנטינאי גונסאלו ברחסיו (סאן לורנסו), ע"פ התקשורת קאטאניה היא הרצינית ביותר. מדובר בחלוץ שיכול לשחק גם כ-9 וגם כחלוץ שני (שם אני חושב שהוא עדיף), בעל יכולות פיזיות מרשימות והרבה אופי, חלש קצת בצד הטכני. לאחרונה הופיע מספר פעמים בנבחרת ואף כבש צמד במשחק ידידות מול פנמה. חיזוק טוב לכל קבוצה באיטליה לדעתי. http://www.ole.clarin.com/notas/2009/06/27...l/01947519.html
sixtobastia, קראתי שאינטר מעוניינת בבלם מוכשר שמשחק בסארספילד ושהקבוצה שלו תדרוש 10 מליון יורו תמורתו. יש לך איזשהו מידע על השחקו?