:aa1: טוטוספורט: יובה, תג מחירו של סנטהקרוצ'ה: 6 מיליון אירו. חובה להנחית אותו אצלנו, 6 מיליון אירו בסה''כ, מחיר עלוב עבור שחקן מרמתו. להזכירכם עבור פאולסן יובה שילמה 10 מיליון אירו, (!) ותראו איך הוא גמר. הזדמנות פז להחתים את אחד הבלמים האיטלקים של העתיד הקרוב.
מוטה - 3.5 מליון יורו (למרות שהמחיר נקבע לפני הפריצה שלו). רוסינה - 6 מליון יורו. סנטקרוצקה - 6 מליון יורו. גלן ג'ונסון - 20 מליון יורו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
לפי הטיימס הלונדוני מאלודה שקושר למילאן הסכים להארכת החוזה שלו בשנתיים נוספות וכי ארנאוטוביץ' האוסטרי סיכם באינטר ל-5 שנים תמורת 14 מיליון פאונד. (הוא לא פצוע או משהו?)
:aa1: קטאניה החתימה את השוער הארגנטינאי מריאנו אנדוחר ל-4 שנים. בן ה-25 בילה עונה אחת בפאלרמו בהשאלה לפני כמה שנים והחודש ערך בכורה במדי הנבחרת. http://espndeportes-assets.espn.go.com/2003/photos2006/0726/g_mariano_v.Xxx
הגאזטה: פיורנטינה תשלם 9.5 מ' אירו עברו רויסטון דרנת'ה שירוויח 1.5 מ' לשנה. העסקה אמורה להתבצע ביום שני. מועמד רציני לפלופ העונה.
תיקון חשוב לדבריו של אנדרי. פיורנטינה תשאיל את דרנטה לעונה בא תשלם 75% ממשכורתו (1.5 מיליון אירו), כאשר בסיום העונה תהיה לה את הפאשרות לרכוש את כרטיסו בסכום של 9.5 מיליון אירו (ריאל שלימו עליו לפני שנתיים 14 לפיינורד). אני כמובן, וכפי שכבר ציינתי, מתקשה לעכל את הידיעה. זאת מכיוון שהנני בטוח, ללא דופי, שאין זה אומר שנמכור את וארגס, אלא כי נפרד מפסקוואל. חורה לי, שאחד השחקנים הטובים שלנו, שמוכיח עצמו בכל פעם שעולה למגרש, מוערך בכל הליגה, פרט למועדון בו משחק. אולי באמת מבחינתו עדיף, על אף שאני בוש בכך כאוהד פיורנטינה, שימצא לעצמו מקום בו יעריכו אותו באמת. מירב הסיכויים שנאפולי תהיה ביתו החדש. כולי תקווה, חסרת בסיס להישען עליו, שנצליח להחליפו בסנטקרוצ'ה. עם סנטקרוצ'ה את גמבריני במרכז אפילו "פלופ על הפלופ" של וארגס את דרנטה לא יוכלו להרוס. כולי גם תקווה שאולי יצליח לבנות את עצמו מחדש ולהיות השחקן שחשבו שיהיה לפני שעבר לריאל מדריד. אפשרי, הרי ככלת הכל, ריאל זה לא מקום בו כשרון צעיר יכול לצמוח. אין עדיין הודעה רשמית.
:aa1: זו עדיין לא הודעה רשמית אבל ככל הנראה: נאפולי רכשה את המגן הימני קאמילו זוניגה. הכחולים ישלמו לסיינה 8.5 מיליון אירו עבור הקולומביאני בן ה-24. אני אומר לכם, דה לורנטיס שדד בנק.