:aa1: רק היום! רק היום! כדורגלן טרי ועסיסי ב-5 מיליון אירו בלבד. נשאי טורינו, שבזמנו העריך את היהלום ביותר מעשר מיליון הצהיר היום, כנראה בשל חוסר עניין בשחקן מצד קבוצות הסריה A, שמכירו של רוסינה עומד על 5 מיליון אירו. http://www.lastampa.it/sport/cmssezioni/quitoro/200906images/rosina03g.Xxx כדורגלן במחיר מבצע. אלסנדרו רוסינה
רומא חייבת לקפוץ עליו. בדיוק בדיון הרומאי הצעתי אותו, ובמחיר כזה הוא פשוט חובה לקבוצה במידה וספאלטי מתכנן לשחק עם קיצוניים.
רוסינה...ווינגר אגדי,אם לא היה לנו אחד וולקוט,בכיף הייתי מקבל אותו בסכום המצחיק הזה. זה ממש בחינם,זנות,החיים לא הוגנים.
המחירים באנגליה ובספרד כבר יצאו מפרופורציות, אמנם לכדורגל האיטלקי אין הישגים כ"כ מרשימים בארבע השנים האחרונות אבל הקבוצות בארץ המגף הן היחידות שנשארות איכשהוא שפויות ולא זורקות מאות מליוני יורו סתם ולכן שחקנים פחות טובים מרוסינה(כמו ולנסיה הזה של וויגאן) עולים הרבה יותר.
:aa1: חלוץ איטליה עד 21, רוברט אקוואפרסקה: "נציגי פולהם יצרו איתי קשר בטלפון ואמרו שהם מאוד מעוניינים בי. כל הצעה תשקל, כולל זו מחוץ לאיטליה. אבל אני מזכיר, אין לי דרישות של הרכב, אשמח לשחק בכל מועדון שיתן לי הזדמנות שווה להתחרות ולהוכיח את עצמי."
:aa1: לפי ה'קוררירה דלו ספורט' מנהל המקצועי של נאפולי, מארינו, נפגש אתמול עם נשיא לאציו קלאודיו לוטיטו כדי לנסות לרכוש את גוראן פאנדב. לוטיטו הבהיר שהוא רוצה 15 מיליון אירו עבור החלוץ המקדוני ואילו נאפולי הציעה 8 מיליון אירו + פאציאנזה או בלאסי. השיחות צפויות להמשיך בימים הקרובים. 16 מיליון על קוואליירלה, 11 על צ'יגאריני. דה לורנטיס זכה בלוטו?! מאיפה כל הכסף...
טרופאו TIM יתקיים העונה ב-14 לאוגוסט. להזכירכם, מדובר בטורניר ידידות בו אינטר, יובנטוס ומילאן ישחקו ביניהן 3 משחקונים של 45 דקות.
בארי הייתה עולה ליגה גם אם לא היה לה מאמן כלל. מצארי מאמן טוב יותר ומוכח יותר מקונטה וזה ללא ספק שידרוג משמעותי להמשך הדרך. קונטה לעולם לא אימן בסריה א' וקבוצה שמטרתה להשאר בליגה חייבת מניה בטוחה יותר.
אז אם לא תיתן לקונטה את ההזדמנות אז מתי הוא כן יקבל הזדמנות אם בכלל? לדעתי הוא היה צריך להמשיך ולקבל את הצ'אנס בסריה אה דווקא עם בארי.
שיקבל את הצ'אנס שלו אחרי עוד עונה מוצלחת בסריה ב', כשיוכיח שההצלחה עם בארי היא לא חד פעמית. הרבה קבוצות נמנעות מלבנות על שחקנים שהרשימו עונה אחת בודדה, אצל מאמנים הניסיון הוא חלק חשוב אף יותר ואין סיבה שקבוצה דלת תקציב כמו בארי שמטרתה להשאר בליגה לא תרצה לשדרג את עצמה, במיוחד כשיש לה מציאה בשוק בדמותו של מצארי שהוא אחד המאמנים המבטיחים באיטליה שגם מנוסה יותר וכבר הוכיח את עצמו בעבר. ואם כבר בארי, העולה החדשה רכשה מרומא את כרטיסו של אדגר "בוריטוס" אלברז תמורת 1.5 מליון יורו. נכון שהסכום הוא נמוך יחסית אבל בהתחשב ברמה של השחקן, זה לא פחות מגוחך מלקנות את גלן גו'נסון תמורת 18 מליון פאונד. מדהים איך כל פעם מחדש, רומא מוצאת פראיירים שיקנו את הריג'קטים שלה. מידו לטוטנהאם, מנסיני לאינטר ועכשיו בוריטוס לבארי. אולי פראדה מנהל לא כל כך נורא כמו שזה נראה לעין.
קובי אין לי מושג איפה קראת על מצארי בהקשר של בארי אבל זו החתימה בכלל את ג'אן פייטרו ונטורה. אינטר הציעה למקסוול הארכת חוזה.