ארנסטו ברונצטי: "דיברתי עם רונאלדיניו בדרכי מפורטו אלגרה (שם רונאלדיניו עובר אימוני כושר כיום) לברצלונה, והוא אמר לי דבר אחד - אני רוצה לבוא למילאן." הוא גם הזכיר שיש הסכם בין גליאני לבין סוכנו של דיניו על כך שאם יצטרף למילאן, הוא יוכל להשתתף באולימפיאדה כפי שהוא רוצה.
הגאזטה: רונאלדיניו וגליאני בדרכם לברצלונה עם כוונה להציע 10 מ' יורו ודרישה לשחרר את השחקן. הסכום הסופי עלול לעלות עד 15 מ' יורו בלבד אבל יישאר בגדר סוד כדי למנוע בעיות לנשיא לאפורטה. יש כבר חוזה מוכן לשנתיים בהן דיניו ירוויח 6.5 מ' יורו לעונה, אבל חולצה מס' 10 לא זמינה עבורו. המטרה היא לסגור את העסקה ולהציג את השחקן עד יום רביעי (תחילת האימונים במילאנלו). ------------------------------------------------------------------------------------------- גאטוזו בראיון לקוריירה: "אני אביא אותו לגור איתי בקרדאנו אל קאמפו, כדי להרחיק אותו מפיתויים. בשעות מסוימות פשוט אין מה לעשות שם, כל החשק יעבור לו." http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
כנראה שרק משאית,זו שסטה מנתיבה ותדרוס את פאולסן בדרך לבדיקות יכולה להציל אותנו עכשיו,שיהיו לי בריאים,אני לא זוכר מימיי החתמה כלכך גרועה ביובה.
אתה מגזים. אני ממש לא מסמפט את השחקן מבחינת אופי, אבל אין מה לעשות. הוא שחקן מצוין בעמדה שלו. אם השילוב בינו לבין סיסוקו יצליח יהיה לכם מרכז שדה מפחיד.
זה נכון שסיסוקו יכול,אבל אני מעדיף אותו בתור הקשר ההורס שלנו כשלצידו שחקן יצירתי באמת,אחד שיודע לנתב ולנהל משחק ברמות הגבוהות,הייתי מאוד רוצה לראות את האמסיק אצלנו למשל.
פאולסן חתם רשמית לארבע שנים תמורת 7.8 מיליון לישט שיחולקו ל3 שנים,3.8 עכשיו ועוד 2 כל שנה לשנתיים הבאות. השבעה מתחילה ממחר כשהשחקן יוצג באופן רשמית.