לגבי זלאטן אני לא מאמין באמת שמוראטי מתכוון לחזור לסוף שנות התשעים ותחיילת שנות האלפיים אז הוא היה "בשיאו" בכל הנוגע להעברות. העניין הזה הוא התאבדותי לאינטר ואני לא רואה מצב שזה קורה, גם בגלל שאטו לא מעוניין ממש לעבור לאיטליה. לגבי מאייקון, הוא חתיכת צומי. שחקנים מרשים לעצמם יותר מידי בזמן האחרון וגם במקרה הזה אינטר צריכה לשבת ולהסביר לו כמה דברים. הוא מחוץ לשוק ההעברות.
:aa1: הבלם ברונו צ'ירילו הגיע להסכמה עם רג'ינה ושוחרר מחוזהו. כעת הוא שחקן חופשי. :aa1: אודינזה החתימה את החלוץ הארגנטינאי ליאנדרו קארוזו ל-4 שנים. בן ה-27 עלה לזברטה 4 מ' אירו. :aa1: קטאניה מינתה את ג'נלוקה אטצורי למאמנה. :aa1: פאטו הצהיר שתגובתו על עתידו הוצאה מהקשרה ונראה שגליאני ולאונרדו דאגו להסיר את ההתלבטויות שלו.
כל הכסף הזה שנשפך בשנים האחרונות בכדורגל העולמי הפך את הכדורגלנים לחמדנים, תאוותנים וגרגרנים לאין שיעור. חוזה, עליו עצמם חותמים, לא שווה יותר מנייר טואלט, ועוד מהסוג הזול ולא זה עם הריח והפרפרים. שחקנים כמו קאקא וזלאטאן (רק בקיץ שעבר חתם על חוזה חדש ל-5 שנים בהם ירוויח 12 מיליון אירו כל עונה) שאחרי כל שמועה דרשו חוזה חדש ושמן יותר הם לא היחידים. אבל ככה זה, כאשר מעבר לים יש מי שיהיה מוכן לשלם. גם מאייקון וסוכנו יודעים שהחוזה שהוא עצמו חתום עליו כבר לא שווה דבר, קצת קפריזות ואינטר, כמו במקרה של זלאטאן וקאקא, תמכור כי לא תיהיה לה ברירה. אז כדי להשקיט את גחמותיו, מוראטי, שבכל מקרה יצא מפסיד מהמעבר של זלאטאן, יצטרך להסכים לדרישותיו.
אופ"א צריך להפסיק להגן על התחת של השחקנים ולהתחיל להגן גם על הקבוצות. יש את עניין מחלקות הנוער שנפגעות עקב הממון העצום שמסתובב בממלכה ועניין הכסף הבלתי נגמר של ריאל מדריד, צ'לסי והסיטי. אולי הגיע הזמן לתקרת שכר ולהגבלות תקציביות כדי להגן על הכדורגל מהכדורגלנים החמדנים האלה. זלטאן לא רוצה להישאר אז שיילך אבל בטח שלא תמורת הסכום הבזיוני שהעיתונות הספרדית מספרת, זה עילבון לאינטר אם הוא יימכר תמורת אטו+10 מיליון. מוריניו צריך לטפל ומהר במאייקון שכן זה יהיה אבידה גדולה עוד יותר לאינטר.
איזה מוריניו? זה שאחרי ההתעניינות של ריאל חתם על חוזה חדש בשווי 10 מיליון אירו לעונה, המוריניו הזה...
זה שהוא ניצל את העניין לטובתו שלו זה נושא לדיון שלעצמו, אני מתכוון שאם מוראטי כל כך עסוק בליטוף האגו של זלאטן אולי מוריניו צריך להרגיע את מאייקון עצמו.
זה בדיוק אותו העניין. הדבר האחד והיחיד שמוריניו יכול לעשות זה לומר למאייקון: זה בסדר, אני אדבר עם מיסטר מוראטי, אסביר לו עד כמה אתה חשוב במטרה שלנו לזכות בליגת האלופות והוא יוסיף לך עוד מיליון או שניים לחוזה שלך. שלוש? בסדר, שיהיה שלוש.
:aa1: יובנטוס מעוניינת בחואן קמילו זוניגה, מגנה הימיני של סיינה, ולפי הטוטוספורט, יובה בקרוב תגיש הצעה רשמית. הלוואי, הלוואי, הלוואי! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
אמנם זה לא טוב ויפה שהוא מצהיר את זה לתקשורת לפני שיבקש את זה אישית ממוראטי, אבל אני חושב שהוא צודק, ועוד איך גם. מאייקון הוא השחקן הכי חשוב באינטר אחרי זלאטן, ויחד עם השבדי, זאנטי, קמביאסו וסזאר הם מהווים בעצם את אינטר. את זאנטי לעולם לא תראו מתלונן, לקמביאסו האריכו את החוזה, ולסזאר שידרגו את החוזה בעונה שעברה אם אני זוכר טוב, בקיצור הוא היחיד מבין 5 השחקנים החשובים בקבוצה שלא מקבל שכר שמתאים למעמד שלו. בואו לא נשכח שמדובר במגן הימני הטוב בעולם, ובינינו שכר של 3.5 יורו בעונה לא כלכך הוגן לשחקן כמוהו, בזמן שסוס גמור כמו ויירה מקבל 5, ובזמן שזלאטן שמקבל 12 מליון יורו רוצה לעזוב. אינטר ומוראטי התעסקו יותר מדי בגזרתו של זלאטן, לכן הזניחו שחקנים "שקטים" דוגמאת מאייקון, ומכאן בעצם נובעים הכעס והאכזבה של מאייקון, את האמת היה יותר טוב ומוסרי מצידו שיבקש העלאה בשכר אישית ממוראטי, ולדעתי מוראטי לא היה מסרב, כי הוא יודע איזה יהלום יש לו בקבוצה, אך אני שוב חוזר ואומר, למרות שהברזילאי קצת טעה במה שהוא עשה, אך הכעס והאכזבה שלו מובנים מבחינתי. לכן אני מצפה ממוראטי שישב איתו שיסביר לו כמה הוא חשוב לקבוצה, שישדרג לו את החוזה. ואת זלאטן שימכור לבארסה אך ורק תמורת כסף, כי עם כל הכבוד לאטו הוא לא מראדונה של זמנינו שיבקש 65 מליון יורו ל5 שנים. ועוד צעד חשוב שאני מצפה ממוראטי שיעשה, זה שיעיף לכל הרוחות את ויירה כדי שניפטר מה-5 מליון יורו שהם הפסד נטו בכל עונה מבחינתה של אינטר, וככה אולי תתאפשר אופציית שדרוג שכרו של מאייקון.
:aa1: לאבצי טוען שהוא לא יעבור השנה והוא מעוניין להמשיך בנאפולי. :aa1: פארמה ווסטאהם המועמדות המובילות להחתים את לואיס חימנז של אינטר.
הודעה רשמית מאינטר: השמועות על העיסקה שהתפרסמה בעיתון "Mundo Deportivo " לא נכונות. http://inter.it/aas/news/reader?N=31595&L=en
:aa1: ג'נואה רכשה את קשרה ההתקפי של סיינה חוסיין חארייה. ג'נואה שילמה 3.5 מיליון אירו עבור המורוקני בן ה-26. בסנוף לכך, הקבוצה מג'נובה תעביר לטוסקנה את ג'אנלוקה פגולו וחצי מכרטיסו של מנואל קופולה.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx חארייה בערבית זה צואה בכל מקרה, יותר נכון לקרוא לו חארג'ה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx