ממניעים רציונליים גרידא, דווקא על הסרט הזה לכאורה יובנטוס בונה, אם יש אמת בידיעה הזו. ליון בכלל לא רוצה למכור את גרוסו, ליברפול לא מתפשרת על המחיר כיוון שרק בקיץ האחרון היא שילמה על דוסנה 9 מיליון ואילו די ידוע שמקסוול לא מרוצה ממעמדו באינטר וגם לא מקבל חוזה חדש כבקשתו. שנה אחת בדיוק, מה שכמובן מוריד משמעותית ממחירו. יאללה, חזרתי להתנגחות של רולס ונוזיק.
פילוסופיה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx מאקסוול יהיה בן 28 בקיץ? פאביו גרוסו בן 31 וחצי. ודוסנה הוא לא מגן לרמה של יובנטוס(לפחות לא להרכב), מאקסוול עדיף עליו. העובדה שנשארה למאקסוול רק עוד עונה אחת בחוזה כמובן נכנסת לשיקול, אבל הברזילאי אמור לעלות לפחות כמוהם אם לא יותר. ב4 מיליון יורו אפשר להביא את חימנז/ריבאס/ויירה/אובינה, לא את מאקסוול.
:aa1: סימונה טריבוצ'י, חלוצה של לצ'ה, חתם ל3 שנים באטלאנטה. זוהי ההחתמה הראשונה של המאמן החדש אנג'לו גרג'וצי.
שחם, סליחה שאני מציק לך שתי הודעות רצופות. אבל, זה סימונה טריבוקי והוא הוחתם על ידי אטאלנטה (בסכום של 2.8 מיליון אירו) עוד לפני החתמתו של המאמן החדש.
:aa1: 'הגאזטה דלו ספורט': רומא הגישה הצעה בגובה 3 מיליון אירו עבור אנדראה אספוזיטו, אך לצ'ה סירבה להעצה, בטענה - ותודה לליפי - שכרטיס השחקן של הבלם שווה 7 מיליון אירו.
:aa1: הפגישה המכרעת בין יובנטוס לאודינזה בנוגע לרכישתו של ד'אגוסטינו עלתה על שרטון. לפחות כרגע נראה שהקשר האיטלקי הבינלאומי לא יעבור ליובנטוס. אני מניח שבסופו של דבר מישהו יתפשר מעט. :aa1: אינטר הגישה לצ'לסי את הצעה הסופית על ריקארדו קארבליו בגובה 7 מיליון אירו.
בדיוק היום הסוכן של קרישיטו גילה לנו את התשובה. מסתבר, בדומה להשאלה של גורקוף לבורדו, לג'נואה יש את הזכות לרכוש את כרטיסו של קרישיטו. הסוכן אמר היום שרק אם ג'נואה תבחר לא לממש את האופציה קרישיטו יחזור ליובנטוס שם פרארה מאוד ישמח לראותו.
נשיא ג'נואה מבהיר את כל הקשור למרקאטו: חצי מכרטיסו של ריקרדו קווארז'מה היה אמור לעבור לבעלות ג'נואה כחלק מעסקת דייגו מיליטו וטיאגו מוטה, אמנם זה לא יקרה כי הפורטוגלי לא מעוניין לשחק במדי רוסובלו. במקום זאת אינטר תעביר את פרנצ'סקו בולצוני (קשר אחורי בן 20), לאונרדו בונוצ'י (בלם בן 22), איבן פאטיץ' (מגן שמאלי בן 20 ממונטנגרו) וחצי מכרטיסו של ריקרדו מג'וריני (חלוץ בן 23). כמו כן, נרמז שחצי מכרטיסו של פלה הפורטוגלי ייכלל בעסקת ענק זו. באשר לפלאדינו וקרישיטו, יש סיכוי של 99% שהם יישארו בג'נובה.
קוארסמה בגנואה בסוף או לא? אם לא, שיבוא ללאציו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx מת עליו
אתלטיקו מדריד וסביליה מעוניינות מאוד בקשר פיורנטינה ונבחרת סרביה דרקו קוזמאנוביץ'. ידוע לי שהוא בן 22, נולד בשוויץ ומשחק בנבחרת סרביה, אפשר עוד מידע על איכותיו של השחקן?
:aa1: נאפולי עושה עוד צעד לעבר הוגו קאמפניארו. בנסיון לרכוש את בלם סמפדוריה, ובכך למנוע אותו מפיורנטינה, הקבוצה מהדרום מוכנה לשלם 5 מילין אירו + חצי מכרטיסו של הקשר דניאלה מאניני.
:aa1: אינטר: ההתפרקות? לפי העיתונות הספרדית, שאת דבריה מין החובה לקחת בערבון מוגבל, ברצלונה ואינטר סגרו על העברתו של זלאטאן איברהימוביץ' לספרד. אינטר תקבל בתמורה את סמואל אטו + 10 מיליון אירו. רק לני כמה שבועות אמר מוראטי שזלאטאן שווה לפחות 70 מיליון, אז מה זה אומר, שאטו שווה 60... בינתיים, מאייקון, שעד היום נתן לסוכנו להצהיר על כוונתו לעזוב דיבר בעצמו. כך אמר ל'גאזטה דלו ספורט': "זה כבר תקופה ארוכה שלאינטר לא אכפת ממני, אולי זה כיוון שהם מרוכזים כולם באיברהימוביץ'. נמאס לי שלא מתייחסים אלי. הם לא עונים לבקשותי ולי זה נמאס! אם אני לא מוצא שמחה באינטר, אחפש אותה במקום אחר."