אני לא מבין את הספקולציה שלך. המשרה ביובנטוס פנויה גם עכשיו ואם היה מעוניין בה, לא היה טוען את ההפך ודורש מההנהלה של רומא פרוייקט יקר יותר. בתור אוהד אני רוצה שהמאמן של הקבוצה יקבל את כל הכלים להצליח, אם שני הצדדים לא יגיעו לעמק השווה, אקבל את ההחלטה של ספאלטי לעזוב. במידה וזה יקרה, לא יהיה זה בגלל סוג של רדיפת בצע או רצון לאמן מועדון גדול יותר, אחרת לא היה דוחה הצעה מצ'לסי בקיץ שעבר.
לא צריך להיות רודף בצע כדי לרצות להתקדם מרומא למועדונים כמו מילאן ויובנטוס. להפך, הרבה יותר ספקולציוני יהיה לשער שמילאן או יובנטוס הציעו לו את משרת המאמן והלה סירב.
מוריניו מתייחס להבדלים בין הליגה האיטלקית לאנגלית: מצארי מועמד לעבור לאמן את פאלרמו שמאמנה העונה בלארדיני עובר לאמן ככל הנראה את אטאלנטה (גם זנגה מועמד לברגמו),ג'יג'י דל נרי שאימן את אטאלנטה העונה יעבור לאמן ככל הנראה את סמפדוריה.
זה מה שקאסנו כתב על דל נרי בספר שהוציא דאז: :aaarofl: ----- אור, קאסנו מועמד בעיקר ליובנטוס או אינטר.
:aa1: סוכנו של פאולו דה צ'ליה: "ליברפול רוצה את דה צ'ליה. אתם תראו, אם הם ימכרו את דוסנה, הם יחליפו אותו בדה צ'ליה." למזלינו הכשרון שייך ליובנטוס, וזה מועדון מספיק גדול כדי לסרב. בדרך כלל כשיש אומה כל כך חשוכת כשרון זה אמור לעורר רגשות של רחמים, אך במקרה של אנגליה רגשות חמלה לא מתעוררות אצלי, כי אם של גועל וסלידה. רפלקס ההקאה מגיב חיש קל. בעעע
לא הייתי פוסל את זה שלאנגליה אין מספיק כשרונות לעומת האיטלקים ומדינות אחרות ,אבל למה הרגשת צורך לצאת ולספר לנו על תחושות הגועל והסלידה שלך רק על סמך אתר כמו goal.com שהוא מאגד של כל מיני ידיעות שמעביר כל מה שהוא שומע בלי סלקציה? ומה אם בסוף זו תתברר כעוד טעות של האתר הזה כפי שקרה מיליון פעמים בערך? סתם לכלכת. ואם זה לא מגול.קום אז לפחות תתן לינק לידיעה,שנדע אם זה עוד צהובון או שהפעם לשם שינוי יש על מה להתרגש.
אורי, אני מודה שגם אותי מתסכל שהאנגליות גונבות לנו את הכישרונות, אך בוא לא ניסחף. זה לגיטימי לגמרי ואין שום דבר פסול בזה, עידן הכדורגל של היום הוא עידן הכסף, וכל עוד האנגליות במצב כלכלי טוב והאיטלקיות במצב רע המגמה הזאתי תמשיך. בוא נהיה סבלניים, אני מאמין שזה יעלם בקרוב.
יש לדהיום 20 שחקנים איטלקים באנגליה ועוד 3 מאמנים כדי שאני אוכל, על סמך העבר וההווה, לקשור את הידיעה הזו לנטיב האמת. בכל אופן, כשזה נוגע לאנגליה הרוצה לחטוף שחקנים ומאמנים מאיטליה, אין צורך לקחת אותי יותר מדי ברצינות.
ואיפה האסמכתא שבאמת מדובר פה בעוד מחטף כביכול? ניסיון העבר וההווה לא שווה כלום,ומה אם מדובר פה מיוצא מן הכלל? תן לי לספר לך שאני הרבה יותר סקפטי בנושא מכיוון שליברפול העונה התחילה לתת הזדמנויות למגן השמאלי הצעיר שלה,אמיליאנו אינסואה הארגנטינאי שנתן הופעות מצויינות ופיתח בקרב האוהדים סוג של קונצנזוס שהוא צריך להיות המגן השמאלי של הקבוצה בעתיד. יש גם פאביו אאוורליו הברזילאי שהשתפר מאוד העונה ולכן אני חושב שאם דה צ'ליה יגיע זה אך ורק לעמדת הקשר השמאלי,מה שלא סביר כל כך שיקרה,נחכה להתפתחויות.
ראשי, כפי שכבר כתבתי, אין טעם להתייחס אלי ברצינות במקרים מעין אלו. כמו שנוהגים לומר "זה מעלה לי ת'סעיף". פשוט עושה לי רע לראות איטלקים עוזבים ועוד לאנגליה. בכל אופן, גם אם יש קמצוץ של אמת בידיעה זו, מחטף זה לא יהיה, כיוון שמדובר בבוגר תחת חוזה ואם ליברפול תרצה אותו היא תצטרך לרכוש אותו מיובנטוס בהסכמתה ולא בעזרת הצעת עבודה בגננות לאבא שלו. עם כל היוקרה שישי במשרה זו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx