ב- 7 דקות לשחקנים קשה מאוד להתחמם ולהכניס גול. מה שבטוח, שניראה משחק עם %95, ואני לא מגזים, החזקה בכדור של מדריד למרות הביזבוז זמן של סוסיאדד. משחק כל כך צפוי אבל זה יהיה חוויה לראות משחק 7 דקות.
אל תהיו בטוחים בזה, ריאל היא קבוצה שידועה בישנוניות שלה במחצית הראשונה וכאן מספיק שהיא תישן 3 דקות וזה כבר מחצית המשחק. כמו כן סוסיאדד זו לא קבוצת תחתית ואני מפחד שאולי בסוף ריאל יכולה לצאת מפה אפילו מופסדת.
בדיחה על אמת . יקיימו משחק בין 2 קבוצות במשך 7 דקות (זה אומר שאותם חילופים שהיו במשחק ההוא ושחקנים שלא יכלו לשחק,פתאום יוכלו לשחק) איזה תידרוך מאמן יכול לתת לשחקנים שלו על 7 דקות בודדות?
תירגול ללחץ, בתאכלס מתייחסים לזה כאל 7 דקות אחרונות של המשחק הקודם, אז כמו שריאל הייתה אמורה ללחוץ את סוסיאדד ב 7 דקות הללו, הם יצטרכו לעשות גם הפעם, רק שהפעם הם טריים ולא עייפים, אבל כך גם שחקני סוסיאדד. אבל בעיקר זה הכל פסיכולוגי, אם השחקנים יקלטו שיש להם רק 7 דקות ולא 90 זה יעבוד מעצמו.
זה באמת יהיה מרתק. דאגתי ללכת השבוע לשיעורים שלי ככה שביום רביעי אני אהיה מול הטלויזיה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
ובראשון - שידורים ישירים של המשחק מול ראסינג מול מלאגה והדרבי של מדריד. בארסה מול ויאריאל - לא בבית ספרנו. אני כנראה אצפה בו בפאב המולי בלומס.
כמה שאני שונא את ריאל מדריד!!! איזה מכבש הם הפעילו!!! היה ברור שהמאמן החדש נתן להם הוראה ללכת על רונאלדו שילך על פנדל!!!!
אם כבר מתייחסים לשידורים, ערוץ 5+ יצאו טמבלים- הביאו משחק של ברוטו כל העסק 10 דקות, אבל לא סיפקו ריפליי נורמלי (ואולי האשמה על הטלויזיה הספרדית) של ארוע אחד במשחק שדורש ריפליי וזו ההכשלה שלא נראית בבירור בסבך הרגליים מהזוית הרגילה (למרות שבזמן המשחק קבעתי נחרצות שמדובר בפנדל).
עצוב שקברניטי ערוץ +5 משדרים בקביעות קבוצה אפורה אחת ושתי קבוצות נוספות נאבקות על השידור הישיר!!! חבל מאוד!