תפסיק לנסות לצאת חכם. אתמול בסוף השידור מכבי פתח תקווה נגד ברונדבי, נדב יעקבי הצהיר שהמשחק ישודר, והיה רשום בפרומו שהמשחק ויאריאל ולנסיה ישודר. לוקח זמן ללוח השידורים להתעדכן.
דרך אגב המשחק בשבת גם. אבל עדיין לא ראיתי פרומו , נראה במחצית המשחק של באיירן מינכן את לוח השידורים שיוצג לשבוע הקרוב אם יהיה רשום המשחק
עכשיו בספורט 5 פלוס היה פרומו למשחק של ויאריאל-ולנסיה, וכנראה שבערוץ הספורט התבלבלו כי בלוח שידורים רשום שהמשחק ביום ראשון.
יום שבת בערוץ הספורט; ספרד - סלובקיה בשעה: 22:55 תודה לך ערוץ הספורט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
YYY, רואים שכנראה לא ראית הרבה זמן את נדב יעקובי מפרשן משחק. הוא נהיה אחד החופרים... ועם כל הכבוד לידע הרחב שלו בכדורגל, הוא לא מבין בכדורגל משו (את המשחק עצמו... ולא שאני מחדש משו, כי בטוח שהרבה יודעים את זה). בכל מקרה, זה טוב שספורט 5+ ישדר את המשחק, למה המשחקים האחרונים של הסלקסיון לא שודרו בTVE.
הוא אולי לא מבין בטקטיקות, אבל בגדול אני אוהב את הדעות של יעקבי, וההבנה העצומה שלו בתרבות הכדורגל הספרדית. וכמובן, הוא אוהד...
הוא מבקר קבוע בפורום של ברצלונה, שואב משם הרבה מידע. יש לו המון קשרים בספרד, אני זוכר שאמרו שהוא חבר טוב של עורך ראשי של איזשהו עיתון. בוריס, תאיר את עיניי ותגיד לי איזה עיתון?
אחרי שלושה שידורים ישירים בשבוע שעבר (ריאל-סארגוסה ,ויאריאל-ולנסיה , חטאפה -ברצלונה) שבוע הבא אנחנו יורדים לשידור ישיר אחד והוא יהיה כמובן מהבירנבאו , הסופר קלאסיקו של ספרד , ריאל מדריד מארחת את ברצלונה . בערוץ הספורט כנראה אמרו שהם משדרים מדי שבוע את ריאל וברצלונה אבל בגלל ששניהם נפגשות , אז הם חוסכות שידור אחד , חבל ..... הדרבי של סביליה מתקיים גם בשבוע הבא והיה מאוד מעניין לראות אותו , דרבי תמיד מעניין .
זה היה די צפוי וחבל. אני הייתי מציע שוב לשלוח מכתבים לספורט 5, כי בפעם הקודמת סוף סוף זה עבד. אני בכל אופן ישלח וייתן כאן שוב ניסוח למכתב, כדי שכל השאר לא יתעצלו לכתוב. עריכה: בבקשה, הנה המכתב ששלחתי. כולכם מוזמנים להעתיק את הניסוח ורק לשנות את שמכם בסוף. לכבוד ספורט 5. אמנם בפעם שעברה נעניתם לבקשתי ועל כך אני מודה לכם, שבנוסף למשחקים של בארסה וריאל, שידרתם גם אתה משחק המעניין בין ולנסיה לויאריאל (שבמקרה, יצא לנו משחק משעמם שאחוזי הרייטינג שלו אולי לא היו גבוהים, גם בגלל השעה המאוחרת). אבל במחזור הבא, בו יתקיים הסופר קלאסיקו הגדול, יערך עוד משחק מרתק בין סביליה לבטיס בדרבי הגדול של סביליה, אחד הדרבים הלוהטים ביותר בעולם. הייתי רוצה שתשדרו גם אותו, לא בקשה גדולה. במילא, אתם משדרים רק 4 שידורים בשבת וראשון ביחד, כשבשבועות האחרונים יצאתם בפורומואים על יום ראשון הגדול. אז אנא מכם... ואני רוצה להודות לכם גם על זה שאתם משדרים בשידור ישיר את המשחקים הגורליים של ספרד נגד סלובקיה. בתודה מראש, קים, לקוח הערוץ.
קים, אתה מדבר שטויות. מאיפה לך כמה ראו את המשחק ויאריאל - ולנסיה? אני יכול להגיד לך שהיה אחוזי ריטינייג מאוד גבוהים, והרבה אנשים ראו את המשחק הזה. והדבר הכי לא קשור, 'היה משחק משעמם'? נו אז... ספורט 5 ישדר 2 שידורים בשבוע, ואם יהיה משחקים חריגים כמו: ולנסיה ויאריאל הוא ישדר. למרות שהיה חובה לשדר את הדרבי של סבילייה.
קים, אם נמשיך לשלוח כל הזמן הודעות למערכת הערוץ הם בסוף יתעצבנו מהטענות המתמשכות ויפסיקו את הרעיון לשדר 3 שידורים בשבוע מהליגה ספרדית. צריך פשוט להגיד תודה, ולקוות שימשיכו לבצע זאת.