שטוטגארט 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏27/6/09.

1. Bujuga Member

פוגרבניאק שחקן לא רע, לדעתי עדיף על פאבליצ'נקו, ורק בגלל פציעה לא כיכב במקומו ביורו האחרון, נכון שהיה עדיף לשטוטגרט לסגור עם הונטלאר, אבל פוגרבניאק יכול להתפתח לחלוץ מצוין בליגה הגרמנית, חזק, בנוי טוב, דיי טכני. מתאים לשטוטגרט.

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אהלן חברייה, לצערי הרב תדירות הביקורים שלי בפורום תרד משמעותית, אבל אני כמובן אדאג להתעדכן ברכל הזדמנות שתהיה לי (בעיקר בלילות).

לגבי המעברים האחרונים של הקבוצה:

חלב: לכל המלעיזים למינהם, חלב כפי שראיתם כמה ימים אחרי לא היה בכלל אמור להיות המחליף של מריו אלא לתפקיד הקישור בלבד בצד שמאל או ימין (אני חושב שלכולם ברור שהילברט זה פשוט לא זה). חוץ מזה שהחזרה של אלכס זה משהו מיוחד, שחקן בית שמעדיף לחזור הביתה מאשר לשחק באחת הקבוצות הטובות בעולם (אני מכיר מספיק דוגמאות של שחקנים שגם מוכנים לשבת בספסלים של אינטר או בארסה ולא לשחק עבור שטוטגארט ...ע"ע הונטלאר).

פוגרובנייאק: הרוסי לפני שנתיים נחשב לאחד החלוצים העולים באירופה ואין לי ספק שהוא יכול להיכנס לנעלים של מריו, הוא מאד מזכיר את מריו ומאד מתאים להיות הפרטנר של קקאו.

חיזוקים נכונים, יקח קצת זמן לשחקנים החדשים להתאקלם אבל אלו בהחלט חיזוקים מרשימים לקבוצה.

3. doundoun Member

פוגרבניאק שחקן לא רע ?? אתם רציניים ??
    מדובר בשחקן אדיר שאם ישולב בצורה נכונה בקבוצה יהיה לטעמי "הגניבה" הגדולה ביותר
    בשוק ההעברות הקיץ.
    אני "מת" לראות אותו משתלב לצד קקאו כשמאחור חלב ,היצלסברגר ,קדירה ...
    ללקק את השפתיים!!!

4. johnnie walker Member

מכירת חיסול בשוואבנלד,

שטוטגרט מודיעה ללא פחות מ-5 שחקנים שהם חופשיים לחפש לעצמם קבוצה חדשה,
    השמות:יאן סימאק,ציפריאן מריקה,ילדיריי בשטורק,ארתור בוקה וריקרדו אוסוריו.

משום מה לא נראה לי שיהיו יותר מידי קופצים על הרשימה הזאת.

5. Lars Ricken Member

לדעתי שטוטגארט בכלל לא עושה בשכל שהיא איננה מעוניינת יותר בשירותיו של המגן מחוף השנהב.
    שחקן בכלל לא רע שיכול לסגור את החור שנפער בצד הימני של הגנת דורטמונד.
    מגן נמוך אך מאוד חזק,מהיר ו נגיחה טובה.
    לטעמי דורטמונד צריכה להגיש הצעה לשטוטגארט בעיניין ארתור בוקה.

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

סוף סוף הבינו בשטוטגארט שיש שחקנים שאין להם מקוום בקבוצה.
    אני מסכים עם ריקן לגבי בוקה, אבל האמתי שחבל עליו. הביאו את צ'לוזי ויש כמובן את מגאנין.
    בשטורק יעזוב לכל המאוחר בסוף העונה, יש הצעות עליו כבר עכשיו מטורקיה. על סימק לא צריך להרבות במילים, הוא יודע לשים גולים מדהימים, אבל זה נדיר מאד אצלו. שחקן בינוני ואפרורי משהו.
    לגבי אוסוריו, חבל עליו, אבל מבחינה הגנתית הוא אף פעם לא היה משהו.

ומריקה, אכזבה עצומה.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בשטורק בדרך לבשיקטש (פראיירים לא הולכים רק מתחלפים) וסימק בדרך להנובר ...מתפלללים! ואם אפשר להוסיף את מריקה...

לגבי המשחק הראשון, ראיתי הרבה שדיברו על ההגנה, אז זה באמת נ"ק התורפה של הקבוצה. למרות שעל פניו ההגנה יציבה. עם טרש בימין דלפייר וטסקי במרכז ומאניין משמאל יש לקבוצה הגנה סבירה. עם קדירה והיצלספרגר שני קשרים אחוריים טובים.
    הבעיה היא שביחד זה פשוט לא כ"כ עובד כמו שזה נראה על הנייר.
    היצלספרגר הוא לטעמי אחת הבעיות, שחקן שיכול לשחק בהרבה קבוצות בהרכב הראשון, אבל במערך של שטוטגארט ההצבה שלו בעייתית כי הוא לא קשר אחורי והוא יוצר חור במערך. לאורך כל העונה שעברה אפשר היה לראות שהוא מתקשה בעמדה, שהוא שיחק בצד שמאל הוא היה אפקטיבי יותר. בעיה?
    היצלפסרגר הוא לא ממש קשר שמאלי אלא יותר קשר אמצע שנוטה לצד שמאל. במערך הנוכחי של שטוטגארט הייתי מעדיף לראות את לניג במקומו בהרכב. אני בטוח שההגנה תתייצב.

אבל איך מציבים קפטן על הספסל?

8. dudi Member

רוזנר כמה אמת יש בשמועה שאתם מחפשים יין צרפתי משובח בדמותו של סידני גובו הנהדר?!

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קודם כל הוא לא מתאים לקו האסטרטכגי של המועדון, הוא בן 30, סביר להניח ששיא הקריירה מאחוריו והוא סבל לאחרונה מהרבה פציעות. בנוסף הוא הקפטן של ליון, אחת הקבוצות המפוארוץ באירופה.
    וחוץ מזה שכבר אתמול כל העניין התברר כברווז עיתונאי.

מה שלא אומר שהקבוצה לא מחפשת שחקן חדש בעיקבות ההיעדרות של לניג.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

תיקו אחד בדורטמונד על פניו זה תוצאה לא רעה. אם מסתכלים עם הרוטציה של באבל אפשר אפילו להיות מאד מרוצים.

נידרמאייר, רודי ויוליאן שיבר, שלושה שחקנים צעירים ומוכשרים שעשו עבודה לא רעה בדורטמונד, קיבלו ניסיון במגרש קשה עם קהל האוהדים הטוב בגרמניה (ויש שיגידו באירופה).
    חלב משחק רק שעה וכו.

עדיין אבל קיימת תחושה שחסר מ"ס 6 נוסף לצד קדירה. היצלספרגר שחקן נחמד, קפטן ושחקן שקשה לשנוא, אבל הוא עדיין צריך שתהיה לו אלטרנטיבה. גם בקישור ההתקפי אפשר היה לפעול, סך הכל פרט לחלב ולגבהארדט אין לקבוצה שחקנים שיכולים בהברקה אחת לסיים משחק וזה טעם לפגם.
    קקאו אגב מאד מאכזב עד כה, הוא נלחם והוא סוס עבודה, אבל הוא לא ממש תורם.

יום רביע קודם צריך לנצח את הרומנים, הייתי רוצה לראות שוב רוטציה ואולי אפילו להחליף את להמאן שקצת הרבה השתגע בדורטמונד ועלול להיות מושעה בהמשך. מעבר לזה הייתי רוצה לראות שוב את רודי ואת שיבר וגם את נידרמאייר (שדלפייר יקבל מנוחה) כמו גם את אלסון ואת בוקה.

ההרכב שאני הייתי מעלה:
    אולרייש - צ'לוזי, נידרמאייר, טסקי,בוקה - היצלספרגר, אלסון - גבהארדט, רודי - מריקה, פרונבייאק(שיבר)

שלהמאן, דלפייר, מגאנין, קדירה, חלב וקקאו יקבלו מנוחה.
    רק שלא יזלזלו יתר על המידה. לסיים בסטייל עם ניצחון.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אחרי עוד משחק רע, לאט לאט מבינים ששיטת הרוטציה הרחבה לא עובדת תמיד.
    הקבוצה נראתה כ"כ כבוייה עד כדי כך שהפרנקונים היו חייבים לצאת עם 3 נ"ק מהמרצדס בנץ ארינה ( אפילו עם 0-2 ).

בכל אופן שטוטגארט אולי פותרת את הבעיה הכי גדולה שלנו בקישור האחורי..

http://stuttgarter-nachrichten.de/stn/page...el-zum-vfb.html

אני תמיד אהבתי את ג'רמיין, שחקן פייטר, רוצח, שחקן רע, איך שלא תקראו לו. לעומת הרכות הבלתי נסבלת של הקפטן שלנו ג'ונס הוא רמבו וטרזן יחד.

יאללה להביא את JJ

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שהוא שחקן לוחם, אבל אין לו שום כדורגל בחלק ההתקפי, הוא כסחן נוראי שגם מרבה לקבל צהובים ואדומים (יחסית) והוא גם כרגע פצוע.
    ואם כבר, אז גם ראיתי שלתפקיד הקשר האחורי של שטוטגרט מדברים על לא פחות ולא יותר ... דידי האמן.

באותו העניין רק מהצד האחר, אם עד עכשיו לא הבנתי את פליקס מאגאת אז היום זה אפילו עוד יותר חידה. בשביל מה הוא עזב את וולפסבורג ועבר לשאלקה? שאלקה מתפרקת מכל נכסיה בלי להביא דברים רציניים והיא בבעיות כלכליות. טיפש.

לגבי המשחק אתמול. ראיתי רק חלקים ממנו ואכן לנירנברג הגיע לנצח. אבל עם זאת, לרפאל שפר הייתה נקמה מתוקה. הוא לקח לפחות שני שערים בטוחים מהקבוצה שזרקה אותו בבושת פנים לפני שנתיים.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/09
  13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נדב ידידי, זה בדיוק הסיבה למה אנחנו צריכים את ג'ונס!

שים לב, במערך הנוכחי סמי קדירה הוא המ"ס 6 שלנו בעוד היצלפרגר הוא מ"ס 7. קרי קדירה לא מביא את האיכות ההתקפית שלו לידי ביטוי בגלל שהוא מגובל למשימות הגנתיות שהיצלספרגר לא יכול לקחת.
    עם ג'ונס בהרכב על חשבון תומאס יוכל קדירה לשחק בתפקיד התקפי יותר ועם הקריאטיביות שלו ושל גבהארט (דריבליסט נוראי אבל עדיין השחקן הכי קריאטיבי שיש לנו בהרכב חוץ מחלב) ועם אלכס נפתח השסתום שהעיק על משחק ההתקפה שלנו.
    ולדעתי נדב אתה מזלזל יותר ב JJ. פרט לכך שהוא לידר ופייטר, הוא יעזור לשטוטגארט לייצב את ההגנה שלנו ואם ראית את המשחק אתמול ראית איך קבוצה קיקיונית כמו נירנברג מחוררת את האין ההגנה של שטוטגארט.
    מעבר לכך דווקא לג'ונס יש משחק ראש משובח, יש לו גם יכולת טכנית טובה. אנשים תמיד נתפסו על הסטיגמה שקיימת לגביו.
    אם אתה שואל אותי הוא מתאים בול גם למ"ס 6 בנבחרת ואין משהו טוב ממנו לעמדה.

יכול להיות שזה עניין של טעם, אבל שחקן כמו JJ זה בדיוק מה שחסר לשטוטגארט כרגע, בד בויי!

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה רק שוכח שהיצלספרגר הוא הקפטן שלכם. המקום שלו בהרכב מובטח. אם כבר מישהו מהשניים יאבד את המקום זה קדירה ולא היצלספרגר. אבל, אולי זה דווקא יהיה גבהרט.
    אני בכלל לא מזלזל בג'ונס, אבל אין לו שום מושג התקפי אני זוכר אותו מגיע ראשון למתרפצות (יחד עם החלוץ) ופשוט לא יודע מה לעשות עם הכדור וגם הבעיטה שלו מאוד חלשה.

בנתיים כל הדיון שלנו נראה דיי אקדמאי, כי מאגאת מודיע שג'ונס (כמו גם ראפינייה) נשאר ועכשיו מדברים על בואו של הסרבי קוזמנוביץ' מפיורנטינה. http://www.sportbild.de/sportbild/generate...3669600000.html

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/09
  15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נדב, באבל כבר אמר שיש כאלו שאין להם מחליף בשיטת הרוטציה. מבין השמות שהועלו שמו של קדירה היה הכי מודגש. היצלספרגר אם ימשיך ככה בקרוב מאד יראה לא רק את הגב של מיסטר איקס החדש אלא גם את זה של לניג שיחזור מפציעה.

קודם כל שיסתמו את החורים בהגנה אחרי זה שיחשבו על דברים אחרים. ואני לא אוהב את הדיבורים על הקרואטי, הוא יותר מדי יקר ולא הראה יותר מדי בקרייה שלו. מריקה 2 אני לא רוצה!