יופי של רכש. שחקן שהייתי שמח לראות מתאחד מחדש עם מגאת, אבל הוא העדיף לחזור לבינוניות של שטוטגארט. אם אתם שואלים אותי, אז הוא יהיה המחליף של סמי קדירה. לא סתם הבחור לא רוצה לחדש את החוזה שלו. אחרי המונדיאל הוא יחטף. ככה שרוזנר תוציא את קדירה מהרשימה שלך לעונה הבאה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
מה יש במועדון הזה שטוטגארט שתמיד כולם רוצים לחזור אליו? כדוגמת חלב, בסופו של דבר גם גומז יחזור. מועדון נפלא. אחלה רכישה.
נקודה מעניינת דני, עם שנה אחרונה בחוזה בהחלט אפשרי ששטוטגארט תאלץ למכור את הילד המוכשר הזה. לצערי סכומי עתק לא יזרקו, מאחר ונותרה לו שנה בחוזה, אלא אם מנצ'סטר סיטי תחליט לרכוש עוד קשר אחורי לרוטציה או ריאל או אינטר. כל השאר לא יזרקו סכומים משוגעים. רק שלא ילך אחרי החבר שלו גומז ויהיה אפשר עוד לקבל את המהלך. קשר אחורי אלגנטי שבעתיד יהיה לדעתי ברמה של מקללה (בשיאו) או אסיין. רק שישמר מפציעות. בכל אופן אני כמובן מקווה שיצליחו להאריך איתו את החוזה, כי איתו ועם קוז ועם כריס ...אחחח איזה קישור זה יכול להיות. אם כל הכבוד לבאיירן ולהמבורג, קישור כזה במרכז אין לא לזאתי ולא לזאתי. מה שכן ההגנה חייבת חיזוק, בולארוז' כנראה עוזב, נידרמאייר כנראה יחזור לבוואריה (אלא אם הבווארים יסכימו למכור אותו בכמיליון יורו ולא יותר), מולינרו עדיין בסימן שאלה. יובה רודפת כבר מעל לשנה אחרי טסקי וגם הוא יכול בסוף להימכר ככה שנשארנו רק עם דלפייר. מגן ימני עם טרש העמדה סגורה. דרובני או הילדבראנד לשער זה גם טוב. מעניין מה יהיה עם חלב, סיבוב טוב שלו ישכנע את שטוטגארט לנסות ולקנות אותו ולא הוא יסיים את הקדנציה השניה המאד מאכזבת שלו עד כה.
בוא לא נגזים רוזנר, גנטנר שחקן נחמד אבל לא יותר מזה אחרת וולפסבורג לא היתה משחררת אותו, סמי אולי שחקן עם פוטנציאל אבל לקבוע שהוא יגיע לרמה של מקללה או אסיין זה מופרך לגמרי בשלב הזה, יש לכם עכשיו קישור סביר פלוס שכנראה שיתפרק ברגע שאחד מהם יתחיל לפרוח, לא הייתי מצפה ליותר מידי במקומך, קבוצות כמו שטוטגרט או ברמן יכולת להצליח באמת למשך עונה וחצי אולי עד שבא ההונס התורן וגונב את השחקן המוביל בכל פעם מחדש.
קאדירה הוא העתיד של הנבחרת הבוגרת וחשוב שיתחיל להתאפס על עצמו. במקום שיקח 2 צעדים קדימה העונה, הוא לקח אחד אחורה ואם זה ימשיך כך הוא עוד יעלם לגמרי מהמפה. אחרי עונה כזאת של הקבוצה כולה, אולי זה נסלח, אבל הוא חייב לקחת את עצמו בידיים כי מצפים ממנו להרבה.
ג'וני, וולפסבורג לא רק רצו שגנטנר ישאר הם נלחמו שהוא ישאר. נכון הוא לא הקשר הטוב בליגה, אבל הוא שחקן שיש לו מקום לטעמי בכל קבוצה בליגה, כן אפילו בבאיירן. קדירה, לא דיברתי על כרגע, אלא על העתיד, ואולי לא חידדתי את הנקודה, כל עוד הוא ישמר מפציעות והוא ימשיך להתקדם וללמוד יש לו את כל הפוטנצייטל להגיע לרמות הגבוהות ביותר. לא יודע עדיין איך גרוס, אבל אצל וונגר תוך זמן קצר נשאל מי זה פרינגס. כמובן שאני מתלהב ונותן לפעמים לתחושות הלב לדבר, אבל הדברים ימשכו לשטוטגארט יהיה קישור במרכז מ"ס אחד בליגה. עד שהכוכבים ילקחו כמו שאמרת. הספקלוציות מדברות אגב על זה שסמי באמת עוזב אחרי המונדיאל, לא בטוח שזה הצעד הנכון. וסלע, על מה אתה מדבר? תמיד שסמי שיחק העונה הוא היה סולידי. הבעיה שהקבוצה גרועה קשה לך כקשר אחורי להתבטא. מעבר לזה הוא היה פצוע זה החיסרון הגדול שלו עד כה. בשלושת המשחקים האחרונים סמי היה אדיר!
סולידי זה מה שאני מצפה מכל שחקני הליגה, ממנו אני מצפה להרבה יותר. שלושת המשחקים האחרונים אמרת? אוקי. אפשר ואני מקבל את הטענה שבאבל אשם ביכולת של כולם ושל סמי, אבל בכל זאת, אם רק בשלושת המשחקים האחרונים, אז אולי כן יש כן רמיזה לחוסר יציבות. הוא עוד צעיר ואולי זה נורמלי, צריך לחכות ולראות כי הדרך ללהיות מקאללה היא ארוכה, מסובכת ומרובת מכשולים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אין ספק יקירי, ובדיוק בגלל זה אמרתי שאסור לסמי לעמוד במקום. רבים שמבינים יותר ממני הגדירו אותו כפרינגס הבא, בשבילי הוא אפילו יכול להיות מעל לטורסטן, הבעיה שלו או יותר נכון החולשה שלו זה הנטיה להיפצע. ברגע שהוא ישמר מפציעות וימשיך להתקדם כמו שהוא עשה בשנתיים האחרונות, אז ... אני אישית מאמין בו, כי הוא ילד טוב שלא מחפש שטויות, כי הוא מקצוען, כי הוא פייטר וכי הוא כבר בגילו הצעיר משמש כסגן קפטן, מה שמראה שהמאמנים מאד מאד מאמינים בו.
חילוקי דיעות ראשונים עם גרוס. הציוות בהתקפה מאד מדאיג אותי, מריקה לא חלוץ רע כי הוא פשוט לא חלוץ. קקאו מתייבש על הספסל ואני חושש שהוא יעשה 1 עוד 1 ויבין שאין לו עתיד תחת גרוס ויעזוב בתום העונה שהחוזה שלו יתסיים. אחד השחקנים שיותר מזוהים ומזדהים עם המועדון ויהיה פשוט חבל שאחד השחקנים הכי סולידים שלנו יעזוב. אלסון לא משחק תפקיד משמעותי גם אצל גרוס. אני לא יודע איך הוא באימונים, אבל במאני טיים תמיד הוא היה אחד השחקנים שיותר תרמו לנו. עוד שחקן סימפטי שיעזוב את המועדון בלית ברירה ולא מתוך בחירה. שהמשחק התחיל התאכזבתי שקוזמנוביץ' היה רק על הספסל. אבל מתברר שפה גרוס יודע מה עושה, ניכר שקוז עדיין לא חזר לכושר מאז הפציעה ו.. כריסטיאן טרש, פשוט וורלד קלאס! משחק שלישי שלו ברציפות שהוא בתפקיד הקשר האחורי בין הבולטים במגרש. היום לטעמי פנטסטי. לסיום סוון אולרייש, הופעה סולידית שלו עם כמה רגעים בודדים של חוסר ביטחון, אבל בגיל 19 הוא מתחיל להראות שיש לו פוטנצייאל. את הדקות האחרונות היום הוא שיחק עם זעזוע מוח אחרי אחד על אחד עם גרפיטה, פשוט להוריד את הכובע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx מולינרו אגב היה פנטסי במחצית הראשונה בעיקר בחלק ההתקפי. במחצית השניה כמו רוב הקבוצה הוא מאד נחלש והיה לו כמה טעויות בהגנה שבאחת מהן כמעט ובישל לדז'קו את השיוויון, למרבה המזל דז'קו פגע רק בקורה.
וגם כמה הצלות יוצאות מן הכלל (אחת עוד במצב של 0:0 מול גרפיץ' ודז'קו לבד). ועכשיו אתה מבין למה התכוונתי כשאמרתי שיש הזדמנות לזרוק את להמן ולתת לאורלייך את הצ'אנס? חצי עונה כזו היא בדיוק הזמן. אם יוכיח את עצמו ימשיך, יוכיח שהוא בינוני יבוא מישהו אחר. לא חבל לא לתת לו את ההזדמנות להראות שאין טעם להוציא כסף על שוער?
יכול מאד להיות שאתה צודק. בכל אופן גרוס לא חושב ככה, הוא הצהיר אחרי המשחק שלהמאן, לא משנה למה יחזור להיות השוער הראשון שיחזור מההשעיה שלו.
יש אלוהים! :aaa021: מהקבוצה נחסכו מיליון וחצי יורו, לא הולך ברגל. הגיע עם המון ציפיות מהרטה ברלין ונכשל פטאלית בשטוטגארט, גם בגלל הפציעות שלו. כישרון תמיד היה לו, אבל הוא אף פעם לא ידע להראות את זה במדים של השוואבים. אולי בליגה האנגלית יהיה לו יותר קל לחזור לעצמו.
סוגיית תומאס היצלספרגר מעסיקה את הקבוצה בימים הקרובים. אחרי שהמאמן הלאומי יוגי לאוו המליץ לו לעבור קבוצה בשביל שיהיה מועמד להרכב הנבחרת נראה שתומאס מתחיל לעשות חושבים. הוא כבר הבהיר שהוא והסוכן שלו בודקים את השוק למרות שהוא גם אמר שהוא יעזוב את הקבוצה רק במקרה שלא תהיה לו ברירה אחרת. לי אישית אין בעיה שהוא ילך כבר עכשיו, הוא יכול אומנם עוד להועיל במ"ס משחקים, אבל הוא לא משחק תפקיד משמעותי אצל גרוס ובנוסף יש מספיק שחקנים צעירים שיכולים לקבל דקות במקומו. מה עוד שהעברה שלו עכשיו תכניס גם כסף למועדון. מקרה דומה עם בולארוז' וגם הוא משום מה לא ממהר לעזוב, למרות שלא בונים עליו בקבוצה והוא יכול לשלם על כך ביוקר במונדיאל. ניקיון הסגל עם בשטורק, סימק וככל הנראה אלסון החביב ואולי גם היצלסברגר ובולארוז' יכול לעשות רק טוב במועדון.
נקיון הבית נמשך! תומאס היצלספרגר על סף סיכום בלאציו האיטלקית :aaa021: חסר רק עכשיו שבולארוז' יעזוב והפוליש הושלם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מה שכן המקום השישי יהיה מאד ריאלי, אם הקבוצה תנצח מחר. מקום שישי נותן תקווה קטנה שהקבוצה תגיע לאירופה ובכך יוסר המכשול האחרון לפני הארכת החוזה של סמי קדירה בקבוצה. קודם כל דורטמונד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx