הלוואי ונזכה לראות הפתעות בליגת האלופות משטוטגרט. אבל זה לא סביר טוב נו, בגלל זה קוראים לזה הפתעה, לא?!
טיטקין (שם יש?), בפעם האחרונה ששטוטגארט היתה בליגת האלופות היא עשתה את המוות למנצ'סטר (ואף ניצחה אותה) והעפילה לשלב הבא שהיא משאירה מאחורה קבוצות כמו פנתאנייקוס וגלזגו ריינג'רס. בשמינית גמר היא עפה רק בגלל שער יחיד, אחרי שעשתה לצ'לסי את המוות ( השער היחידי שער עצמי של מיירה). באותה עונה היתה לשטוטגארט לטעמי קבוצה פחות טובה ממה שיש לה עכשיו ( למרות קוראני וחלב). אל תתפלא אם תראה את שטוטגארט צוברת יותר נ"ק ממה שאתה כרגע חושב. ד"א בניגוד לבאיירן שמתחממת נגד קבוצות מליגות החובבים מחר שטוטגארט תיפגוש את לאציו האיטלקית ( שעה 00.21 ). לי לא ידוע על שידורים, אבל יש סבירות שאחד הערוצים הערבים יעביר את השידור. סלע, השידור בשבילנו ב DSF http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
קודם כל אל תזלזל בהם, לי זכור עונות שהקבוצה הגדולה שלך נפלה מול קבוצות כאלו. דבר שני כמובן שלא ציינת את מנצ'סטר. בבית 1-2 בחוץ הפסד 0-2 שהשער השני נופל אחרי שסאביץ בועט לקורה. קיצר מר שפר, אם זה מה שיעביר לך את העונה בגביע אופ"א בג'נאן שיהיה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
אני לא זוכר. תזכיר לי. ודבר שני לא עברתם את מנצ'סטר. וזה בכלל לא העניין. להתלהב מלעבור את גלזגו ופנא בשיטת ליגה זה מאוד עצוב.
א. אף אחד לא מתלהב. ב. הזילזול שלך בקבוצות האלו גם לא במקום. ג. מה להזכיר לך שניצחנו את מנצ'סטר ? בבקשה: שטוטגארט - מניו ד"א זה היה עוד בסיבוב הראשון ככה שמנצ'סטר הגיעה במטרה ברורה לנצח.
סורי על הניסוח, קבוצות מהסדר גודל הזה. אני לא הולך לחפש, נדבי, אבל לפני כמה עונות היתה עונה שהקבוצה שלך עשתה פדיחות ולא עלתה אף לשלב הבא. בין היתר היו גם קבוצות מהסדר גודל הזה. כך שלבוא ולצחוק עליהן ולהגיד שכל גרמנית צריכה לעבור כלאה בהליכה זה אשכרה שחצני ולא במקום.
בטח שלא תחפש. כי גם לא תמצא. ובאיירן עפו לא נגד קבוצות מהדרג הרביעי כי מי שעלה מאותו הבית היו מילאן (שזכתה בגביע באותה השנה) ולה קורוניה. לא קבוצה מהליגה הסקוטית שרק השנה סוף סוף הצליחה להעביר קבוצה את שלב הבתים ומהליגה היוונית האימתנית או דומותיהן.
הינה רשימה של קבוצות "קטנות" שהעיפו את הגדולות: בנפיקה שלפני שנתים העיפה את מנ.יוניטד בזכות ניצחון 2:0 ו0:0 אינדהובן העיפה כמה קבוצות בדרך לחצי הגמר ב2005, שם פגשה את מילאן ועשתה לה את המוות. גם השנה אינדהובן קלקלה לארסנל את התוכניות בשלב מוקדם. מיותר לציין את פורטו של 2004 ואת ליברפול שהדיחה את ברצלונה. זה על קצה המזלג בשעה 2 וחצי בלילה. השם זה טיקטין, נדב טיקטין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
טיקטין, הויכוח הוא לגבי קבוצות קטנות שהעיפו את באיירן. וזה צריך להיות בשלב הבתים ולא נוקאווט וקבוצות קטנות זה בסדר גודל של ריינג'רס (של העשרים שנים האחרונות) ופנאתנייקוס או כל קבוצה אחרת מליגה בסדר הגודל של הליגות האלה. פורטו, בנפיקה, איינדוהבן ובטח ליברפול לא עומדות בקריטריונים.
לא התיחסתי לויכוח, רק הראתי שגם קבוצות שלא מהדרג הראשון או השני יכולות לעשות את המוות לקבוצות הטובות באירופה ככה שאם שטוטגרט ניצחה את מנצ'סטר זה לא אומר שהיא יכולה לנצח אותה שוב. זאת אומרת היא יכולה, אבל הסיכויים קטנים יותר.
משחק לא רע היום נגד לאציו, בסיומו שטוטגארט יכולה לצאת מרוצה עם 1-1 . בלי 8 שחקנים ( המקסיקנים מצטרפים רק מחר לסגל, אוורטון רק הצטרף, וכל השאר: היצלספרגר, דלפייר, קדירה,בק, וטסקי פצועים) אפשר היה בהחלט להיות שבעי רצון מהמשחק. בעוד גומז וקקאו נראו חיוורים משהו בלטו לטובה אלכסנדר פרנרוד שאולי סוף סוף יעבור עונה נטולת פציעות, כריסטייאן גנטנר וסילביו מייסנר. את השער לשוואבים כבש פרנרוד. ההרכב : שפר - 5 : לא מצוי עדיין בכושר, אבל שטוטגארט עוד תהנה ממנו. הילברט - 5: בעמדת המגן הימני קשה לו להפיק מעצמו יותר מדי, אם כי היה סביר. גלדסון - 5.5: זה עדיין לא זה מיירה - 6.5 (הוחלף במחצית על ידי פישון) : הקפטן עשה את שלו. מגאנין -5.5 : סביר. מייסנר- 6: הנסיון של מייסה, טוב שחזר הבייתה. דה סילבה - 5: שוב לא מוצא את עצמו גנטנר -6.5 : אולי במשחק האחרון שלו בשטוטגארט.. פרנרוד - 7 : השוודי היום מ"ס אחד במגרש גומז -4 : לא נראה ולא נשמע קקאו -4.5 : עדיין בפגרה בנוסף שולבו: מנואל פישר ( הילד בן ה17 התרגש), מנז'יוק ( הקמרוני הצעיר קשוח לאללה), ארתורו בוקה ( יש לו כדורגל) סה"כ לא רע.
כריסטיאן גנטנר מושאל לשנתיים לוולפסבורג החלטה נהדרת של שטוטגארט, שנתיים בהם גנטנר יכול להוכיח שהוא מתאים לרמה. גם ככה השנה לא היו לו יותר מדי פרספקטיבות בקבוצה. הגיע הזמן שהוא יראה מה הוא שווה. אחרי סאגת אוורטון נכנסים עכשיו לסאגת מריצה. גם סאנוגו מוזכר כאלטרנטיבה.
שנתיים ? לא מוגזם מידי,אני חושב שבשנה הוא יכול ללמוד הרבה בכדי לחזור אליכם אך שנתיים יכולות להיות עבורו סיוט מתמשך בידיעה שהוא עזב את אלופת גרמניה וצריך לחזור לשם.