שטוטגארט 09\2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏2/7/08.

1. Strawberry Fields Member

אז אני מבין שמרקוס באבל הוא רק ממלא מקום עד שתמצאו מאמן, נכון?

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בדיוק...
    באבל הוא כרגע פיתרון זמני. אני מקווה שבקבוצה יחכו עם המאמן החדש עד לפגרת החורף. שבאבל יהיה המאמן בשלושת המשחקים הקרובים בליגה ושתי המשחקים בגביע אופ"א.

3. RealStretford Member

היו לי אורחים עכשיו משטוטגארט (ביקור גומלין) ראש המשלחת הביא לי לוח שנה של VFB עם שוקולדים של חג המולד. הבן שלי הסתכל על הלוח, ראה את סנטה ואמר לי "אבא, הוא נראה בדיוק כמוך". שאלתי לפשר הדבר. התגובה? - "הוא שמן, זקן ויושב על הספה מול הטלוויזיה" ועל זה נאמר דנקהשן!!

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

באבל לא מקבל את אישור האימון ובכך למעשה שטוטגארט תהיה חייבת לכל המאוחר בעונה הבאה לחפש מאמן חדש.
    חוקים זה חוקים, ועם כל הצער אסור לעשות הנחות.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בתיקשורת מדברים על שתי שמות כמועמדים פוטנצייאל לאמן את הקבוצה, שניהם שמות שדי מקובלים עלי אם כי הייתי מצרף לרשימה גם את מירקו סלומקה.
    ברנרד שוסטר: לא סתם הגיע לריאל, מאמן שאני אישית מאד מרזיק ממנו, אם כי אני לא ממש רואה אותו אחרי מדריד נוחת בשטוטגארט.

רובין דוט: פרט לכך שהוא מהאיזור ושהוא נולד בשטוטגארט, הוא עושה לטעמי עבודה נהדרץ בפרייבורג, הקבוצה שלו משחקץ כדורגל נהדר, ולפחות כרגע הם גם עולים ליגה. בהחלט יכול להיות מועמד לא רע לרשת את פה ( או את באבל)

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נדב, אני דיברתי על העונה הבאה.
    בכל אופן החלטה נכונה של המועדון, כי פשוט מגיע לו.

באופ"א לצערי אפשר כבר יהיה בקרוב להתחיל לסכם, לא רואה את שטוטגארט עושה משהו מול ז'ניט שמבחינה איכותית פשוט עולה על שטוטגארט.

8. FC_Bayern Member

הגרלות מאוד קשות לגרמניות באופ"א. שטוטגארט וברמן קיבלו אולי את 2 הקבוצות הטובות במפעל, שמשחק ביניהן יכול להיות גמר אופ"א בשקט.

9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין מה הבעיה להשיג את הרשיון עד לעונה הבאה. (דרך אגב, מה ששטוטגרט עושים עכשיו זה לא הכי חוקי, אבל מילא).

בכל מקרה, אני חושב דווקא ששטוטגרט יכולים, כמו שהם נראים מאז באבל הגיע, ללכת עד הסוף באופ"א. הקבוצה נראית פשוט טוב.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נדב, לצערי (או יותר נכון בד"כ לא) אנחנו נמצאים בגרמניה ולא בישראל, ככה קורס מאמנים לוקח בגרמניה שנה לפחות, קרי גם אם באבל מתחיל עכשיו בקורס הוא לא יספיק לסיים אותו לפני תחילת העונה הבאה.
    מעבר לזה למה לא חוקי?
    הקבוצה קיבלה אישור מיוחד מההתאחדות הגרמנית (AUSNAHME) שמאפשר לבאבל לאמן באופן חוקי עד סוך העונה.

מה שכן, לדעתי אפשר לכסתח לקראת העונה הבאה, ולהגיד שמאמן הקבוצה השניה הוא המאמן ושבאבל הוא עוזר המאמן, למרות שבפועל זה יהיה בדיוק הפוך ( כמו מרקו בלבול ואבי נמני במכבי), השאלה אם דבר כזה יכול לעבוד בגרמניה, אני די בספק.

ונדב, קודם כל נחמד לשמוע מחמאות על הקבוצה, אבל אני עדיין נשארתי פסימי לגבי הקבוצה, בכל עונה יש לקבוצה תקופה נפלאה שלרוע המזל נמשכת כמה משחקים ואז נגמרת ואז חוזרים למציאות העגומה, האם העונה הכל יהיה שונה?
    לא יודע, את זה תשאלו את הנביא סלע, מה שכן אני אשמח להגיד שטעיתי אחרי 3-4 משחקים בפברואר כולל הגביע הגרמני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מה שהבנתי באחת התוכניות של ARD זה בדיוק מה שעשו בשטוטגרט עכשיו. אולי לא הבנתי טוב.

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מנקים ובונים בשוואבן לנד,

אחרי שנתיים וחצי בשטוטגארט, אחרי שהוביל אותנו לאליפות היסטורית ולגמר הגביע הגרמני ובליגת האלופות, אחרי שעזר לנו למצא לו יורש הולם (סמי קדירה), פאבלו פרדו עוזב את שטוטגארט וחוזר למקסיקו לקבוצת "אמריקה". האמתי שמתחילת העונה פרדו התחנן לעזוב בגלל הילדים שלו ואישתו, ובשנה האחרונה הוא בהחלט ירד ברמתו, מה שאולי גם מעיד על חוסר מוטיבציה.
    אבל הוא היה ונשאר אחד הקשרים האחורים הטובים ביותר שנתקלתי בהם בגרמניה בשנים האחרונות. ככה שכל מה שנותר לומר זה תודה :aaa8:

בד בבד, נקווה שאנחנו נתפרים גם מיירדליי בשטורק, העיתונות בטורקיה כבר מדווחת שבשיקטש למעשה סגרה את פרטי החוזה שלו. דבר שלא רק מעיף לנו 3 מיליון יורו מהחשבון אלא שאולי גם יכניס לנו מיליון יורו.

לעומת זאת נראה ששטוטגארט חטפה את טימו גבהארדט הנפלא ממינכן 1860, שחקן נבחרת גרמניה הצעירה ואחד הכישרונות הגדולים של הכדורגל הגרמני. שחקן שלטעמי תוך זמן קצר יכול להיות שחקן נבחרת. ממשיכים לבנות וסוף סוף הלדט התחיל לעבוד!!!!
    גם שמו של מרקו מארין עולה בשטוטגארט, אבל סביר להניח לא לעונה הנוכחית אלא לאחריה, יש גם הטוענים בפורומים השונים של אוהדי שטוטגארט שהקבוצה מנסה לחסוך כספים העונה כדי להביא אותו עונה הבאה, גם פה אני האחרון שיגיד לא.

שתהיה לנו שנה טובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

13. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אני מאוד מקווה שמארקו מרין יעשה את הדבר החכם ויצטרף לקבוצה כמו שטוטגארט או כמו אחרות דורטמונד, ברמן, המבורג ואו שאלקה. קבוצות שניבנות על שחקנים צעירים ולא מייבשים שחקנים צעירים עם כישרון ופוטנציאל להצליח על הספסל כמו בבאווריה. אני מקווה מאוד שמארין לא יעשה את הטעות וילך לבאיירן. מארין מתאים מאוד לסגנון המשחק של שטוטגארט, כדורגל מהיר, לעיתים מאוד אטרקטיבי וטכני.

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הוא 99 אחוז שלנו!

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bun...oll-kommen.html

טימו גבהארדט, אחד הכישרונות הגדולים בדרך לקבוצה, בעיסקה ששוויה כ 3 מיליון יורו. למרות שהוא עדיין ילד (סה"כ בן 19) הוא היה נפלא בשתי העונות האחרונות ב 1860, והוא הוכיח שהוא יכול להיות שחקן נבחרת ושחקן מוביל בכדורגל הגרמני.
    נקווה שיצליח! :aaa021:

15. דנידין Member

האמת שמהלך עם פרדו מאד מפתיע אותי, שחקן שהיה הברומטר של הקבוצה בשנתיים וחצי האחרונות עוזב ככה פתאום ועוד הקבוצה הולכת לקראתו.
    את הסיבה המרכזית לעובדה ששטוטגארט הסכימה לשיחרור (אחרי שסירבה לשחררו באוגוסט) היא פשוט מאד סמי קדירה שנבחר גם לשחקן החודש דצמבר בגרמניה. מה עוד ששוטגארט הציעה לו חוזה לעונה אחת בעוד C.F אמריקה הציעו לו חוזה לשנתיים וחצי. הכל ביזניס. שטוטגרט גילתה שיש לה יהלום שמתאים בול לעמדת הקשר האחורי, פרדו רצה חוזה לכמה שנים והנה רבותי המתכון.
    באמת שחקן נהדר ושקט ובשל זאת קצת מצער לשמוע שהוא עוזב.

גבהארט הוא סוג מסויים של ילד פלא, אין לי ספק שהוא יכול להצליח בקבוצה כמו שטוטגארט, השאלה האם הקבוצה תעדיף אותו על פני פלופים כמו בשטורק או סימק.