בני שכחתי באמת שפרדיננד משחק בקבוצה קטנה ששמה מנצ'סטר יונייטד ומטצלדר משחק בדורטמונד שהיא לא קבוצה גדולה.... עכשיו למלדיני כן היה חלק גדול בזכייה בליגת האלופות , יחד עם נסטה הם יצרו קו הגנה מעולה ובלתי עביר ברוב המשחקים.
שוער - בופון הגנה - נסטה (הלב אומר בילי..תצחקו) קישור - נדבד התקפה - רוד ואן ניסטרולי מאמן - מרצל'ו ליפי אם כל הכבוד לכל ההשמצות, ליפי הוא מאמן השנה. קודם כל תואר האליפות שבא שנה שניה ברציפות. יובה שלטה ללא קושי השנה בליגה האיטלקית (כמה מצער להגיד זאת). ליפי העמיד שנה שניה שוב מחדש קבוצה ממושמעמת שכל שחקן יודע את תפקידו ועושה את עבודתו בצד הטוב ביותר. חוץ מזה מגיעה גם שנה נפלאה שלו באירופה, שלמרות ההפסד בפנדלים שבאמת לא באחראיותו. יש לזכור שיובה ניצחה את ברסה ברבע הגמר, שבמשחק השני ליפי ב-10 שחקנים מעמיד את השחקנים נפלא על המגרש ובחוכמה רבה משיג ניצחון. בחצי הגמר הוא עובר את ה'דרים טים'(עלק) למרות שאף אחד לא משאיר לו סיכוי. אז תגידו לי מאמן שיותר מגיע לו? פרגוסון שנכשל באירופה? ונגר שלא לקח שום תואר? דל בוסקה שאם כל הכסף שהביא בקושי לקח אליפות?!
מה צ'בצנקו עושה כאן? קודם כל צ'בנקו היה חסר 3 חודשים בגלל פציעה, ותוסיף לזה עוד זמן של חזרה לכושר וחזרה להרכב ותראה למה הוא כבש כמות שערים קטנה. שנית,מה הוא עשה? תנסה כבש את השער שהעלה את מילאן לגמר ליגת האלופות במקום לשלוח אותה הביתה, תנסה כבש את השער שהביא למילאן את הגביע. אבל זה בסדר, ברור שאנרי יותר טוב מצ'בצנקו, הראה אנרי הוליך את ארסנל לגמר ליגת האלופות,אהה סליחה התבלבלתי, לחצי גמר האלופות, מה לא? מה? ארסנל לא הגיעו אפילו לרבע הגמר, נו העיקר אנרי צריך להיות כאן וצ'בצנקו לא. הבחירה שלי בכל מקרה: בשער- בופון. הגנה- קיבו(מצטער, איאקס בלעדיו לא היו מגיעים לרבע לא לדבר על החצי). קשר- נדבד(השחקן הטובבאירופה שנה שעברה). חלוץ- ואן גול.
אה סורי... בכל מקרה, הופתעתי לגלות שאופ"א לא פירסמו בכלל השנה את המועמדים על תואר מאמן השנה, וחבל כי זה תפקיד לא פחות חשוב. תאמין לי שגם אני לא יודע, שבה אומנם היה טוב השנה אבל לא התקרב ליכולת שפיפו הציג. פיפו הוא מלך השערים של המפעל, אני לא מבין איך הוא לא נמצא במועמדים. פשוט ביזיון!!!!!
פטריק שמע, עם כל הערכה שלי לצרפתי,וכולנו יודעים מה אני חושבת על ארסן ונגר, התואר הזה פשוט לא מגיע לו. מספיק לראות את המחזורים האחרונים של ארסנל בליגה האנגלית, את הפספוסים הגדולים שלה בליגת האלופות ולהבין שהיתה חסרה שם ווינריות. מצד שני, גם מרצ'לו ליפי לא לוקח אצלי את התואר הזה, ואני בכלל לא מבינה מה ההתלהבות ממנו. :roll:
שוער: בופון הגנה: כנראה שאני אבחר בטורהאם קישור: פה זה בחירה מאוד קשה, בין הוינרלוזר הכי גדול של השנה שעברה, פאבל נדבד לבין קלוד מקאללה שאם לא הוא, ריאל לא הייתה קבוצה(לא משנה עד כמה ההתקפה ש להקבוצה טובה, אם לקבוצה אין הגנה ומי שיהרוס לקבוצה השניה את ההתקפות, הקבוצה לא שווה הרבה) טוב אני אבחר בנדבד....כי אחרי הכל, רוב האנשים רואים כדורגל בשביל המהלכים היפים שהוא מייצר התקפה: ואן ניסלסטרוי מה שאופ"א יבחרו: שוער: בופון הגנה: ר.קרלוס קישור: זידן התקפה: רונלדו ואם אתם חושבים שיש פה מדרידיזם מסוים, אתם לא טועים -------- וליהי לא נראה לי שאת יודעת על מה את מדברת כשאת אומרת שמרצ'לו ליפי לא כזה טוב....הבנאדם הצליח לזכות באליפות איטליה למרות העובדה שהקבוצה עברה הרבה פציעות במהלך העונה, ולא נשברה מנטלית גם כאשר הייתה במרחק 7 נק המקום הראשון, אותו בנאדם שהצליח להעפיל לחצי הגמר אחרי שניצח בקאמפ נאו ב10 שחקנים, שהשפיל את הקבוצה הגלטית ממדריד....מכל העונה האחרונה של ליפי, הוא עשה רק טעות אחרת וזה שלא הוציא את נדבד בזמן....
נו, 3 חודשים הוא היה פצוע - אז איך לעזאזל הוא נכנס לרשימה? זאת תחרות "מי פצוע ליותר זמן"? הוא כבש סה"כ 3 שערים בליגת האלופות, יחד עם השערים בליגה הוא לא עבר את 10 השערים. ואן-ניסטלרוי כבש יותר פנדלים מהשערים ששבצ'נקו כבש. אז מה? הרי שבצ'נקו היה פצוע, לא? אז יאללה, מה הוא יצא פראייר כי הוא היה פצוע? בואו נכניס אותו לרשימה. אתה מבין מה אתה אומר? אה סליחה, אתה בחרת בואן-ניסטלרוי, שכחתי לאן הוא הוביל את מנצ'סטר.
מה אומר לכם? גם אם לא הייתי אוהד מילאן לא הייתי מבין את הבחירה של הבלם..אבל הנה הזוכים קודם כל: שוער-בופון מגן/בלם- רוברטו קרלוס קשר-נדבד חלוץ0ואן ניסטלרוי. הבחירות מוצדקות ברובן אבל הבלם לא ברורה לי למה קרלוס? אשמח אם מישהו בכלל יוכל לתת תשובה על השטות הזאת..
ההחלטה על רוברטו קרלוס רק מראה כמה טמטום מעורב בבחירות של אופ"א... נסטה לוקח כאן בהליכה. אין שום ספק על כך בכלל. רוד ואן-ניסטלרוי שלא עשה דבר בשלבי הנוק-אאוט והפך למלך השערים ע"י משחקים מול קבוצות כמו מכבי חיפה, אולימפיאקוס ובאזל נבחר לחלוץ השנה. טוב, מה אני אגיד - זה אומר הכל.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx אני מסכימה עם יניב מה זה החר* הזה?! נסטה היה צריך לקחת ללא כל עוררין, רוברטו קרלוס, חוץ מהעובדה שהוא פרצוף יפה (חחחחחחחח) לא הראה יכולת שמצדיקה את התואר, בניגוד לנסטה.
אני לא מבין על מה אתם מתלוננים (כן, עופר לא מגן הפעם על האיטלקים)... רוברטו קרלוס נחשב מגן (כן, רשמית הוא מגן, לא משנה שבפועל הוא יותר קרוב לשער מהשוער של היריבה...), וככזה, הוא תרם המון לריאל מדריד. נסטה בלם מצויין, לדעתי הטוב בעולם, אבל ההצלחה של מילאן (מבחינה הגנתית) לא תלויה רק בו, אלא מתחלקת שווה בשווה בין כל שחקני ההגנה (נסטה, מלדיני, קלאדזה ובילי), ולכן אני לא חושב שאפשר להצביע עבור נסטה, כי הוא לא התבלט. קרלוס, לעומת זאת, תמיד בולט בריאל מדריד, והיכולות שלו כמגן הן פשוט פנטסטיות. אני הייתי עושה אותו דבר במקום אופ"א.