אני זוכר את דאריו סילבה בסביליה ובאורוגואי... יא ראבאק הלכה רגל שלמה.. אני מת לשמוע מה יש לו להגיד על זה, אבל הוא בתרדמת לפי מה שהבנתי. טוב, למי שראה את התוכנית ג'וגה בוניטו או איך שקוראים לזה על הכדורגל בברזיל, אז אולי דאריו סילבה יוכל לשחק כמו הברזילאי ההוא שמשחק עם קביים כמו מטורף!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
ארז...הלכת רחוק מדי..הבחור זקן יותר משמעון פרס...או ליתר דיון בן 36 ולא משחק כבר מ-2004. ב2002/03 הוא חזר לעונת פרישה שבא הוא כנראה לא שיחק באייאקס אלא סתם היה בסגל. אחרי זה הוא עבר לTianjin Kangshifu מהליגה הסינית ומשם המשיך לעוד עונה אחרונה בקריירה בChangchun Yatai גם היא סינית. ד"א בקבוצה הראשונה בסין הוא שיחק יחד עם סטיג טופטינג הדני הבינלאומי לשעבר[ההוא הקירח].
איזה גול הבנזונה שם לנו ב-5-0 של דנמרק... היה שחקן טוב מאד. אם אני זוכר נכון, קרתה איתו איזשהי טרגדיה, בנו נפטר או משהו כזה.
המון זמן אני שואל את עצמי איפה השחקן הזה. אתם יודעים אולי לאן נעלם ז'רון רוטאן? לא בטוח שכתבתי נכון את שמו, אבל משהו כזה. מי שלא מכיר אותו, הוא שיחק במונאקו בעונת 2003/2004 והגיע איתה לגמר ליגת האלופות, עונה לאחר מכן הוא הגיע לפ.ס.ז , שיחק בתחילת העונה ואז נפצע לתקופה ארוכה ונעלם.
כן, הוא משחק בביירה ואפילו יצא לי לראות אותו כמעט בוכה אחרי שבמשחק נגד פורטו(3-0 לפורטו, אגב) האוהדים קמו והריעו לו כאשר הוחלף.
רומאריו האגדי נודד לאוסטרליה. חתם ל-4 משחקים בקבוצת אדלייד יונייטד מאוסטרליה, הוא רוצה להגיע ל-1000 שערים בקריירה כאשר חסרים לו עוד 23 בשביל זה.
היום כבר מתבלבלים. יש את מארקו דלווקיו החלוץ הוותיק והטוב.הגמל המפורסם שעשה חיל ברומא אבל היום משחק באסקולי. יש את ג'נארו דלווקיו הקשר שפרץ לתודעה של הקאלצ'ו רק עונה שעברה מתי שכבש מול יובה,שדונאדוני הספיק כבר לבזות אותו בהופעה אחת בנבחרת בהפסד מול קרואטיה.העונה הוא חתם בסמפדוריה. לפני שבוע ויום,אסקולי אירחה את סמפ והמשחק הסתיים ב1-1.מי כבש לאסקולי?דלווקיו!מי כבש לסמפ?דלווקיו!