אנלקה מתחיל לחזור לעצמו בפנרבחצ'ה הטורקית ואף זומן על ידי המאמן הצרפתי למשחק הידידות הקרוב של נבחרת צרפת נגד גרמניה
בגיל 36 משחק בסאטורן הרוסית מהליגה הבכירה. באטאלנטה מהליגה האיטלקית השניה. פרש מכדורגל ב-2002, קבוצתו האחרונה היתה אסטון וילה. היום: שחקן קולנוע, בעל תוכנית רדיו ואפילו הוציא ספר אוטוביאוגרפי. איך אהבתי את השחקן המדהים הזה! חזר הביתה לנורבגיה. משחק בואלרנגה.
שחקן פשוט מדהים. כשפרש הודה שהוא מרגיש שקצת התפספס, אבל אני יודע בבטחה ששום אוהד של קבוצה בה שיחק לא ישכח אותו אי פעם.
זוכרים את סטיג טופטינג? הקשר האחורי של נבחרת דנמרק שכיכב בחמישיה שהם תקעו לנו ונראה כמו מקרר קטן? אם אני לא טועה הוא נכנס לכלא או משהו... תעשו טובה תבררו מה קרה לו. וגם ליאספר גרונקיאר בבקשה.
סטיג משחק עכשיו בארהוס הדנית. שחקן שעבר המון טרגדיות בחייו. בגיל 12 הוא מצא את הוריו מתים אחרי שאביב הרג את אימו והתאבד. לפני 3 שנים מת בנו בגיל 22 ימים בגלל מחלה. ועם זאת הוא תמיד ידע לצאת מזה. על חזהו מופיעה באותיות ענק הכתובת NO REGRET. אני אישית מאוד מעריך את הדני הזה
אני יודע, שאלתי רק אם אמרו אותו... אחד מחלוצי העתיד של איטליה לא מצא מקום בין אדריאנו לבובוגד ולמרות שכבש כמה וכמה שערים בעונותיו השונות, אף פעם לא קיבל יחס הוגן מהמאמנים - בדומה לרקובה...