זה ממש לא פרסום אלא מסורת ויכולת... אתה רוצה להגיד שבגלל שארסנל פחות מפורסמת מיוניטד בגלל זה היא לא הגיעה לחצי גמר אי פעם?... לא, בגלל שהיא פשוט לא הייתה מספיק טובה מעולם להגיע לחצי או לגמר של הצ'מפיונס, גם אם היא עשתה קולות אחרים אלה היו רק קולות. חוץ מזה גם באירן וגם לברקוזן יעלו לשלב השמינית, על חשבונן של איאקס ורומא. מה שהם יעשו מעבר לזה זה לא הרבה כנראה....
זו סתם מריבה שיש לי עם מנהל ראשי אחד (לא נזכיר שמות, אבל אני רק אגיד שהוא אוהד קבוצה שלא תשחק בפריימרליג) והתערבות על חתימה אומרת שהמפסיד ישים לחודש בחתימה שלו מה שהמנצח יגיד לו.
אין בעיה ידידי אם אתה רוצה התערבנו כאשר אני טוען שאף גרמנית לא תגיע לחצי גמר הצ'מפיונס ואתה טוען שלפחות אחת תגיע..... אנא תאשר ושיהיה לך בהצלחה.
אורטגה ממש לפני כמה ימים הסתיים לו עונש ההשעייה הגדול מאוד העמד על שנה וחצי. http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=...h=310&id=585341 הוא חזר לקבוצת ניואלס.
כריסטיאן קראמבו (לשעבר ריאל ואולימפיאקוס) משחק כיום בשוויץ בקבוצת סרבט ז'נבה והספיק כבר לעוף איתה בסיבוב המוקדם של גביע אוא''פה. אנדריי קנצ'לסקיס (בעבר כוכב מנצ'סטר יונייטד, שיחק גם בריינג'רס, אברטון ופיורנטינה) חזר הביתה לרוסיה והוא משחק בסאטורן מטמצע הטבלה. מעניין איפה משחק כיום כריסטוף דוגרי ששיחק בעבר בברסה, מילאן ובעיקר בבורדו? ואיפה משחקים כיום שחקנים של צ'לסי בעבר אלברט פרר(כיכב גם בבארסה), די מתאו ודסאי?