מזה לתת להם קרדיט? הם שיחקו כמו חרא מהלך העונה ואני עוד מחמיא להם. לא מגיע להם-שיתעופפו מהרשימה הזאת. "לא שחקנים גרועים כ"כ".. העונה כן!
עפ"י דיווחים לא רשמיים באיטליה וגם בצרפת, קאקה, כצפוי, הוא הזוכה בכדור הזהב של "פראנס פוטבול" לשנת 2007. ההכרזה הרשמית צפויה רק ב-2 בדצמבר, אבל כבר עכשיו יצאו דיווחים וסגרו את הסיפור.
בהמשך למה שאמר תומר, הדיווחים שהוא זכה כבר יצאו בגלל שהפער מהמקום השני הוא גדול. ככל כנראה פירלו יסיים שני, וקנאברו זוכה השנה שעברה יסיים שלישי.
גם לקאקה הייתה עונה סבירה ולא מעבר לכך עד שהגיע חודש פברואר פחות או יותר. לאנשים יש נטייה להסתכל על הסוף בעיקר ולא על ההתחלה, לכן פירלו מקום שני (גם פירלו היה בכושר נהדר מאמצע ועד סיום העונה). לגבי קנבארו, לפי היכולת המאכזבת שלו בריאל.. אין הסבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
קנבארו??? אפילו לא ב50 של העולם השנה. היה כל כך גרוע.. 1. קאקה 2. מסי 3. רונאלדו זה הדירוג שצריך להיות
האמת שקראתי את מה שכתבתי בטלספורט, ככה שצריך לקחת את זה בעירבון מוגבל. אחרי זה ראיתי ב-ONE שזלטאן שני, אז לא יודע מי יהיה. נחכה לעוד יומיים סה"כ.
פיפא פרסמה את 3 המועמדים הסופיים שלה לתואר שחקן השנה בעולם לשנת 2007, והם: קאקה (מילאן), כריסטיאנו רונאלדו (מנצ'סטר יונייטד), וליאונל מסי (ברצלונה). הפרס ינתן ב-17/12. ______________________________ הפרס של פרנס פוטבול לתואר שחקן השנה באירופה ינתן ביום שני הקרוב, לא להתבלבל.
קאקה זכה בכדור הזהב עם 444 נק' לאחר שגבר על רונאלדו(277 נק') ומסי(255 נק'). העשירייה: 1.קאקה 444 נק' 2.כריסטיאנו רונאלדו 277 נק' 3.ליאו מסי 255 נק' 4.דידייה דרוגבה 108 נק' 5.אנדראה פירלו 41 נק' 6.רוד ואן ניסטלרוי 39 נק' 7.זלאטן איברהימוביץ' 31 נק' 8.ססק פברגאס 27 נק' 9.רוביניו 24 נק' 10.פרנצ'סקו טוטי 20 נק'
http://www.ynet.co.il/PicServer2/04062007/1305544/BTE04_wh.Xxx שחקן השנה באירופה, וככל הנראה גם שחקן השנה בעולם. את זה נדע ב-17/12. מעצבן אותי הדבר שהשחקנים זוכים ב'דאבל', גם שחקן השנה באירופה וגם שחקן השנה בעולם. בשביל מה קוראים לזה שחקן השנה בעולם, אם רוב השחקנים משחקים באירופה?