שוב זה השיפוט שמכריע משחק , דפור מנצחת את ריאל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י RMCF, ‏24/10/05.

1. -=(VODKA)=- Member

טוב מספיק עם התירוצים האלו...

כל שחקן בקריירה עשה הצגה גם שחקני ריאל מדריד ואל תגידו שמקפחים את ריאל !
    לא ראיתי שקיפחו אתכם בדרבי נגד אתלטיקו....וגם בהתאחדות עם פרשת האדום של בקהם..

2. Bensh Member

פשוט מדהים.
    באיזו דקה המשחק בין ריאל לדפור? כבר נגמר?

3. RMCF Member

נו, כמו שציפיתי, שוב הפסד בריאזור.
    חואנמה כבש את השני והשלים צמד בדקה ה-84.
    ראול שוב עם גולאסו, כבש שער ניחומים כעבור שתי דקות.

http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2005/octubre/26/31.Xxxhttp://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2005/octubre/26/32.Xxx

שוב הפסד במשחק גדול. גם עם רונאלדו ובפטיסטה היינו מפסידים. ריאל השנה היא לא קבוצה שיכולה לעשות הבדל לעומת השנים הקודמות.
    כ"כ חבל... בשבת יש את בטיס בחוץ, ולמרות היכולת הגרועה שהיא מציגה עד כה, אני פסימי.

-------

ויאריאל ניצחה את בטיס 3-2 במשחק רב שערים, וכמובן, כרטיסים - 7 צהובים ו-2 אדומים (חואקין ומלי).
    ריקלמה כבש בפנדל את שער הניצחון בדקה ה-68.

http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2005/octubre/26/17.Xxx

אוסאסונה ניצחה את בילבאו 3-2. וובו כבש את שער הניצחון בתוספת הזמן.
    מאיורקה ניצחה את סלטה 1-0 משער של דוני.

4. robson Member

משהו לא טוב עובר על ריאל כשהיא משחקת ללא זידאן ורונלדו ואין מי שלוקח שם אחריות אפילו לא ראול או בקהאם שבזמן האחרון מצטיינים רק כשהאחרים מסביבם טובים אבל לא מושכים בעצמם את העגלה המקרטעת כשהאחרים נעלמים..
    מי שבינתיים נראה רע ולא תורם מאומה למשחק של ריאל הוא רוביניו, כבר אמרתי ממש לא מזמן שאני לא חושב שהבחור הצעיר יוכל להותיר את חותמו בקבוצה ונכון שעדיין מוקדם מידי, הוא עדיין ילד צעיר בחודשים הראשונים שלו מחוץ לבית אבל באותו גיל קאקא כבש את מילאן ואיטליה ואילו רוביניו שהוא וירטואוז גדול בהרבה מקאקא פשוט לא קולט שהכדורגל האירופי בכלל והספרדי בפרט זה עולם אחר לגמרי ממה שהוא היה רגיל אליו בברזיל..
    חוץ מזה, שניים שלושה פציעות והסגל של ריאל ממש נראה מוחלש לחלוטין, לא זכור לי מקרה כזה של סגל קצר כל כך בריאל והם בוודאי מכים על חטא של שחרור כמה וכמה שחקנים שיכלו לשרת אותם נאמנה..

5. nhomn Member

ברצלונה מנצחת את מאלאגה, ובצדק.
    משחק לא גדול של הקטאלונים, שליטה מוחלטת במגרש, תצוגה אדירה של שוער מאלאגה(אקס בארסה), טעות שופט אחת, גולאסו מדהים של לארסון.
    אני לא מבין את הראש של ריקרד העקשן, מסי חייב להתחיל ולפתוח, מאז שהוא נכנס ברצלונה נראת הרבה יותר טוב, ריקרד תתעורר.
    בכל מקרה, נצחון מצויין של ברצלונה, שהשיגה 2 ניצחונות רצופיים. והיא כבר במקום ה-3.

משחק ענק ברויאז דלופרה, בטיס אם הפסד שלישי רצוף, הפעם לצוללת הצהובה, 2 אדומים לבטיס(חואקין ומאלי), לויאריאל כבשו ריקלמה,מארי,וסורין. הניצחון ה2 ברציפות של ויאריאל מעלה אותה למקום ה6 בטבלה אותם נקודות אם ולנסיה(משחק חסר)וריאל מדריד.
    ניצחון חשוב לצוללת הצהובה, הפנים לצמרת.

מיורקה וקופר התאוששה וניצחה את סלטה ויגו הראשונה בטבלה שמתחילה לאבד גובה.

משחק מצויין בפומפילנה, אוסאסונה המפתיעה ניצחה בדקה ה91 3-2 את בילבאו המאכזבת. אוסאסונה במקום ה-1(!)

ומה נגיד על ריאל מדריד, שוב משבר, 2 הפסדים ברציפות. דפורטיבו באה למשחק בתקופה רעה אחרי שהפסידו פעמים ברציפות לסוסיאדד ואוסאסונה, הם התאוששו היום דווקא נגד ריאל מדריד, המשחק היה בשליטה מוחלטת של המקומיים, דפור החתיבה את הקצב.
    שערים של גוזמן המצויין שהגיע מהנובאר הגרמנית, וצמד של חואנמה הבלם(!)
    אני חושב שאין לריאל תירוצים, גם בלי רונאלדו בבפטיסטה, גראבסן זה לא תירוץ להפסיד 2 הפסדים ברציפות לקבוצה שהשיאפות שלה הם אליפות.

עוד יום מצוין, ומרובה שערים. מחר משחקים מענינים - ולנסיה מאחרת את סביליה, ראסינג סאנטנדר נגד סארגוסה, חטאפה נגד סוסיאדד, אספניול - אלבס, אתלטיקו תארח את קאדיז.

נ.ב - מישהו יודע לאן נעלו עקבותיו של המנהל פורום ספרדית -yeste?!

שלא נדבר על בוריס וריבלדו, שנכנסים פעם בשנה, בגלל זה הפורום שלכם נראה במצב שהוא נראה, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

6. Engel Del Madrid Member

הפורום שלנו במצב מצוין גם בלי שהם יכנסו.
    את הטענות שיש לך תפנה לעצמך ותתחיל לתקן את השגיאות כתיב שלך.

7. RMCF Member

למה זה חייב להיות אותו דבר כל שנה...
    שוב דפור לוחצת מהדקה הראשונה, שוב אנחנו חסרי אונים לגמרי והשאלה היא רק מתי יגיע הגול הראשון.
    ההפסד הזה היה כ"כ צפוי.

גם אם רונאלדו וזידאן היו משחקים היינו מפסידים. זה קורה כל שנה, והשנה לא רואים שינוי כלשהו.
    ועם כל הכבוד לבקהאם, בשני המשחקים ראינו את התועלת ממנו. רק הגבהות שנקלטות בקלות ע"י שחקני היריבה. הבנאדם כ"כ מוגבל טכנית שהוא לא יכול להחזיק את הכדור יותר משניה וישר משחרר אותו.
    ראול משחק טוב בעיקר כשרונאלדו לא משחק, כי אז הוא צריך לקחת את העניינים לידיים (לרגליים, יותר נכון). כשרונאלדו משחק רוב הכדורים מגיעים אליו וראול נדחק לצד.

בסה"כ אי אפשר להביא את רשימת הפצועים כתירוץ. בריאזור היינו מפסידים גם ככה, ההפסד לולנסיה היא מאד מאכזב, אבל הוא לא משקף את ריאל ללא רונאלדו או בפטיסטה, אלא את ריאל בכלליות השנה.

nhoman, שתוק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    אבל איפה באמת יסטה? כבר יותר משלושה שבועות הוא לא נמצא. חסרים הסיקורים שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/05
  8. Barcik Member

משחק טוב של בארסה. ככה האלופה צריכה לשחק מול קבוצות כמו מלאגה, ובכל יום סביר פלוס מינוס היא תנצח. אין לי שום תלונות. ברצלונה רצתה את הנצחון מההתחלה.
    עם כל השטויות שרונאלדיניו עושה (כולל הרבה מאוד במשחק הזה), אני שמח שהוא יודע ללכלך את הידיים מדי פעם. נכון, השער הושג במרמה (לא בטוח שבארסה לא הייתה כובשת ב- 10 הדקות האחרונות גם בלי הפנדל), וזה לא משהו להתגאות בו. אבל אני כן שמח על 3 הנקודות. רונאלדיניו יודע בדיוק את מעמדו בעיני השופט, ויודע טוב מאוד מתי להוציא פנדלים. שלא לדבר על זה שהצלילה הייתה פשוט מושלמת. אם אני לא הייתי רואה ברגע שרונאלדיניו נכנס לרחבה שהוא הולך להוציא מזה פנדל, גם אני הייתי חושב ממבט ראשון שהייתה עבירה. זו טעות לגיטימית, ולכן אין לכם מה להתלונן, מדרידסטאס חביבים. בכל מה שדרש שיקול דעת, פואנטס ליירה היה מצויין, בטח בסטנדרטים של הליגה הספרדית. הוא לא שרק על דברים שזוכים אוטומטית בעבירה משופטים אחרים, וגם דאג 'לבטל' את הצהוב של מסי מהמשחק הקודם כשלא הוציא לו כרטיס אחרי הטחת הכדור העצבנית שלו.
    חביבי אינייסטה שוב הוכיח לכולם איזה שחקן ענק הוא. כל מה שאמרתם עליו כאן, נכון. זה מדהים כמה הרבה הוא משיג במה שנראה כמאמץ מינמאלי. חבל רק שהוא נכנס במקום מארקז, שללא ספק עדיף כבלם על אדמילסון (וגם כקשר אחורי, בעצם). לשאבי היה משחק טוב ביחס לתקופה האחרונה, אבל הוא עדיין חסר לי ברגעים רבים של המשחק. מואן-בומל אני די מאוכזב בינתיים, ואני עדיין מצפה ליכולת שהוא הפגין בפ.ס.וו.
    רייקארד גלגל את הקוביות כאשר הכניס את לארסון במקום אטו. לקמרוני היה משחק חלש מאוד (ולכל הטוענים שהוא לא מסוגל להבקיע שער פשוט, תסתכלו על הגולים שלו העונה), אבל הוא עדיין שחקן שהבקיע די והותר שערים מכריעים בעונה שעברה. לארסון, לעומת זאת, לא מזכיר במאום את אותו שועל רחבות ענק לאחר הפציעה, ואילולא הגול, הייתי כותב בסיכומי שהגיע הזמן לתת למקסי את המקום על הספסל. אבל, הנקה שם שער ראשון, ואולי זה מה יחזיר אותו לכושרו הטוב. ג'יולי נתן משחק די טוב למרות שלא קיבל הרבה שטחים. מסי היה בינוני.
    בהגנה, אולגרררררררררררר הפתיע באחלה משחק, עם כמה תיקולים ודריבלים לא אופייניים. הוא ואינייסטה שחקני המשחק שלי.
    אני לא בטוח כלל שטורחים להתאמן על הרמות בהגנת בארסה. כל הרמה לרחבה מזכה את היריבה בחצי מצב, אחרי שקשוק ביצים מצידו של ואלדז, מיקום גרוע של אדמילסון ופויול שמנסה לשמור על כולם בלא הצלחה.

אחחח... ריאל מדריד. טוב לראות אותכם במקומכם הטבעי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    בכלל, אחלה משחקים במחזור, ושוב הכל משוגע. בספרד, תהמרו נגד ההגיון. בקצב הזה אתלטיק בילבאו הולכת לרדת ליגה לראשונה. עזבו אותכם מיסטה המנהל; איפה יסטה השחקן?

9. daniel_haifa Member

מסכים איתך ברוב הדברים.
    אינייסטה כמו שרשמתי קודם נתן הופעה שמבחינתי לא עוברת על סדר היום, כי לדעתי הוא שינה את המשחק ב-180 מעלות.
    איתו בארסה נראתה הרבה יותר מאיימת, וחזרה ההתלהבות הנכספת לשחקני ברצלונה במחצית השנייה.
    ואן בומל נתן משחק יציב, תרם להתקפה, ניסה מרחוק, מה שחסר לי מדקו וצ'אבי, ועזר בהגנה.
    אדמילסון הוא נקודה רגישה.
    הבחור שחקן עם קבלות, אין לי ספק בכלל שהוא יכול הלצליח בכל קבוצה בעולם, אבל משהו קרה לו אחרי הפציעה.
    הוא נראה רך מדי, ב-2 העמדות.
    אני מקווה שנראה ממנו יותר.
    לדעתי החילוף של רייקארד היה קשור בעקיפין לאירוע שהתרחש במקסיקו, אולי רצה לתת למארקז קצת שקט.
    מארקז אגב נסע אחרי המשחק למקסיקו, להיות עם האישה.
    אטו יודע לכבוש שערים פשוטים, אבל יש לו תכונה שלדעתי באה לידי ביטוי ב-2 אופנים.
    התכונה היא עקשנות.
    כולנו ראינו את העקשנות ההתקפית של אטו, לא מפסיק לרוץ, לוחץ הגנות.
    אבל העקשנות שלו של לסיים מהלך, לחפש שער, להיות קצת אגואיסט, כמובן שמאפיינת כל חלוץ ברמה עולמית, אבל הוא צריך לדעת מתי לנסות ומתי לתת לאחרים להשתתף.
    לארסון מראה סימנים של התאוששות, מסי ממש לא השפיע על המשחק עם כניסתו, אני חשבתי שג'יולי היה סביר.
    סילביניו ממשיך ביכולת הטובה, אולגר היה בסדר, אבל לא רציני לתת לו מעמד קבע בהרכב, וחבל שריקארד עושה זאת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/10/05
  10. Yeste Member

מצטער על ההעלמות בזמן האחרון. התחלתי לעבוד והאמת שבקושי יש לי זמן לכתוב פה,מה גם שבזמן האחרון אני לא כול כך בעניינים בכדורגל ובליגה הטובה בעולם לצערי.בנוסף,האינטרנט לא עבד יותר משבוע בגלל אחותי ,אז זה גם לא ממש מוסיף : (

בכול אופן,החשק יותר עוד יותר כשרואים את המצב של בילבאו.יסטה ואורבאיס לא הגיעו לעונה הזאת ,אין מחליפים לאסקרו ודל הורנו ,יורנטה זה עדיין לא זה ,ההגנה מסכנה והמאמן נופל בהבנת המשחק משייע פינגנבוים.

החוזק שבליגה הספרדית השנה ממש לא מוסיף לתקוות שלנו ,ברור לכולם שלמעט 4-5 קבוצות ,הסגל של בילבאו נופל (בהרבה) משאר הקבוצות המוכשרות בליגה הספרדית. האם זו תהיה הפעם הראשונה בהיסטוריה שנירד ליגה ? חוששני שכן. אם המצב לא ישתנה בקרוב ,קשה לי להאמין שנצליח לשרוד השנה .מילא לא לתפקד במשחקי החוץ,אבל להפסיד למאלגה,סביליה,ולסיים בתיקו עם סנטנדר בסן מאמס? זה כבר מדאיג.

לגבהי ריאל-
    לדעתי ההפסדים שלהם נובעים בעיקר מהחוזק של הריבות(בניגוד לליגות אחרונות שבהן הקבוצות הגדולות מנצחות בקלות) ופחות מיכולת חלשה של ריאל .
    חושב לציין שריאל הפסידו העונה כבר 2 משחקי בית (סלטה וולנסיה) ושני משחקי חוץ(דפורטיבו ואספניול)+ניצחון חוץ לא מוצדק על 10 שחקנים של אתלטיקו, ואנחנו רק במחזור ה -9.
    בעונה שעברה הימרתי שריאל תסיים את 38 משחקי הליגה עם עשרה הפסדים לפחות,וטעיתי.השנה,למרות שריאל הרבה יותר חזקה מהקבוצה של אשתקד, אני שוב מהמר שהיא תסיים עם 10 הפסדים ומעלה.והפעם אני לא טועה.
    :aaa031:

11. Reyes Member

ריאל מדריד לא יצאה מהמשבר שלה. ושוב אפשר לראות את התופעה - כשהיא פוגשת קבוצה קצת יותר טובה מאלאבס, היא מציגה משחק הגנתי מוזנח ורפוי ומתקשה לייצר מצבים. עזבו את התרוצים, חיסורים או לא חיסורים. מה, עם רונאלדו לא הפסדנו לאספניול? הפסדנו. קחו את הגול של ראול. גולאסו כמו בימים הטובים, רק הוא יודע להקשית בשלמות הזו את הכדור, אבל מה, זה היה במקרה. פגע בשחקן הגנה וחזר לרגליים של ראול. ברור שבכדורגל לא הכל מתוכנן, אבל אצל ריאל כל המשחק הוא בשיטת "מה שיהיה, יהיה", ולא רק בהתקפה.

אגב, את המשחק לא ראיתי אבל הבנתי שדייגו היה גרוע עוד פעם ומוניטיס עשה ממנו צחוק. זה לא שחקן ברמה של ריאל מדריד. בול עץ. הבנתי שגם ראמוס וראול נתנו שוב הופעה טובה. הרכישה של ראמוס מוכיחה את עצמה.

---

אוסאסונה ממשיכה להציג יכולת טובה. הפעם עם ניצחון בדקה ה-90 על בילבאו שכבר עמוק בבוץ. ניצחון ראשון של אוסאסונה על בילבאו מאז 1991. איזה מלחמה הייתה שם, במילא היחסים בין שני נשיאי המועדונים הם רעים בשל העובדה שבכל קיץ בשנים האחרונות אחת הקבוצה חוטפת לשנייה כמה שחקני נוער מוכשרים, ובמילא יש יריבות היסטורית בין הבאסקים לשכניהם. בכל מקרה, לגבי בילבאו, העיתונות טוענת שהמאמן מנדליבר קיבל אולטימטום מהנשיא שרצה ניצחון תוך 2 משחקים. כנראה שאם לא יושג ניצחון מול סלטה בסאן ממס במחזור הקרוב, בילבאו תחפש מאמן חדש.

12. Yeste Member

אוססונה בהחלטת ניראת טוב בינתיים ,ומה שמפתיע אותי במיוחד זו ההגנה שלהם ,שהיא חלשה ביותר ,אבל בינתיים מצליחה לעמוד בכבוד מול חלוצי היריבות במשחקי באל-סדר.כנראה שזה עניין של מזל ולא יותר מזה.

הקישור שלהם נראה מצוין,בעיקר בזכות ראול גרסיה(השחקן שנדמה לי שזה היה גל שאמר עליו שהוא הכלאה בין רוי מקאי לשוקי נגר) שחקן הנבחרת הצעירה של ספרד שנותן עד עכשיו עונה אדירה ואתמול גם כבש שער ענק מול בילבאו.והוא לא הקנטארה היחיד שלהם שנותן עונה טובה ,גם הקיצוני ימני הצעיר דויד לופז מראה ניצוצות של כישרון ענק וכבר הספיק להוריד את ואלדו המאכזב לספסל.
    גם בהתקפה לא חסרות אפשרויות לאגירה כשיש לרשותו חלוצים כמו מיליסביץ,רומאו ופייר ואבו הקמרוני הצעיר,שכבר מדברים בספרד שקם יורש לסמואל אטו.
    אבל ,ההגנה החלשה שלהם בסופו של דבר תהווה לדעתי מכשול רציני בשאיפות הצמרת ,קשה לי לראות אותם שומרים על יציבות בהמשך העונה.

13. RMCF Member

מה שמעצבן אותי בריאל זה שהיא מגיעה למשחקים גדולים כאנדרדוג. פשוט כך. מול ליון פשוט ידעתי שהם יפסידו, וכך גם לגבי המשחק מול לה קורוניה. אפילו מול אספניול זה היה צפוי.
    נמאס כבר שאנחנו נראים ככה - קבוצה כ"כ חלשה, שכל קבוצה יכולה לבוא ולחגוג על חשבונה.

14. Engel Del Madrid Member

אל תדאג, נכנסו למערבולת הפסדים הרבה יותר קשה בשנה שעברה ונלחמנו בשיניים על המקום השני. הפעם אנחנו מתחילים ממקום הרבה יותר טוב, ואנחנו רק במחזור התשיעי.
    זו הליגה הספרדית, שכחתם? כל התחזיות וכל ההשערות פשוט שווים לאין ולאפס.

15. -=(VODKA)=- Member

גם כל ההבטחות של ריאל מדריד לעונה פאנטסטית עפם הגלאקטיקוס שלה שוות גם הן ל-0 לפי דעתי...

ריאל מדריד זה כבר לא מודעון עם נשמה זה מועדון עם מסחרה