שובה של ליגת האלופות - ניצחון גדול לליברפול

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏19/2/08.

1. mishale Member

אמרתי למצב וחצי חוץ מהנגיחה. תקרא עוד פעם אולי הפעם תבין יותר טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

2. Rudess Member

לילה טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

3. mishale Member

אתה רק מראה עד כמה עלוב אתה. תחזור לחור שלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

4. Jack Wilshere Member

mishale,

גם אם אתה בוגר, אתה בהחלט לא מתנהג כך.

אתה חייב להפסיק לדבר במונחים של ווינר או לוזר. לא הכל בחיים שחור או לבן.

אף-אחד מאוהדי ארסנל לא יהיר, נהפוך הוא. אנחנו נותנים כבוד לאלופת אירופה, לשחקנים נהדרים ומועדון עם מסורת ארוכת שנים. אנחנו מסתכלים על המשחק הערב, והערב הקבוצה שלנו הציגה כדורגל נפלא. נכון שלא השכלנו להבקיע, אך את הכסף סופרים במדרגות, ומן הראוי שתסכם לאחר הגומלין במילאנו, במקום לצאת בהצהרות ילדותיות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/2/08
  5. Rudess Member

תלמד לדבר עברית קודם "שתי" מצבים... ואז תטיף לאחרים מוסר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

6. mishale Member

אף אחד לא מכחיש ששיחקתם יותר טוב וכן, יש פה הרבה יהירות בהודעות של חלק מהאנשים שלא נותנים שום כבוד ליריבה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/2/08
  7. 亚历山大帕托 Member

אולי אתה ועוד אחד או שניים, אבל המגמה הכללית של אוהדי ארסנל היא להגיד "נפרק את בית האבות בגומלין".

8. THE STRETFORD END Member

uritotti

בקשר לפיסקה הראשונה שלך,
    אני בטוח שאתה לא כסיל ולא התכוונתי ללמד אותך שתוצאת תיקו 2 טובה יותר מתיקו 0,
    למה אתה הולך למחוזות כאלה?אי אפשר לנהל דיון בלי אמירה צינית לא חכמה?

אתה טוען שמנצ'יני בחר לשחק על תיקו 0,
    אני טוען שבאירופה בשיטת נוק-אואט הוכח יותר מפעם אחת שברוב הפעמים אתה משלם על זה,
    לא רק בדיעבד אתמול אלא לפי לא מעט תוצאות מהעבר,כשאתה לא כובש בחוץ אתה מכניס את עצמך לבעיה גדולה.
    אינטר שהיא קבוצה טובה ואיכותית יותר כיום מליברפול,לו היתה משנה את הגישה היתה יכולה להוציא הרבה יותר,ההסתגרות בהגנה היא זו שגרמה לכמה וכמה פאולים בדקות הראשונות,שהובילו לכרטיסים צהובים ולאחר מכן להרחקה שבעצם קבעה חד משמעית את הלך המשחק,למרות שראיתי בעבר קבוצות עם עשרה שחקנים במשחק חוץ באירופה מנסות הרבה יותר ובאות על שכרן,יונייטד עם עשרה שחקנים מהדקה ה 30 נגד רומא עונה שעברה כשסקולס הורחק,הפסידה אומנם אך כבשה שער חוץ,
    לגומלין היא הגיעה הרבה יותר רגועה בגלל שער החוץ הזה.
    מעבר לזה,ליברפול בעונות האחרונות הוציאה יופי של תוצאות גם במשחקי חוץ קשים לא פחות מאשר אינטר בסאן סירו.

לגבי הפיסקה השנייה שלך,
    מצטער,אבל אני ממש לא מכיר אותך,לא חושב שהתדיינו יותר מפעמים ספורות על כדורגל,
    שוב,אין לי מושג למה הלכת למחוזות כאלה,
    להוכיח מה?
    אתה לקחת על עצמך להיות סנגור לכדורגל האיטלקי בפורום,בישראל,בחצרות האוניברסיטה או ברחובות העיר,שיבושם לך
    אבל מה הקשר לדיון?

9. mishale Member

נטפל לטעות כדי להסית תשומת לב מההודעות הפתטיות שלך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/2/08
  10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אחד מהדיונים היותר טובים שקראתי באייסוקר.
    פשוט מהנה.

11. Rudess Member

אם הזכרת את המילה אפס (יפה שאתה יודע לאיית אותה), אז אני אזכיר לך שוב שעוד מעט מתחילה שעת אפס בבית ספר אצלך.

12. Jack Wilshere Member

אם זו התחושה של אוהדי ארסנל, הגם שהיא לגיטימית, אני לא שותף לה. אי-אפשר להתעלם מעובדה אחת פשוטה: ארסנל כבשה העונה בכל משחקי הבית שער אחד לפחות, ודווקא באחד המשחקים החשובים מכל, היא לא השכילה לעשות כן. אפשר לייחס זאת לחוסר ריכוז של שחקנים מול השער, לחוסר מזל וכיוצא באלה, אך אני בוחר לייחס זאת להגנה של מילאן, שלא עשתה כמעט טעויות. כל המצבים אליהם הגענו, היו כתוצאה ממהלכי כדורגל נהדרים שלנו. רק נביא יכול לדעת איך משחק הגומלין יתפתח, ולכן אני לא יודע 'אם נפרק את בית האבות' או ש'בית האבות יפרק אותנו'.

13. mishale Member

הזכרתי אותה כי היא המילה המושלמת שמתארת אותך. אתה רק ממשיך להוכיח את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין אם גם לשחקנים של ארסנל יש כל כך הרבה אופטימיות כמו לאוהדים בפורום הזה. אין ספק שמילאן לא במיטבה העונה אבל עדיין מדובר באלופת אירופה שהגיע למצבים יותר קשים בעבר (באיירן,יונייטד) וידעה לצאת מהם כמו גדולה בדרך לתואר. לדעתי לא הייתה שום שיטה של אנצ'לוטי להסתגר ולשחק על 0-0. ארסנל פשוט תפסו את מילאן ביום חלש מאוד שנשאר לה רק לשחק מבוקר מאוד על התוצאה, וגם את זה הם הצליחו לעשות כמו שצריך. ארסנל לא תנצח את מילאן בסן סירו. המגרש הביתי, הבדלי האיכות והנסיון יעשו את שלהם.

15. DorG Member

אני מאוכזב ממילאן, ציפיתי ממנה לפתח משחק כדורגל ראוי וכל מה שאנצ'לוטי עשה זה לשחק על תוצאה כדי להעביר את הגומלין לסאן סירו. אנצ'לוטי דומה לגרנט בקטע הזה, הדרך לא חשובה לשניהם אלא רק מבחן התוצאה, גם גרנט דאג אתמול להעביר את ההכרעה לסטמפורד ברידג'.
    כנראה שלצפות ממילאן לפתח משחק כדורגל בחוץ זה יותר מידי.
    מילאן היא קבוצה חזקה בעלת עוצמה אדירה אך ה0-0 הזה שהם הוציאו באמירויות הוא שוד של ממש, זה יהיה פשוט עוול לכדורגל אם הם יעלו לרבע הגמר.