אין הרבה הבדל בין האיסלאם המקורי לבין היהדות. שניהם מאמינים באותו אל, וגם אצלם אין פסלים וכד'.. (רק שהם חיים באשליה ומעוותים את כל הסיפור ההיסטורי.. שיהיה) אגב, אם אדם יהודי רוצה להתפלל למשל, ויש מסגד - הוא יכול בשקט להיכנס להתפלל שם. להבדיל מכנסיה כמובן
שלילי בזנטי!!! המילה פלשתין מתייחסת אך ורק!!!! לשטחים שממערב לעבר הירדן. גבולות פלשתינה/ארץ ישראל לכל אורך ההיסטוריה היו - בדרום - מפרץ אילת, במערב - הים התיכון, במזרח - נהר הירדן, בצפון - נהר הליטאני. ארץ ישראל הייתה שייכת לכל אורך ההיסטוריה, מאז כיבושה בידי הח'ליפה עומאר, למחוז סוריה הגדולה (سُورِيَا الْكُبْرَى ). אני שוב נאלץ לתקן אותך. ישנו ויכוח היסטוריוגרפי עתיק יומין שמעסיק היסטוריונים רבים. איפה היה ליהודים יותר טוב - באירופה הנוצרית או ב"אומה" המוסלמית. כולם תמימי דעים שהתעללו בהם גם פה וגם פה. עם כבר עסקינן בח'ליפה עומאר, אז הרי לך כמה מתקנותיו הקשורים למעמד הד'ימה (בני החסות) תחת שלטונו: 1. איסור לבנות בתי כנסת ואף לשפצם. 2.איסור לקיים תהלוכות דתיות ברחובות. 3.איסור רכיבה על סוס, אלא רק על חמור. 4.איסור למידת קוראן. 5.איסור על מסירת עדות בבתי משפט שרעיים. 6.על יהודים לשאת סימן צהוב על בגידהם, על נוצרים לשאת סימן כחול. מזכיר לכם משהו? האסלאם בבסיסו יוצא כנגד כל מי שאינו מוסלמי. הדת המוסלמית מאמינה בדאר אל אסלאם. כלומר, שאיפתה להפוך את כל העולם למוסלמי. כל מה שהוא אינו מוסלמי, מבחינתם הוא דאר אל חרב (כלומר ארץ המלחמה). כמובן שאני מדבר על האסלאם הפונדמנטליסטי, אין להכליל את כל העולם המוסלמי והערבי ככזה.
ראשית בוא ניצמד לעובדות לתאריכים ולהיסטוריה. 1. בתקופת הראשידון (החליפים ה"נחשבים" ) האימפריה כללה את איזורים אלו . 2. בתקופת האומיים נכללו בנוסף גם חלקים מאפריקה .כמעט כל אסיה.כל המזרח התיכון ספרד פורטוגל חלק מצרפת וחלק מאיטליה בתוך האימפריה. 3.באותה מידה תוכל לקרוא גם כמעט לחצי עולם שהיה תחת כיבוש מוסלמי "פלסטין הגדולה" כולל מצריים ,טורקמניסטן,אוזבקיסטן,אפגניסטן,פקיסטאן וכו' למה לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx לכן צא מהסרט הזה לא היה ואין עם פלסטיני.הייתם אוסף אקלקטי של כפרים ומוכתרים (או במילים אחרות בדואים בפחונים שרעו את עדריהם. ללא הגדרה וללא מנהיגות.לאורך כל השנים הייתה תנועה ערה של שבטים מ.. ו..אל ארצות ערב מחבל הארץ הזה שנקרא ישראל שאיך לומר בשפה עדינה? עד שאנחנו לא התחלנו להשקיע בו לא שמתם זין עליו כי הוא לא נחשב אטרקטיבי במיוחד.) אבל גם אם התיאוריה הקלושה שלך מדגדגת אמת כלשהיא עדיין אין ויכוח שהתחלת השושלת של האומיים מתחילה בשנת 661 לספירה עם החליף מועאייה בן אבי סופיאן. אתה יכול לסתור את העובדה שבית המקדש הראשון שלנו הוקם כאן על הר הבית כ1600 שנה לפני שהנביא שלכם החליט להתנבא?
לעיתים אנשים נוטים להתבלבל בין הערבים למוסלמים שגם במוסלמים יש ריבים שיעים וסונים (המאבק בין עיראק ואיראן) להזכירכם גם אינדונזיה הם מוסלמים, טוריקה הם גם מוסלמים, גם אלבניה גם מרוקו, בוסניה והרצגובינה
כשאמרתי בעבר, אני לא התכוונתי רק לתקופה האיסלאמית.... בעבר זה לפני קום מדינת ישראל. אתה יכול להתווכח איתי עד מחר אבל ככה לימדו אותי. ל"שאם" היו קוראים גם פלסטין הגדולה. היו פה ערבים, פלסטינאים אבל לא הייתה להם מדינה, כי תמיד הם היו תחת שלטון עם אחר, פעם היו תחת השלטון הטורקי, ופעם תחת השלטון האנגלי....... בקשר לשאלה האחרונה שלך, אני מסכים שלפני הרבה זמן היו פה יהודים, אבל באותו זמן היו גם פלסטינאים אך לא מוסלמים כי האיסלאם בא אחרי זה בהרבה זמן. כלכך קשה להתווכיח בצורה קצת מכובדת?, מה זה החליט להתנבא?, תכבד קצת את האמונה של האחרים. * חשוב לי שתדעו: אני לא מתווכיח על איזה עם היה פה לפני, כי זה וויכוח ארוך שלא מסתיים, ואני בעצמי לא יודע את התושבה הוודאית לזה. ולגוטי: התקנות שהבאת לא יצאו לפועל, אלה תקנות שהיה עדיף שהד'ימים יעשו אבל אף אחד לא הכריח אותם, אבל בתקופת האומיים, הח'ליפים היו רחוקים מהדת ורובם הכריחו את הד'ימים לעשות את המצויין בתקנות שהבאת. לנביא מוחמד יש משפט מפורסם שאומר : "מי שפוגע בד'ימיי פוגע בי, ומי שפוגע בי פוגע באלוהים" במילים אחרות, הוא אסר חד-משמעית כל פגיעה בנוצרים וביהודים החיים במדינה האיסלאמית. זה אומר לך משהו?
אוקיי אבו ___ אני לא בדיוק יודע את שמך ואשמח לדעת. עכשיו כשאנחנו מסכימים שלשני העמים יש זכויות על האדמה הזו .ושתבין,, לי אין בעייה לחלוקה ואין בעייה להקמת מדינה פלסטינית כל עוד יתקיימו בה שני תנאים, שלום מלא !! וביטחון מלא!!..רק שיש לי בעייה ונדמה לי שגם לך .עם הפנאטים שבעמך. שלדאבוני ולמגינת ליבי מובילים אתכם באף אל דרכים מחורבנות ללא מוצא. יודע למה הדבר דומה? בוא אסביר לך... קח קהל אוהדי כדורגל ממוצע וזה לא ממש משנה כרגע אם הם אוהדי בית"ר .הפועל תל אביב.בני יהודה. בני סכנין או מכבי תל אביב..באיצטדיון .פתאום תראה אנשים שבחיים לא היית מאמין שיתנהגו ככה. קללות ויא בן זונה וגרשון ההומו וכל מיני ברכות. בחוץ? הוא הכי סבבה שבעולם ! אבל באיצטדיון בהשפעת ההמון והאווירה הוא הופך לפרא אדם. .... ככה זה אצלכם !הכל מסחרה.. הכל תעמולה .. איפה בעולם אתה מוצא לווייה עם חינגות ויריות באוויר ובדם ואש נפדיק יא שאהיד??איפה בעולם אתה מוצא ילדים מחלקים סוכריות ,כנאפה ובקלוואה כשמחבל מתאבד <אהה סליחה לא מחבל מתאבד.. שאהיד> רוצח ילדים ונשים בעם היהודי? הרי להסית עיר ערבית אפשר בדקה ורבע. מספיק שאני בא וצועק משהו על איזה יהודי שרצה להתחיל עם ערבייה והנה כבר יש מסביבי 2000 איש. ועם עוד עידוד קטן אני מוציא 10000 איש לתהלוכה הזו. אתה מבין אח'שלי? אתם עם עם מנטליות שכל כולה תעתועים ודמיון כיד המלך וכמנהג הבזאר. ההיסטוריה שלכם עצמכם רוויה אלימות כל חליף שעלה לשלטון נרצח תוך שנה עד 10 שנים. השבט הזה שרק התפצל עם איזה כת נפרדת? מיד התפצל שוב כמו התחלקות והתרבות של תאים בחיידקים. תראה מה קורה אצל שכנתינו מצפון(לבנון)בימים אלו ממש. זה רוצח את זה שרוצח את זה שרצח את ההוא. העולם הערבי כמנהגו נוהג ואין חדש תחת השמש.הרי גם אם אני באמת רוצה לשבת ולדבר עם מישהו מאצלכם? אני צריך מילון מורכב בכדי לדעת עם מי לשבת? חמאס? פת"ח? ג'יהאד איסלאמי? חזית עממית? הרי כל יום וחצי קם איזה אירגון קקיוני אחר. וכשניתן שטחים וניתן שקט וניתן כסף והבטחות לפת"ח ולמחרת יירו טילים מקלקיליה לכפ"ס תגיד לי אה סליחה זה חוליות עיז אדין אל קסאם? זה לא אנחנו? אז תשמע.. לכו תתגבשו תעשו שיעורי בית תביאו מנהיג אחד עם ביצים.. וערבויות ואז נוכל לעשות עסקים.. עד אז בחייאת אחש'לי? בלי הרבה אש כי איך אומר הפתגם אצלכם? כול נאר תיסבאח רמאד.
מדינת ישראל לא תחולק ותישאר שלמה כפי שכתוב בתורה. אין לי בעיה שפלשתינאים יקימו מדינה בשטח שדלא יפריע לנו, שיסתדרו עם עצמם זה לא ענייני. והגיע הזמן שבתקשורת הישראלית יפסיקו להגיד את המילה "פלסטין", כי אין להם מדינה ואנחנו ממציאים להם אחת כזאת.. ההיסטוריה והעובדות מוכיחות שכל שליט בישראל שניסה לפגוע ולתת חלק משטחי ישראל קרה לו משהו.. (לצערי)
אני לא מאמין בתורה ולא מקיים את רוב המצוות שלה. אני לא מנסה להעביר ביקורת על הערבים או מוסלמים, ממש לא, פשוט ניסיתי לבהביר ל'1908' את הפליאה שלו לגבי המשפט הלא מדויק של 'Juvy-Yoni'. ולמרות שאני לא דתי, אני בטוח שגם אדם דתי לא מקיים את המצוות בדיוק לפי הצורה בה הן כתובות בספר התורה בו הוא מאמין. כמו אדם יהודי שמפרש את התורה שלו גם אדם מוסלמי מפרש את התורה שלו, אחד מפרש אותה כמו '1908' ואחר כמו בין לאדן.
אתה הלכת די רחוק.... זאת בכלל לא הייתה הכוונה שלי. אתה מדבר כאילו אני מהגן על חמאס והפתח, אבל זה לא נכון. אני הגבתי פה רק על הסטיגמות שאתם מדביקים לאיסלאם, בהסתמך על מה שבן לאדן ודומיו עושים. * אגב, קוראים לי מוחמד.
קצת שוכחים את המטרה של הדיון הזה אז במהלך הימים האחרונים (היום לא אבל בחמישי קצת וממש הרבה ברביעי) היו בומים חזקים באזור שלי הבומים מקור בפעילות צהלי"ת לא יודע אם אימונים או פעולות היום עוד שלושה קסאמים אחת בשער הנגב ושתיים נוספות בשטחים פתוחים בנוסף לשדרות אל קודס צוקחים על עצמם אחריות על השיגורים לא דווח על נזק או נפגעים בשלושת הנפילות
תתפלאו אבל אני לא אדם דתי ואפילו בקושי מסורתי. אני רק יודע שכל התורה זה אמת. וספרס 229, אתה יכול לצחוק עד מחר אתה הרי רק עושה מעצמך צחוק. אבל אתה מוזמן לפתוח את דפי ההיסטוריה והלתחיל לחפש מה קרה לאנשים.. תתחיל בשרון הוא האחרון