קטנוניות? תפתח מילון. זה היה הרבה דברים, קטנוניות לא אחד מהם. לא ידעתי שלאוהדי צ'לסי אסור להיות קטנוניים. אני מתנצל.
1. צ'לסי 2. מנצ'סטר יונייטד 3. ליברפול 4. טוטנהאם 5. ארסנל 6. ווסטהאם 7. בלקבורן 8. פורטסמות 9. ניוקאסל 10. מנצ'סטר סיטי 11. אסטון וילה 12. בולטון 13. אברטון 14. מידלסברו 15. פולהאם 16. צ'רלטון 17. וויגאן 18. שפילד יונייטד 19. רדינג 20. ווטפורד
1. ארסנל 2. צ'לסי 3. ליברפול 4. טוטנהאם 5. מנצ'סטר יונייטד 6. מנצ'סטר סיטי 7. ניוקאסל 8. צ'רלטון 9. ווסט האם 10. אברטון 11. בלקבורן 12. פורטסמות' 13. בולטון 14. אסטון וילה 15. מידלסבורו 16. פולהאם 17. רדינג 18. ויגאן 19. שפילד יונייטד 20. ווטפורד
שיא חדש, תוך פחות מדקה קפצת על ההודעה שלי, נתתי מקסימום חמש אבל המהירות הזאת הפתיעה אותי! אני חושב שאמנם יש סיכוי הרבה יותר גדול שצ'לסי יקחו את האליפות אבל אם העובדה שהסגל שלנו קצר לא תיחשף (זאת אומרת יהיו לנו מינימום פציעות - דבר אפשרי) אז נוכל לתת להם פייט עד הסוף, במיוחד כשהם הולכים בכל הכוח על הצ'מפיונס העונה.
לא תיחשף? בלתי אפשרי לקחת אליפות עם סגל קצר כמו שיש לארסן. אני בטוח שהוא משוטט עכשיו בעוד גני ילדים...עוד רכש בדרך. :aaarse:
זה לא בלתי אפשרי, אולי זוהי לא האופציה ההסתברותית הגדולה ביותר אבל החלט אפשרי במיוחד כשרוב שחקני הסגל שלנו צעירים מה שאומר בהרבה מקרים שהם נפצעים פחות. בכל מקרה, גם יש עוד זמן עד חלון ההעברות..
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx אני מתנחם בזה שאלונסו,גרסיה וקויט לא שיחקו ,ריסה וג'ימי נפצעו .
באמת שבלי שום קשר למשחקי המחזור הראשון, פשוט מדהים לראות איך חיזוק של איזה קופיקו וברבאטוב גורם לאנשים לדרג פה את טוטנהאם ב4 הגדולות. כמעט בכל עמדה הם בנחיתות לעומת 4 הגדולות, המון מדרגים אותם לפני היונייטד. אני שואל איך?מה יותר טוב בהם?מאמן?שחקנים? שכחתם את החורים בצד שמאל שלהם? יש להם שחקן שמתקרב לרוני/הנרי/ג'רארד? יש להם אופי כמו של 4 הגדולות? פשוט לא יאומן אחוז האנשים שמאמינים שהם יסיימו עם כרטיס לליגת האלופות, ושוב, אני ממש לא אומר זאת לפי משחק אחד, אני ממש לא אחד מאלה.
אני ממש לא אחד מאלה שיגנו עלייהם - אבל אם הם הגיעו מרחק נגיעה מהצ'מפיונס והחליפו וואקום בקשר נהדר פלוס דימי פישנזון = אז כן, יש להם שוט לא רע להתקדם מקום אחד.
אוקיי, אבל תסכים איתי שהסבירות שהצרפתים יתנו עוד עונה כה רעה בליגה ממש לא גבוהים.. מהיונייטד ומליברפול הם היו רחוקים שנות אור, וגם שים לב שהם השיגו תוצאות איומות מול הקבוצה שלך(0 נקודות) מולנו(נקודה) ליברפול(נקודה) ארסנל(2). אני לא רואה יותר מדי סיכוי לכך כל עוד לא יגיע חיזוק בצד שמאל, ואסור לשכוח את האופי של הקבוצות, זה עוד מחסום לטעמי. בנוסף מספיק שקינג(לא צריך להגיד לך כל כמה זמן זה קורה) או שהפרצוף של אהבל נפצעים, ודבנפורט רואה הרכב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
אתה וחבריך אולי לא מסכימים וזה לגיטימי. אבל לטעמי לאבד את רוי קין ורוד ואן ניסטלרוי + עוד שנה לשנתון של גיגס וסקולס בו בזמן שטרטל מייק הוא ההחתמה היחידה - זו עילה מספקת לשים סימן שאלה על העונה של יונייטד. מן הסתם תשובות לעניינים והשאלות האלה לא קיבלנו במחזור הפתיחה ולא נקבל גם עוד חודשיים.