הוא לא טוען את זה על סמך הדיון הזה("פאברגס אחד הקשרים הטובים בעולם"). הוא טוען את זה לאורך זמן. מי שנכנס לדיון של ארסנל רואה עד כמה הוא סובייקטיבי. בעיקר בכול הקשור לבני,גונר,רודס ורובין.
טוב, הגיע הזמן להימור שלי: 1. צ'לסי, כי הם הקבוצה הכי טובה באנגליה 2. ארסנל, סתם כי הם חלאות 3. מנצ'סטר יונייטד, הקבוצה השנייה בטיבה באנגליה שתסבול ממעט חוסר מזל 4. טוטנהאם (פה לא מדובר בתחזית אלא בתקווה) 5. ליוורפול, כי החלוצים הבכירים שלהם הם קראוץ' ובלאמי 6. ניוקאסל, בשתי מילים: דיימיאן דאף 7. בלאקבורן, איכשהו תמיד הם מגיעים למקומות האלה 8. אברטון, סגל חזק ורכישות טובות (אנדי ג'ונסון וטים הווארד) 9. בולטון, בעיקר בזכות המאמן 10. מנצ'סטר סיטי, כנ"ל 11. אסטון וילה (אם האמריקאי יקנה אותם ויעמיד תקציב רכש ראוי, אם לא הם יגיעו למקום ה-15 בערך) 12. רדינג, קרעו את הצ'מפיונשיפ ומוכנים להפתיע בליגה העליונה. 13. ווסטהאם, בלון נפוח שיתפוצץ 14. צ'רלטון, קבוצה ממוצעת 15. מידלסברו, גארת' סאות'גייט? נו באמת... 16. פורטסמות', אכזבת העונה 17. ווטפורד, ברגע האחרון 18. שפילד, בקגע האחרון 19. וויגאן, עם כל הכבוד לכסף של ג'וול הם פשוט לא מתאימים לפרמיירליג 20. הביאו בקיץ שחקנים בינוניים ביותר מדי כסף יחזיקו מעמד עד ינואר ואז יפלו.
בני, מי שצריך להתבייש זה אתה ושאר האוהדים בדיון של ארסנל שמהרגע הראשון רק מקללים ופוגעים בערן, רק בגלל שהוא חושב אחרת ממכם. רמת הדיון שלכם ירדה לאחרונה בצורה מאוד קיצונית, בעקבות גל ליצנים חדש שצץ בפורום. לפני כן מאוד נהנתי להיכנס לדיון שלכם, אך עכשיו תסכים איתי שבעיקר מה שרואים בו זה ריבים חסרי משמעות ביניכם לבין ערן וקרבות בין ערן ורובין, וגם סיר אלכס לאחרונה, ועוד רבים הסכימו איתי על כך.
אולי הם יתחלפו איתנו במקומות. למה הם הביאו את הקאוט הזה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
אם יש עוד משהו שאתה צריך להתבייש בגללו, ג'ורג'י, זה הצביעות הזו שלך. אם ערן היה בא לדיון שלכם כאוהד יונייטד, אומר שיונייטד לא ברמה של ספרס, ארסנל וליברפול, קורא לרוני למשל לוזר וחותם כל הודעה ב"יופי פרגי", אני מוכן להמר על הבית שלי שאתה היית מיד קורא לו ליצן ומציע לו קריירה בעסקי התותים. אבל כשזה בא נגד ארסנל, זה בסדר. אני לא רוצה לפתוח דיון\ריב על הנושא, כי די סטינו מהטופיק, אבל בחיאת מספיק עם ההערות האלה על הסובייקטיביות שלנו כביכול, או על רמת הדיון שלנו, כי באמת שהאחרונים בפורום הזה שאתה יכול לבוא אליהם בטענות לגבי הרמה הם אוהדי ארסנל. מה לעשות שכל מני מזיקים כמו ערן או סר אלכס שורצים אצלנו בדיון על מנת ליצור פרובוקציות, נראה לך שערן לא הבין שברגע שהוא יכתוב "יופי, ארסן", הוא יגרור תגובות עצבניות? בקיצור, יש לי כבוד אליך ככותב רציני בפורום הזה, בבקשה די עם ההערות האלה. ובזה אני מסיים את הדיון ומתנצל שהסטתי אותו קצת. המשיכו.
1.צ'לסקי-אין טעם להרחיב יותר מדי 2.ליברפול-עם קויט, יש להם את היכולת אפילו לעשות סנסציה ולקחת תואר פרמיירשיפ ראשון. 3.יונייטד-רק עם קאריק כחיזוק(אני מקווה שזה ישתנה עד ה31), רחוק לא נגיע, גם עם ויין רוני 4.ארסנל-הגנה לוקה בחסר,שוער בן 36 שלא יתפוס עוד עונה טובה, וקישור שעדין יש לו מה להשתפר(עקביות-מילת המפתח).בכל זאת,הנרי זה הנרי. 5.ספרס-ימשיכו לתת לנו כדורגל יפה וארקטיבי מבית היוצר של מרטין יוך. ברבאטוב וזוקורה הנפלא יעניקו הרבה שמחה לתרנגולים. בסוף העונה ישכחו בליין מי זה מייקל קאריק. 6.אברטון-ההימור שלי להפתעה. מחוץ לאור הזרקורים, אבל רכש נכון בכל המקומות. בשקט בשקט יגיעו לאופ"א. אנדי ג'ונסון יראה לכולם מה הוא באמת יכול להפיק מעצמו. 7.ווסטהאם-קבוצה סימפטית, עם כישרון ובניון אחד, שלא יספיק לאופ"א. ההגנה של הפטישים זקוקה לחיזוק, ובלי אשטון עד נובמבר, יהיה לה קשה להביא תוצאות. 8.ניוקאסל-מגפייס כמו מגפייס, יתחילו זוועה,במרץ יתעוררו, וזה יספיק כרגיל רק לאינטרטוטו. גם דאף לא יעזור. ללוקה בינואר ימאסר והוא יחזור לספרד.(קצת נסחפתי אולי..) 9.בלקבורן-אחרי עונה נהדרת, גביע אופ"א קצת יכביד על הקבוצה של יוז. מקום במרכז טבלה יתאים לרוברס. פדרסן ימשיך להתפתח, בעונתו האחרונה באיווד פארק לפני המעבר לטופ. 10.בולטון-עידן טל לא יעזור לקבוצה של אלרדייס, שפשוט לא התחקה, ועם אותו סגל שכשל בסיום העונה שעברה, לטרוטרס אין יותר מדי מה לצפות מהעונה הקרובה. 11.וילה-עם הכסף של לרנר והאיכויות של אוניל, הוילנס יפתיעו הרבה אנשים העונה. הסקוטי יראה לנבחרת אנגליה בדיוק מה הם מפספסים. 12.צ'רלטון-לאף אחד באמת לא אכפת.דאווי בעונתו הראשונה בואלי לא יעשה פלאים. כמו כל שנה-מרכז טבלה לאדיקס. 13.בורו-בעונתו הראשונה של סאות'גייט, הוא יבין שמאמן בפרמיירליג זה לא פיקניק. לא יבריקו, אבך האיכויות שלהם בכל זאת יותר טובות משאר הקבוצות מתחתיהם. 14.שיטי-פירס יתלהב עוד קצת, לצערו זה לא יספיק ליותר מחלק תחתון. 15.פומפי-שחקנים אפורים,קבוצה אפורה,איצט' אפור(זה כבר משהו אישי שלי..אני פשוט שונא את הפראטון פארק), עונה אפורה. גאיידמק ג'וניור יבין שכמו אבא,מיליונים לא מביאים הצלחה מיידית. 16.וויגאן-ג'ול ינצל מירידה, בעיקר בגלל מזל וחוסר יכולת של היריבות בתחתי. 17.רידינג-חוסר יכולת, חוסר כישרון, חוסר תקציב, אבל אמונה והקרבה ישאירו אותם בפרמיירליג שנה נוספת. 18.שפילד-פשוט חלשה מדי 19.יש גבול לכמה אפשר לשרוד בליגה רק עם מגרש ביתי. השנה גם זה לא יעזור לבחורים של קולמן, שימשיכו לקרטע בחוץ, והפעם גם בבית. 20.ווטפורד-מצטער מלר. הצרעות ימשיכו לנדוד להם בצ'מפיונשיפ. ההימורים שלי קיצונים קצת, אבל ווטאבר. הולך עם תחושות הבטן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
אני מאוד מחזיק מאנטון. אבל הוא נוטה להיפצע, ועדין יש לו שנה-שנתיים להתבשל עד שיגיע לשלב הבא. פנסטיל עם כל הכבוד לא יעשה שינוי גדול, וסקאלוני לא מגן שאתה יכול לסמוך עליו. קונצ'סקי עושה יותר מדי שטויות, וגבידון טוב, לא יותר מזה. אני לא מבין למה פארדיו לא הביא חיזוק בחלק הזה. עד נובמבר תתקשו, יש לכם אח"כ חצי שנה לתיקונים. זה יספיק. וגם הרווד וזאמורה, ועכשיו גם קרלטון קול, הם לא כזה צוות רע ללכת איתו לקרב.בדיוק כמו שעשיתם תחילת שנה שעברה.(להוריד את קול..)
סקאלוני כבר לא שחקן ווסטהאם. אנטון לא כ"כ נוטה להיפצע, ובכל מקרה בלם ענק בהתהוות. גאבידון טוב? אני חושב שאני לא אגזים אם אני אגיד שהוא אחד מ-8 הבלמים הטובים ברפמיירשיפ. הוא החזיק את כל ההגנה שלנו ביחד בעונה שעברה. פנטסיל דווקא מה שחיפשנו, וגם כמובן טיירון מירס שהגיע. גם ספקטור הגיע. אז חיזוק הגיע לחלק הזה, וחיזוק מצוין.
מילת המפתח-התהוות. יש לו עוד דרך להשתפר. בוא נשווה-סקאלוני מול פנסטיל.. אם אתה בונה על פנסטיל שיהיה להיט בפטישים ויהיה שחקן הרכב-תחשוב שוב.not happening ספקטור יכול לשחק מגן שמאלי או בלם-קונצ'סקי שחקן יותר טוב ממנו, ואת המקום של גבידון ואנטון הוא לא יתפוס. הוא נפלט מיונייטד כי פרגי לא רצה אותו. אם היה בו משהו-הוא היה נשאר. הוא יהיה מחליף במקרה הטוב. לזה אתה קורא חיזוק?על טיירון מירס אני לא שמעתי הרבה כל כך, ככה שאני ימנע מלהביע דעתי עליו.
ההימור של אבי מלר, בטור אישי באתר ספורט 5: 1. צ'לסי 2. ארסנל 3. טוטנהאם 4. ליברפול 5. מנצ'סטר יונייטד 6. ווסטהאם 7. אסטון וילה 8. אברטון 9. ניוקאסל 10. מנצ'סטר סיטי 11. בלקבורן 12. בולטון 13. רדינג 14. מידלסברו 15. פולהאם 16. צ'רלטון 17. וויגאן 18. שפילד יונייטד 19. פורטסמות 20. ווטפורד