נצחון של השיטי על יונייטד הוא הפתעה, גם תוצאת תיקו. גם אם בעונות האחרונות יונייטד מתקשים בדרבי מול השיטי, נצחון שלכם תמיד ייחשב כהפתעה, בגלל הפרשי הרמות. השנה אני מאמין שההפתעות של השנים האחרונות לא יחזרו על עצמן ונוציא את כל 6 הנקודות מהמשחקים נגדכם. יש מבין ?
1. Arsenal - I think that the youngsters would make the change this year 2. Chelsea - Very strong side, but a lot of ego battles this season 3. Manchester United - Not because the bad transfers, but because there would not be anynoe suitable for the 3 place 4. Tottenham - I believe that this year they will make it, unless another food poisoning. 5. Liverpool - Not good enough to be in the first 4 6. Charlton - Dowie with good signings will be the surprise of the season 7. Westham - Even without Ashton for 4 months, the hammers will finish in the upper section of the table 8. Manchester City - The determination of Pearce will drive them into 8th Place 9. Blackburn - Good signings with most of the squad, 9th place 10. Portsmouth - I believe harry redknapp will take his side to the middle of the table this year. 11. Everton - Another grey season for Moyes's carpenters 12. Boro - Southgate in first season as manager 13. Bolton - the best volley-ball in England will not be good anymore this season 14. Sheffield United - Will surprise a lot this season with hard working manager Warnock 15. Newcastle - The lack of attackers would give them this place in the table 16. Villa - Even O'neill the motivator would not succeed this season 17. Wigan - Another tough season for Jewell's side which will fight against relegation 18. Reading - Steve Coppel's team will fight against relegation through all the season 19. Fulham - Will not have much luck this season, serious chance for relegation 20. Watford - The weakest side this year in premiership, relegate for sure
1)צ'לסי אף אחד לא ימנע מצ'לסי לקחת את האליפות השלישית ברציפות כאשר היא התחזקה רק ואין אף קבוצה שיכולה באמת לאיים על האליפות שלה חוץ מליברפול. 2)ליברפול ליברפול הצליחה להתחזק בכמה שחקנים, לא משמעותיים, אבל זה יתן לה את המקום השני והמכובד. 3)ארסנל רוזיצקי מתאקלם בביתו החדש, הנרי מלך השערים של הפרימרלייג, ססק משחזר את העונה שעברה, מקום שלישי. 4)מנצ'סטר יונייטד חוץ מקאריק היונייטד לא הצליחו לרכוש שחקן נוסף לקבוצה, כישלון נוסף לקבוצה ומקום רביעי. 5)טוטנהאם מצליחה לשחזר לנו את העונה שעברה, למרות שקאריק עזב ליונייטד. 6)מנצ'סטר סיטי לא אני לא מגזים, אבל לדעתי היא הולכת להיות הפתעת העונה, מקום 6 אחרי שעשתה רכשים טובים מאוד בקיץ הזה. 7)ניקאסל עונה קצת יותר טובה בזכות הרכש המשמעותי שלה דמיאן דאף. 8)ווסטהאם לקוות לטוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx 9)אברטון איכזבה אותנו בעונה החולפת, הפעם צעד אחד קדימה לאמצע טבלה. 10)וויגאן אחרי עונה טובה מאוד אשתקד, הקבוצה הרטנה הזאת הוכלת לשחזר לנו את אותה עונה. 11)פורטסמות תברח קצת ממאבקי התחתית ולהתברג באמצע הטבלה. 12)בולטון היא לא הוכלת לעשות משהו מיוחד בעונה הקרובה. 13)צ'רלטון תיאבק בתחתית בליגה בעיקר בגלל ההגנה הלא מספיק טובה שלה. 14)פולאהם פה ושם תנצח, לא יותר מזה, תבטיח את הישארותה בליגה בסוף העונה, רק חבל שלא רואים אצלה שינוי משמעותי שבאמת יוביל אותה לטוב, כי כרגע זה לא נראה. 15)מידלסברו ייכשלו עד אמצע העונה, אבל אז תבוא עלייה שתספיק אך ורק להשאיר אותה ליגה. 16)בלקבורן תיאבק בתחתית עד המחזור הראשון. 17)רדינג תצליח לשרוד במחזור האחרון. 18)אסטון וילה סגל חלש מאוד שלדעתי לא מסוגל לשרוד. 19)שפילד יונייטד תירד. 20)ווטפורד תירד.
1. מנצ'סטר יונייטד - כי מותר להיות אופטימים לא ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx 2. צ'לסי - כי כסף לא קונה אהבה 3. ארסנל - כי תיירי הנרי 4. ליברפול - כי יש להם הגנה חזקה ואת סטיבן ג'רארד, אבל עדיין, אין להם התקפה כמו לשאר הגדולות 5. טוטנהאם - כי הרכש שמרטיון יול עשה נהדר, ולקבוצה יש בסיס נהדר ולדעתי היא תאבק על מקום בצ'מפיונס 6. ווסטהאם - כי יש להם שחקנים מאוד כשרוניים שיכולים לסחוב את ווסטהאם 7. ניוקאסל - כי אני חושב שיגיע עוד חלוץ דומיננטי, ויחד עם דאף ניוקאסל תצליח להתברג באופ"א 8. בלקבורן - כי עם פדרסן והחתמות נוספות יהיה להם מה להציע 9. אברטון- כי אברטון ייתקדמו קצת משנה שעברה אבל עדיין יאכזבו אותי לדעתי הם יכולים להיות יותר גבוה בצמרת 10. מידלסבורו - כי סאות'גייט לא יעשה שינוי מרענן בקבוצה, שנה שעברה אומנם הם סיימו מקום 12 וזה עלייה של 2 מקומות, אבל עדיין בורו מסוגלת ליותר 11. צ'רלטון - כי היא לא חזקה מספיק להיאבק על אירופה ולא חלשה עד כדי הילחמות בתחתית 12. בולטון - כי זה פחות או יותר מה שראינו שנה שעברה, אבל שאר הקבוצות התחזקו 13. פורטסמות' - כי הם יתחילו את הבנייה שלהם לקראת העונות הבאות, וכי כסף זה הרבה בכדורגל 14. וויגאן - כי שנה שעברה הם הפתיעו וסיימו גבוה יחסית, השנה הם לא יפתיעו ויסיימו במקום פחות או יותר ששווה לסגל שלהם 15. רידינג - כי הם היו מצויינים בצ'מפיונשיפ ולדעתי יצליחו לסיים את העונה במקום מבטחים 16. מנצ'סטר סיטי - כי לצערי, אנחנו נאלץ לראות אותם עוד עונה שלמה בפרמיירליג 17. ווטפורד - כי אני אוהב את אבי מלר 18. אסטון וילה - כי הם לא התחזקו מספיק 19. פולהאם - כי אני מודה לכם על סהא, נתראה עוד כמה שנים אם תצליחו לעלות חזרה 20. שפילד יונייטד - כי למרות שהם נראים כמו העולה הכי חזקה, הכל יתפוצץ בפנים
ו רוני -." מנצ'סטר סיטי- עונה גדולה לא מצפה לשיטי ולפירס. לא רואה אותם מגיעים לאופ"א, גם בדרבי אני לא מאמין שיהיו הפתעות." גם אני מקוה שלא יהיו הפתעות בדרבי , תיקו קטן ברפש , וביקור שנתי שגרתי באיסטלאנדס 1-3 1-4 can we play you every week -בבקשה בבקשה בלי הפתעות 4 נקודות שנתיות ועוד השפלה לחלאות ברחובות מנצ'סטר התכולה .
לא יאומן. עוד הוכחה שאוהדי ארסנל הם הכי סובייקטיבים בפורום האנגלי - 100% חושבים עד כה שהקבוצה תזכה באליפות. עופר, עוד עונה תחלוף ואנחנו נסיים מעליכם. לא שזה כזה הישג(חלילה בגלל שאני מזלזל, אלא פשוט אי אפשר להשוות את רמת הקבוצות). אני דווקא צופה לכם עונה טובה, רכש טוב הביא פירסי, אבל תעשה לי טובה, אל תדבר איתי על דרבים ספציפיים, בגדול אנחנו מאכילים אותכם קש, אתם תמשיכו להפסיד לאולדהם.קפיש?
אולד טרפורד. ג'אוי ברטון. 1-1. לא ראיתי אף אוהד ארסנל שהצביע פה חוץ מרודס... עריכה עכשיו ראיתי גם את AW forever
ג'ורג'י, די, נמאס, שתקתי כשהתחלת ללכלך על הרמה של הדיון שלנו (שנבחר לטוב בפורום יחד עם זה של טוטנהאם), שכל היום אתה מדבר על סובייקטיביות בדיון שלנו, אבל מאיפה יש לך את החוצפה לטעון כי "עוד הוכחה שאוהדי ארסנל הם הכי סובייקטיבים בפורום האנגלי", על סמך הדיון הזה, בו אפילו אוהד יונייטד אחד לא שם את קבוצתו מתחת למקום השני, ואף שניים הימרו על אליפות של השדים האדומים?! תתבייש לך.
אני בינתיים ראיתי מספר לא מבוטל של אוהדי מנצ'סטר שהוזים וחושבים שהם יזכו באליפות או במקום ה-2, אבל לא לכלכתי עליהם או דבר כזה. ולכל אחד יש דעה אחרת, גם אם במקרים של אוהדי מנצ'סטר היא לא הגיונית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx