אם הייתי מדרג את זה בתור מי הכי מצחיק אותי אז זה היה ככה: 1. פיבי 2. צ'נדלר 3. ג'ואי 4. רוס 5. מוניקה 6. רייצ'ל.. בתור השחקנים הכי טובים אני חושב שרוס ומוניקה לוקחים פה די בגדול... ואני חושב שהעונות 6-7 הן מאסטרפיס... קטע זכור במיוחד היה בפרק של החתונה של מוניקה וצ'נדלר כשג'ואי השתתף בצילום סרט עם גארי אולדמן והוא כל הזמן ירק עליו כשהוא דיבר ואז הוא מסביר לו ששחקן טוב יורק כי הוא משתמש בדיקציה הנכונה... אז אחרי זה הם עשו סצינה וגו'אי אמר את המשפטים שלו ובסוף דפק לו סמוכתה לפנים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
מחזק. העונה בה רוס הכי הצחיק אותי הייתה החמישית, הוא היה שם הכי "משוגע". הפרק עם המיטה שהוא הדריך את רייצ'ל וצ'נדלר כיצד להרים אותה עד לביתו, והם נתקעו פעם אחר בחדר מדרגות פשוט הרג אותי.
פיבי הכי מצחיקה אותך?! פיבי?! פפפפפפפפייייייייייייבבבבבבבבבבבייייייייייייי?????????!!!!!!!!!!!!! איך אתה יכול לצחוק ממנה? היא כזו מטומטמת ולא מצחיקה, היא המקום האחרון אצלי היא הכי לא מצחיקה
בעונות הראשונות הוא די לא קשור כזה, אבל בעונות האחרונות הוא הדמות הכי מצחיקה. פשוט כל משפט שיוצא לו מהפה היה מצחיק אותי... כנ"ל ההתנהגות וההבעות פנים.. בהחלט היה הכי מצחיק בעונות האחרונות יחד עם צ'נדלר. בחברים, הסדר אצלי הוא כזה: 1. צ'נדלר 2. רוס 3. ג'ואי 4. פיבי 5. מוניקה 6. רייצ'ל
לדעתי צ'נדלר זאת הדמות הכי מצחיקה אי פעם. פיבי לא מצחיקה אותכם אבל אותו כן,זכותו,גם אני חושב שמתוך כולם היא אולי רק הרביעית אבל כל אחד ומה שמצחיק אותו.
1. קריימר 2. ג'ורג' 3. ניומן 4. ג'רי 5. איליין אה, ולזה להתווכח איתי על איכותה של ג'ניפר אניסטון כשחקנית, אתה שם לב מי מדורגת אחרונה בכל הדירוגים פה?
קודם כל, היא מצחיקה פעם בכמה פרקים... דבר שני, איפה ציפית שהיא תהיה? לפני הבנים? לדעתי אין בכלל שאלה לגבי זה שפיבי הכי פחות לא מצחיקה מהבנות ורייצ'ל הכי פחות מצחיקה, לכן מוניקה באמצע ביניהן.