ני אתה אילן!!!! מה זה מקום חמישי? אבל זה בסדר כי אני מקום ראשון כי אני אמיל הביזיונר. וליהי, מגיע לך. לכי שבי עם סאדם חוסיין וג'סי במערות באפגניסטן. (אלא אם את מוכיחה את הדברים על הפרונט שלך).
טוב אני אפתח גם כן דירוג שלי.... פולדש ודייר- נעלבתי מאוד מצידי, תראו את עצמכם כמקומות 11-12, כן כן, מה שאתם קוראים, ועוד אחרי שציירתי אתכם בסאות'פארק! מקום שישי אני גם אצל אילן ואצל ליהי! אצל ליהי פעם הייתי בין הראשונים, אבל מאז שכל הפורום עבר עליה אני נשארתי קצת מאחור... בקיצור ליהי מעכשיו את מקבלת רק נושאים קקות לכתוב עליהם, ואם את לא מרוצה אני אלך לפיצרייה הקבועה שלך ואשפוך את יודעת מה לתוך הרוטב ראי את עצמך מקום 13, או 33, לא חשוב.... אילן, אני לא כל כך אתה, כי אני לא אוהב אוקראיניות מוברחות, אבל בכל זאת אני אתה, ואתה תהיה מקום 10... כן כן.... בעצם אולי אני אמצא מישהו אחר להיות מקום 10..... טוב נו תשאר מקום 10..... 9. המכור- אפילו שאני מכיר אותו במציאות.... אני כל-כך הוא.... רק אני והוא יכולים לשבור את שיא הריצה ל-100 מטר, ולשים גליץ' לתוך הקורה כדי להציל גול וחמש שקל 8. אני..... 100 בנות! כן דייר אל תיקח את זה כמחמאה! נשארת 11-12! 7. אני שגיא! אפילו שלפעמים קצת נמאס לו ממני באיי סי קיו! אבל הוא הציע לי לעזור בטקס פרסי הניסים אז אני הוא! *עריכה- בעצם אני אמיל! כי אמיל רצה אותי בטקס הניסים! אשכנטוז שכמותו! אפילו חיברתי עליו שיר אבל הדיון פה הוא תת-רמה אז אני אפרסם את זה מתישהו אחר! בקיצור, ההוא מיגאל צור, שזה כמו אייל צור אבל רק יגאל במקום אייל שזה גם דומה, איכזב אותי! התאכזבתי קשות, לא ישנתי לילות.... 6. אני טקס פרסי ניסים! וואו איך אני נזכר פה ממשהו למשהו.... 5. מתחממים העניינים.... אני ניצן! בניגוד אליך אילן, כשאני מדבר עם ניצן, אני מרגיש שאני מדבר עם ילד בן 7....*עריכה- בן 7.5... לפעמים אני מצנזר מילים.... חחח סתם אחי 4. אני... עופר! הבחור פשוט ענק! ילד פצצת סירחון שמזכיר לי ארוחת בוקר של כלב 3. אני המצלמה של עופר! אין מילים.... מוכן בכל רגע לצלם חוטיני או מחשוף מזדמנים 2. אני הסיכומים להיסטוריה שפולקמן נתן לי! שכל הבנות בכיתה שלי רודפות אחריהם... 1. אני יוווווווווגב..... חולה על הבחור.... העברנו הרבה זמן בשיחות טלפון ובכל מיני דברים מעצבנים שעשיתי לו, בעיקר ביום כיפור האחרון 0. רעיון של אילן- אני פיימן!!!! כן כן, הבחור החביב מנתניה, שכל שבועיים בערך אני פוגש ברמת אביב -1. פחות שווה מלהיות אפס.... זה כמו להיות אחד..... אני רני! עוד בחור חביב מנתניה שמעת לעת מציע לי שירות לינה אצלו בתמורה לכך שאבוא לחלוק את כישוריי בכדורגל יחד איתו ועם חבריו
חחחחחחחחחחח פצצת סירחון ואוחת בוקר של כלב... אני אתה ואני לא מאמין שהמצלמה שלי מקום מעליי... בושה... ומה קורה איתך ועם ברוך? קניתם מצלמה כזאת?
טוב די נמאס לי אני לא אף אחד אני עצמי ודי לא דייר לא אילן לא פולדש.... זהו.אני אני תמשיכו אתם עם האני הוא המטופש לי נשבר הלב כבר 1...2...3.... 9 פעמים!!!
רוי אתה ביזיונר שתדע לך...אה, כן, אני זה שהציע שאתה תהיה בטקס הניסים פשוט שגיא העביר את זה אלייך טוב נו אם כולם אז גם אני, אבל לי אין 10, כי אני פשוט לא רובכם. 9. אני שאול (אבל לא רוסי), והוא היה יותר גבוהה אם הוא היה מצליח להוציא מעל ל2 משפטים בחודשיים. בכל מקרה אני אתה! 8. אני פרדס כי הוא קריזיונר משוגע שמזיין ת'שכל אבל אני הוא 7. במקום השביעי והמאד לא מכובד אני רוי שלא מגיע לו כבוד 6. אני ניסים כהן, האיש, האגדה, הקרחת והגיל! 5. שגיא כי אני פשוט הוא 4. אני פולדש, הבנאדם שלא יכול להתחיל שיחה אם הוא לא אומר "אני אתה" (היית מת) 3. אני כבוד סגן הרמבטכ"ל, יוגב! 2. ניצן, כי הוא לוקח אותי איתו לארה"ב במזוודה 1. כמובן כמובן, האחד והיחיד, האיש, האגדה והשפתיים - אילנאצי, הידוע בשמו העיברי אילן! אני חייב לציין עופר, אני פשוט לא אתה, כי יש לי עיניים!! כן כן! ואני לא יודע ברייל! ואני לא כלב! אני לא אתה!! תפנים!!! תלך מפה כבר!! ואני לא בנצור כי הוא ביזיונר ואני לא מוכן להיות הוא בשום מחיר
תמותו כולכם חברות לטאות מגעילות. המיקום הכי גבוה שלי זה 4, ועוד אצל איזה מתנחל מעצבן???? בושה, פשוט בושה. 0 גדול ומאופס- אילן ורועי על ההערה הדוחה שלהם, תמותו שניכם בואשים (אגב- אני ממליץ לכם להתאבד) 10. פרדס. כמה שאני עושה שאני שונא אותו, אני פשוט הוא.. 9. פולדש- כי אני פשוט הוא 8. גבי- כי הוא הכי כלי בפורום אבל הוא הבריז לי בדרבי הראשון אז אני פחות הוא. 7. בנצור כי הוא אידיוט ואני ממש לא הוא. 6. רועי- כי כשאני מדבר איתו אני חוזר לגן שוש, ואני ממש לא צוחק.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx 5. שוש הגננת, כי קראתי לה פעם בטעות "סבתא", וכשרציתי להגיד "שוש שתקי"(באמא שלי, כזה קטן וככה עבריין) אמרתי "סבתא שתקי" 4. אילן, כי זה כזה קטעים לדבר איתו, והוא פשוט ענק.. אין, אילן, אני אתה, לא יעזור לך כלום, ואני כ"כ הולך לקרוע אותך בנ.ב.א. 3. דייר- אני פשוט אתה!!!!!!!!!!!!! הוא הבן אדם הכי שרוט בעולם. 2. עופר, הילד שמתנחל לנו בפורום, ובזמן שהוא בוכה לי שאני מנהל חצי אייסוקר הוא מתחבר עם כל המנהלים.. בושה, פשוט בושה, אני ממליץ לך להתאבד. 1. אני בני, הוא פשוט כ"כ מעורר רחמים עם ההערות שלו ואף אחד לא ציין אותו אז אני מציין אותו... 0. אמי$יונר- ההערה הזאת כ"כ מגיעה לו אחרי שהוא מזיין לי את השכל כל היום שאני טחון, אז ככה אני קורא לו, והוא פשוט בן אדם ענק, רק חבל שכמה שהוא ציני הוא לא מבין ציניות שלי בגרוש. והוא גם הבריז לי במשחק מול חיפה. נ.ב. אני השיר של אילן
ניצן, יא כלב, אני מתחת לבני?! ואמיל, אני ל-א מ-ו-כ-ן ל-ה-פ-נ-י-ם. אני אתה. ותראה, כשאני אשיג עוד 0.00000000000001 אחוז אצל אילן, אני גם אהיה מקום ראשון!!! מואהאהאהאהאהאהאהאה (צחוק מרושע, לא נשיקה). ורוי, יא חרא של ארוחת עשר של כלב, אני אתה.
עמיקם הסיכומים שלי רק מקום שני? אני משיג לך כוסיות וככה אתה מחזיר לי? ואם אתה רוצה להחזיר לי אז תכיר לי את אחותך... שמעתי שהיא כוסית אחושרמוטה! ושהיא אוהבת גדולים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
טוב ככה...כולכם פה עיצבנם אותי והעדפתם לשכוח ממני סבבה...אין בעיה אפילו שאני לא כותב בפורום כמו עידנים עדין אני מבקר בו מידי פעם(רק באוף טופיק, אתם אבלים) ככה 99. רוי- אני בהחלט לא הוא, הוא אפילו שכח לציין אותי ברשימה המזורגגת שלו 10. אני פולדש, לזכר ימים שבהם עוד הייתי מדבר איתו 9. אני אמיל(אבל לא גיבן) למה דווקא במקום ה9, כי הוא שיבץ אותי שמה ובהחלט לא מגיע לי(כבר שחכת איך העברנו את החופש הגדול בשנה שעברה?!) 8. אני אבי, בזכות העברית התקנית שלו ובזכות זה שהוא סידר לי את הקבלת קבצים באיסיקיו 7. אני ניצן, כי אילן סיפר לי עליו הרבה מאוד סיפורים וכי הבחנתי שהוא משתלט לאט לאט על הפורום 6. ליהי, כי עד כמה שהבנתי היא אמורה להיות כוסית אחושרמוטה 5. אני בנצור כי הוא בין הסיבות היחידות שאני נכנס לפורום הזה 4. אני אילן הוא היה מקבל מקום יותר גבוהה אצלי אם הוא היה משבץ אותי במקום יותר ראוי 3. אני יולי יולי, נכון רובכם לא יודעים מיזה, בכל זאת, מי שיודע, יודע. הסיבה ששיבצתי אותו במקום השלישי זה כדי להראות לאמיל ולאילן עד כמה אני מעריך אותם 2. אני דייר, הוא הסיבה השניה לכך שאני נכנס לפורום הזה, למה הוא נמצא מעל לבנצור? וותק 1. אני יוגב, הוא הביא אותי לפורום הזה ואם לא הוא, את אמיל ואילן בחיים לא הייתי מכיר....מצד שני תחת אותו עיקרון הוא צריך להזרק מהרשימה שלי לעולמי עד 0. אני עצמי, הרי שמתם לב שאני כבר לא כותב פה בפורום
חחחחחחח אני שאול!!! דיייי גם לי זה היה קשה! חלאס אני פה מלא אנשים!!! נגיד איך שאול לא בפנים, רוי, ניצן ועופר מקבלים מקומות נמוכים.... דייי זה קשה לאללה...... אני (כמעט) כולכם!!!!! אבל תזכרו שאני פיימן...... חחח ואני מה שניצן כתב על פרדס...... ניצן איים יו!!! ואילן הסברתי לך כבר מלא פעמים: אתה לא בנצור!!!!!!!!!!!!