שאלת הרת גורל!!!!!!!!!!

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏30/4/03.

1. שגיא Guest

ואת זה הוא עשה בלי יותר מידי רעש, בניגוד לכולם פה...
    :wink:

תרגעו, תעזבו אותה בשקט, יותר מידי דיונים סוטים לנושא הזה....

2. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחחחחחח.....

ליהי אני את!!!!!!!
    וגם אני אעשה משהו דומה.... "העשירייה הפותחת" או איך שלא תקראו לזה...

10 - אבבבי כי אני כושר הביטוי שלו...
    9 - רוי כי אני הוא.
    8 - עופר כי אני הוא.
    7 - לירן (אדום בנשמה) כי אני הוא.
    6 - ניצן כי אני הוא.
    5 - יוגב כי אני הוא.
    4 - אסף כי אני כושר הביטוי שלו.
    3 - פיימן כי אני הוא.
    2 - אילן כי אני הוא!!!!!!!!!
    1 - ליהי!!!!!!!!!!!!! ולא צריך שום הסבר....

יכול להיות שהתבלבלתי..... יש כאלה שהם אחד מעל השני וכאלה... אבל בטוח שליהי ראשונה!!

3. Fernando Cavenaghi Member

אני ההסברים המפירטים שלך

4. ofer16 Member

אני רק מקום שמיני? בושה...

אצלי זה בערך ככה:
    10 - כושר ההתבטאות של אסף
    9 - השריפה בבית של דאייר
    8 - רועי
    7 - פיימן
    6 - דאייר
    5 - פרדס
    4 - ניצן
    3 - לירן
    2 - פולדש
    1 - אמיל ואילן, כי לא יכולתי להחליט מי יותר...

ולא יודע איפה, גם שגיא פה... בערך בסביבות 4...

5. ליהי Member

יווואוו דאייר איזה מאמי
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    למות עליך בייב!!!! למות עליךךך

ואני מבקשת מכולם להפסיק להעתיק כל רעיון מקורי שעולה לי לראש! (ראה ערך : הניקניים שהמצאתי לפאגי, הדירוג מ1-10)
    אני מרשה רק לאילן ולדאייר להשתמש לי ברעיונות!

לדאייר אני מרשה גם עוד כמה דברים...

6. Fernando Cavenaghi Member

ואני מבקש להוריד אותי ברשימה של ליהי מאה מקומות למטה. אתם היא.

7. Julian Joachim Member

הדירוג שלי...
    במקום 10... גבי... אני הוא.
    במקום 9... אבבבביי - כי אני ההודעות שלו
    במקום 8... קלייברט אני הוא.
    במקום 7... ניצן אני הוא
    במקום 6... רוי
    במקום 5... אמיל
    במקום 4... אילן...
    במקום 3... אסף - די אני איך שהוא כותב!
    במקום 2... עופר 16...
    והסנסציה... במקום הראשון... קירק!!!

אני קירק!!!!!!!!

8. ליהי Member

פולדאש די לגנוב לי את הרעיונות!!!!!!!!! :evil:

ודי,נמאס לי! אני לא אף אחד מכם. אני אך ורק דאייר ואילן!

9. שגיא Guest

שאלוהים יעזור לכם.
    :wink:
    איך אתם מגיעים לשטויות האלה?

10. Fernando Cavenaghi Member

תלמד בליד"ה, זה בא טבעי

11. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

עופר אל תיעלב......
    אני דיי גיוונתי......

אצלי במקומות הגבוהים זכו בעיקר אלה שאני הם בגלל איך שהם מתנהגים.... יש כאלה כמו עופר, רוי ולירן שאני הם כי הם גברים וכאלה.... ויש כאלה כמו אסף שאני הוא..... ולא צריך להזביר למה......

ויש כמובן את ליהי שאני היא בגלל הכל!!! בגלל כל מה שהיא נתנה לי ואני לה, ומה שאני מקבל והיא מקבלת.........

ליהי יו אר נאמבר וואן!!!

12. ליהי Member

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ווא ווא, הרבה זמן לא צחקתי ככה.
    יפה ג'וני יפה.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. Ilan Member

חחח אתם יודעים למה צחקתי? כי תמיד אני שני לכל, כל דבר אני שני, אצל כל אחד, תמיד, בכל דבר, תמיד 2! 2... סעמק... למה אף פעם אני לא ראשון?
    ועכשיו הרשימה שלי... אני חייב להגיד שזה קשה מאוד זה החלטה קשה... באמת שקשה, נגיד אם הייתם שואלים אותי לפני שבוע זה היה שונה, אבל אני אומר מה אני חושב היום, והנה התוצאות:
    *שחכתי שאני צריך עוד מישהו להוסיף, אז אני לא יתחיל לשנות.. פשוט הדירוג שלי הוא מ10 ועד 0, מי שהוא 0 אני הכי הוא... הוא בדרגת אל אצלי...
    *אסף- אי- אפשר לדרג אותו, אני פשוט השפה שלו...
    *אורי קוקיה- אני הוא עצום, קשה לדרג אותו כי הוא אלוהים! אז הוא גם לא במדורגים, אבל אני הוא!
    10. ובמקום ה10 והלא מכובד בכלל, שגיא, חח אתה שחצן אבל אני אוהב אותך :)
    9. אמממ... קשה קשה נראה לי אני ילך על פולקמן...
    8. פרדס! ביומיים האחרונים אני הוא עצום... בגלל שהוא נגד החוקרים והוא עושה בזה עבודה נפלאה, אבל זה רק ביומיים האחרונים (בדר"כ אני לא הוא :) ).
    7. ניצן, כי הוא חביב וחמוד אבל הוא פיצקלך ושאני מדבר איתו אני מרגיש שאני מדבר עם ילד בן תשע, חחח סתם ניצן אח שלי אל תעלב...
    6. העניינים מתחילים להתחמם... במקום המכובד הזה נמצא רוי , ורק בגלל ששנינו אוהבים את מיה המלכה(לא המורדים חס וחלילה, מיה...).
    5. בנצור- בזמן האחרון ניהייתי ממש הוא, למרות שאף אחד לא הוא אני הוא... כל הכבוד בנצור, ביומיים נהפכת להיות אני.
    4. החלטה קשה, מפה הכל ממש צמוד... אבל אני נותן את אני הוא ה4, שזה בעצם ה5, כי מי שאני הוא ב0 הוא אלוהים (ביחד עם קוקיה). המקום הזה הוא ל... שאול!= יובה, מת עלייך אחי... אני אתה עצום! ואתה נהנה לקרוע אותי (אני אתה) באין בי איי 2003...
    3. וואו... קשה קשה... אבל המקום הזה מוקדש לפולדאש, או פולדש, איך שלא תרצה, אני אתה... גם כל- הכבוד.
    2. פה אני מתלבט מאוד... מאוד מאוד... אבל בגלל שהוא ליהי אני נותן לדייר להיות במקום הזה, דייר אתה במקום השני והמכובד, אני אתה! מת עלייך, IAMU.
    1. דיי זה קשה לאללה... לא נעים, אני מתקשה להחליט, בואו נגיד שהפער בין מקום 1 ל2 הוא בערך 0.0000000000000001 אחוז... אבל במקום הראשון והמכובד, כמעט בדרגת אל, הוא נביא בעצם נמצא... עופר!!! אני אתה! ואני התמונה שלך...!
    0. קבלו אותו... האל שלי, מישהו שאפשר איתו ואי- אפשר בלעדיו... האיש הכי ציני בארץ והאיש שאני הכי הוא- הוא האל שלי וקוראים לו...@, גרמנאמיל, או בשמו העיברי- אמיל... אני אתה אחי.

וזהו,
    דרך אגב ליהי את לא פה כי אני לא מוכן להיות שני, אני או ראשון או כלום. חוץ מזה את זונה ועוברת כל הזמן אנשים אבל אני כל הזמן שני אצלך אז לא צריך טובות אני לא את(אלה אם כן שלחי תמונה כמו שהבטחת שתוכיחי שיש לך חלק עליון בגודל של גברי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ).

14. Ilan Member

חחח אתם יודעים למה צחקתי? כי תמיד אני שני לכל, כל דבר אני שני, אצל כל אחד, תמיד, בכל דבר, תמיד 2! 2... סעמק... למה אף פעם אני לא ראשון?
    ועכשיו הרשימה שלי... אני חייב להגיד שזה קשה מאוד זה החלטה קשה... באמת שקשה, נגיד אם הייתם שואלים אותי לפני שבוע זה היה שונה, אבל אני אומר מה אני חושב היום, והנה התוצאות:
    *שחכתי שאני צריך עוד מישהו להוסיף, אז אני לא יתחיל לשנות.. פשוט הדירוג שלי הוא מ10 ועד 0, מי שהוא 0 אני הכי הוא... הוא בדרגת אל אצלי...
    *אסף- אי- אפשר לדרג אותו, אני פשוט השפה שלו...
    *אורי קוקיה- אני הוא עצום, קשה לדרג אותו כי הוא אלוהים! אז הוא גם לא במדורגים, אבל אני הוא!
    10. ובמקום ה10 והלא מכובד בכלל, שגיא, חח אתה שחצן אבל אני אוהב אותך :)
    9. אמממ... קשה קשה נראה לי אני ילך על פולקמן...
    8. פרדס! ביומיים האחרונים אני הוא עצום... בגלל שהוא נגד החוקרים והוא עושה בזה עבודה נפלאה, אבל זה רק ביומיים האחרונים (בדר"כ אני לא הוא :) ).
    7. ניצן, כי הוא חביב וחמוד אבל הוא פיצקלך ושאני מדבר איתו אני מרגיש שאני מדבר עם ילד בן תשע, חחח סתם ניצן אח שלי אל תעלב...
    6. העניינים מתחילים להתחמם... במקום המכובד הזה נמצא רוי , ורק בגלל ששנינו אוהבים את מיה המלכה(לא המורדים חס וחלילה, מיה...).
    5. בנצור- בזמן האחרון ניהייתי ממש הוא, למרות שאף אחד לא הוא אני הוא... כל הכבוד בנצור, ביומיים נהפכת להיות אני.
    4. החלטה קשה, מפה הכל ממש צמוד... אבל אני נותן את אני הוא ה4, שזה בעצם ה5, כי מי שאני הוא ב0 הוא אלוהים (ביחד עם קוקיה). המקום הזה הוא ל... שאול!= יובה, מת עלייך אחי... אני אתה עצום! ואתה נהנה לקרוע אותי (אני אתה) באין בי איי 2003...
    3. וואו... קשה קשה... אבל המקום הזה מוקדש לפולדאש, או פולדש, איך שלא תרצה, אני אתה... גם כל- הכבוד.
    2. פה אני מתלבט מאוד... מאוד מאוד... אבל בגלל שהוא ליהי אני נותן לדייר להיות במקום הזה, דייר אתה במקום השני והמכובד, אני אתה! מת עלייך, IAMU.
    1. דיי זה קשה לאללה... לא נעים, אני מתקשה להחליט, בואו נגיד שהפער בין מקום 1 ל2 הוא בערך 0.0000000000000001 אחוז... אבל במקום הראשון והמכובד, כמעט בדרגת אל, הוא נביא בעצם נמצא... עופר!!! אני אתה! ואני התמונה שלך...!
    0. קבלו אותו... האל שלי, מישהו שאפשר איתו ואי- אפשר בלעדיו... האיש הכי ציני בארץ והאיש שאני הכי הוא- הוא האל שלי וקוראים לו...@, גרמנאמיל, או בשמו העיברי- אמיל... אני אתה אחי.

וזהו,
    דרך אגב ליהי את לא פה כי אני לא מוכן להיות שני, אני או ראשון או כלום. חוץ מזה את זונה ועוברת כל הזמן אנשים אבל אני כל הזמן שני אצלך אז לא צריך טובות אני לא את(אלה אם כן שלחי תמונה כמו שהבטחת שתוכיחי שיש לך חלק עליון בגודל של גברי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ).

15. שגיא Guest

טוב די.
    עכשיו ברשמיות, פתוח לחלוטין....

תסביר לי, אני רוצה לדעת!!!
    ואחרים גם יכולים להצטרף, בעד או נגד....