אתה תמיד יכול להיות מקורי ולקרוא לה בלקי. איך קוראים לכלבים שלך ? ואני עדיין חושב שלמסור את הפינצ'ר לתאילנדים יועיל הרבה יותר.
טעות טעיתי וכאשר לחצתי לשליחה, גיליתי שהפורום לא מזהה ניקוד... בכל אופן זה עוד כלום, בשעה ששכני הוותיק ביקש להשאיל איזה תבלין כשפתאום נגלה לעיניי המשפט "נותן טעם לאניני הטעם", אז עם בעצות עסקינן אני צריך את עזרתכם, התערבתי עם השכן שלי מי יצליח להכניס משפט משלו לתבלין הבא של היבואן ( [/b]
לכלבים שלי למשל (וזה עונה לשאלה פה) יש שמות שיצאו מעולם הקולנוע. לקטן קוראים טוי(צעצוע של סיפור,מה לעשות אחי קצת הומו) ולגדול קוראים טוקו (הטוב הרע והמכוער). עכשיו ברצינות משה תן לה שם של נסיכת פופ או משהו בסגנון זה תמיד נחמד או שתקרא לה בשם של להקה שאתה אוהב...משינה או מטאליקה או משהו בסגנון, זה גם די מגניב. 8)
יויו וידוקה דאייר ניצן BlackLion ברונו בראגס פפי אסף פולדשית סיגי ג'ובאנית אם היא הייתה זהובה, היית קורא לה גולדה כמו הכלבה שלי, השם הכי טוב. נפט פחם בנצור בוני רוקו כריסטינה מדונה ברוש (בר רפאלי, וואי שם טוב!). רומי (אבולעפיה :roll: ). סנדי (לא בר, סתם סנדי). סידני ושוב, הכי טוב לדעתי אמיל, אבל זאת דעתי.
לא ממש מקורי, לכלבה של השכנים שלי קוראים ככה. מה עם: יהושע הושע עמוס מיכה איוב או איכה? חומר נורא מעניין.