שאלקה 04 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י דנידין, ‏18/7/10.

1. hai80 Member

שאלקה בכלל תקפו היום? ברגע שלשאלקה יש הזדמנויות לרוב הן מצד ימין והן מסוכנות , היום בקושי לשאלקה היו הזדמנויות [לפי מה שראיתי לפחות בערוץ הקיבוץ] אז זה אומר שלשאלקה יש חרא התקפה? תעשה לי טובה.

2. Yotam Member

אתה חושב ככה שזה מצד ימין אבל הוויכוח שלנו זה עד כמה האגף הזה יעיל מבחינת כיבוש ובישול שערים, אז אני טענתי שבמשחק מול לאוטרן היכולות שלהם וכל הכישרון שלהם (אוצ'ידה ופרפאן) הלך לפח, ואיפה בדיוק מכל הפסקה שכתבתי כתוב שלשאלקה יש חרא התקפה, להפך, אני מאוד מעריך את הפוטציאל ההתקפי של שאלקה אבל ברגע שהם לא כובשים מול הגנה די רעועה וסופגים עוד חמישייה אז יש פה משהו שלא מתחבר, בכל מקרה, מבחן התוצאה הוא הקובע, ומגאת' נכשל בו.
    וחוציזה, למה מגאת' לא הכניס את ינדריסק או רקיטיץ' במהלך המשחק, בעצם זאת שאלה רטורית, מגאת' נכשל באחת מהמטרות שלו, אליפות הליגה, וזה יעלה לו ולשאלקה ביוקר ברגע שהם לא יעפילו בעונה הבאה לאחד מהמפעליים היוקרתיים.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מגאת' דיבר במסיבת עיתונאים אחרי התבוסה בלאוטרן על שיחשוב על עונשים שהקבוצה צריכה לקבל.
    אלו הם העונשים שהוא מצא לנכון לתת לשחקנים

http://bilder.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/schalke/2010/11/30/felix-magath/raul__18666703__MBHF-1291117597,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.Xxx
    השחקנים מתאמנים בלי כפפות ובלי כובע צמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/10
  4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הוא גם השעה שלושה שחקנים והעביר אותם לקבוצה השניה.
    מדובר בג'רמיין ג'ונס שלדעת מגאת לא שיחק כמקצוען במשחק בלאוטרן, אלכסנדר באומיוהאן והאנס סרפאיי לדעת מגאת לא מתאמנים ברצינות.

לדעתי ההשעיה של ג'ונס הזוייה. בכל המשחקים הטובים של שאלקה הוא היה בין הטובים בקבוצה ובכלל אין כיום לשאלקה קשר אחורי לוחם טוב ממנו.
    מה שכן כריסטיאן פנדר חוזר לאימונים אחרי פציעה של 19 חודשים!

5. 100%Bayern Member

לא נראה לי שהשינוי יבוא דווקא מהחזרה של פנדר.. בהחלט הוא יכול להוסיף ולעזור במצה של שלאקה כיום אבל אחרי פציעה של 19 חודש אתה צריך לשחק לפחות 3 חודש כדי לחזור ולשחזר כושר משחק סביר....

במקום מגאת' הייתי מעיף את ראקיטיץ לקבוצות המילאוים השחקן שלא מראה מחוייבות למועדון רק בגלל שהוא לא במצב טוב.

6. Raulito Madridista

http://estaticos04.marca.com/imagenes/2010/12/18/futbol/futbol_internacional/bundesliga/1292690105_extras_portada_0.Xxx

ראול בשאלקה: 22 משחקים(17 בליגה ו-5 בליגת האלופות) - 11 שערים(9 בליגה ו-2 בליגת האלופות)
    מקום שלישי בטבלת מלך השערים של הליגה הגרמנית בצוותא עם דז'קו והוגו אלמיידה.

ישבתי בשער 5 כמו תמיד ולרגע נכנסתי לאינטרנט לבדוק מה קורה במשחק של שאלקה וראיתי את השם 'ראול' מתנוסס שלוש פעמים, וואו, איזה חיוך הבאתי בתגובה. שלח אותי להתגייס עם טעם טוב מה שנקרא. כל-כך טוב לראות שהולך לו, וכמה הוא חסר בריאל מדריד של היום, מה, הוא לא יותר טוב מאדון בנזמה?

אני בכלל לא מופתע שהוא כובש ועומד על ממוצע נאה. ראול עומד בציפיות. שאלקה לא עומדת בציפיות שלה. ראול הגיע לשאלקה כשחקן טוב אבל לא מצויין כמו בעבר. הוא מעולם לא היה הנרי או רונאלדו שמסוגלים לקחת כדור ולעבור את כולם עד שיגיעו לקו השער, אבל בעבר הוא היה יכול לייצר גולים מכלום. היום זה לא ככה וכל הזדמנות שהקבוצה בונה עבורו הוא מנצל בדרך הטובה ביותר - סיומת קטלנית.

דורטמונד סיימה את הסיבוב עם מספר נקודות כפול מזה של שאלקה וברור שראול כבר לא יוביל אותה לאליפות היסטורית. אבל נניח ושאלקה תדיח את ולנסיה(אפשרי) ותעפיל לשמינית הגמרר ולראול יהיו דיבידנדים בכך ואולי עם הגרלה נוחה איכשהו ברבע הגמר כמו רומא\שחטיור(קצת פחות אפשרי) שאלקה עשה דבר גדול וראול יהיה חתום על כך. מקווה שיגמור את העונה עם 20 שערים ומעלה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/12/10
  7. Yotam Member

קודם כל, סליחה על ההערה, ראול שיחק 24 משחקים בשאלקה, 17 בליגה, 6 בליגת האלופות ואחד בסופרקאפ.
    מה שלא מפתיע אותי אישית, שראול הוא שחקן מאוד הוגן, רק 14 כרטיסים צהובים נשלפו, מתוך 376 משחק בכל המסגרות (למעט הידידות).
    בפתיחת העונה הבאה בערך ראול יערוך את הופעתו ה-400 בכל המסגרות.
    מקווה לו בהצלחה בהמשך העונה ..

8. hai80 Member

ראול והונטלאר זה חוד מצוין של שאלקה , תוסיפו את חורארדו רקיטיץ' ופארפאן וקיבלתם התקפה אדירה שלא דבר על אדו שהוא תוספת כוח מצוינת מהספסל, הסיבה ששאלקה לא מצליחה וכבר אמרתי את זה היא לא רק ההגנה החלשה שלה אלא גם הקישור, הקישור שלה פאסיבי ולרוב הקבוצות שנגד שאלקה לא מתקשות להגיע למצבים וזה לא רק בגלל חולשת ההגנה הכל מתחיל ונגמר מהקישור , ברגע שאתה מונע מהיריבה לפתח הנעת כדור מסודרת היא תתקשה הרבה יותר להגיע למצבים במיוחד כשההגנה שלך ככ רעועה.

9. Oliver Kahn Member

שאלקה היא בסך הכל קבוצה שהיתה צריכה קצת זמן כדי להתחבר וזה קרה,לכן מגיע כל הכבוד לאוהדים ולהנהלה על הסבלנות.

את ולנסיה אפשרי לעבור ועם רכש מתאים להגנה בינואר חצי גמר אלופות ומקום באירופה מהליגה בעונה הבאה הם לא מילה גסה.

10. Yotam Member

לא רק שזה לא מילה גסה, גם אליפות בפרק, יש מצב אפילו לקנות בכסף של החובות את כוכבי העולם.
    הגזמת, מי סופר את שאלקה, כסף לרכש לא נראה לי שיהיה כי המון כסך בוזבז והקבוצה בחובות ענקיים.

11. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

אני מאושר לראות פה שיש כאן אוהד שאלקה פעיל ואוהד הפועל ת"א.מרגש.
    שלום לכולם, חדש כאן, אוהד שאלקה מגיל קטן

12. דנידין Member

ברוך הבא. אתה מאוד תהנה כאן (וגם אני) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

13. aloneli Member

ברוך הבא לפורוםhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx)

14. werder bremen Member

יפה לראות עוד אוהד שאלקה,מקווה שתגלוש כאן המון ותהנה.
    ברוך הבא אחי.

15. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

תודה חבר'ה.
    מה אתם חושבים על ההגרלה בצ'מפיונס ?
    לדעתי זאת הגרלה מצוינת עבור שאלקה.משחק שקול נגד ולנסיה, לא קבוצה מה"גדולות" שיכולנו לקבל כגון ריאל,בארסה או צ'לסי ובנוסף משחק ראשון בחוץ - הזדמנות מצוינת לצבור שערי חוץ בתיקו עם שערים או ניצחון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
    אפשרות מצוינת להעפיל גם לרבע גמר.

וסתם ככה, על הדרך, אם מישהו מעוניין :

אוהדי שאלקה בצעדה בדרך למשחק האחרון של העונה (נדמה לי) לעונת 2009-2010 נגד מיינץ שרים לכבוד החזרה למפעלים האירופאיים לאחר כמה שנים ב"גלות" :

התרגום :
    OHO ! International !
    Schalke International !
    Eurofighters are coming back !

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/champions.Xxx