שאלקה 04 2007/8

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏27/5/07.

1. riquelme1 Member

נדב, ונראה לך הגיוני שמאמן בסדר גודל של מורניו יבוא לאמן בשאלקה?

שאלקה עשו את הבחירה הטובה, מה עשיתם פה מסלומקה איזה מאמן גדול הוא אימן את שאלקה שנתיים ולא הביא לה שום תואר, העונה אומנם היא מקום שני בעונה שברמן והמבורג ושאר חברות הצמרת בעונה בינוניית מינוס. ושלא נדבר על היכולת של הקבוצה שממש לא מרשימה, שבקושי כובשת, התזמון אולי היה גרוע, אבל טוב שסלומקה פוטר.

מאמנים הולנדים הם מאמנים שמצליחים בליגה הגרמנית, אני בטוח שהאממן שגם אני אישית לא מכיר, יצליח יותר מסלומקה. לשאלקה התקציב מספר 2 בגרמניה ועם איצטידיון וקהל מדהימים, הם ראויים הרבה יותר למאמן בינוני כמו סלומקה.

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

זה לא יהיה רציני לקטול את רוטן לפני שנשמע מידידנו ההולנדים פרטים עליו.
    תשמעו עם שתי מעצמות בבונדסליגה מתעניינות בו סימן שיש בו משהו מיוחד, לפי מה שהבנתי מכלום הוא עשה מטוונטה קבוצה נהדרת שמשחקת את הכדורגל בין היפים בהולנד, הוא גם מרזיק במשמעת מה שהיה חסר בתקופתו של סלומקה.

שאלתם על סלומקה, אז הוא ירה לעצמו ברגל עם כל הסיכסוכים עם קוראני שזוכה למעמד עליון בשאלקה, אני כמעט בטוח שבעתיד גם סלומקה ירכל על קוראני, לדעתי זההסיבה המרכזית לפיטורי המאמן. בכלל בשאלקה הבוס הוא חתיכת צבוע, לפני חודשיים הוא הבטיח שסלומקה ישאר עוד המון שנים בשאלקה ( אחרי ניצחון), שבוע אחרי זה הוא ואחרי הפסד הוא כבר שינה את דעתו, גועל נפש של הנהלה ורק לחשוב שהם שואפים להתקרב לבחרין מינכן, הם אפילו לא מדגדגים את הגבה של הונס ...

3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

עמי, שוב אתה מוכיח שאתה לא ממש מבין בכדורגל גרמני ובטח לא את ההיסטוריה שלו.
    איזה מאמנים הולנדים כל כך הצליחו בגרמניה, עמי?
    אדבוקט, שפירק את גלדבאך?
    או סבטיבנס שכמעט פירק את הרטה? דרך אגב, גם היום ההצלחה של סטיבנס היא משהו שאפשר להתווכח עליו.
    אני אשמח אם תספר לי עליהם.

בנוסף, לשאלקה רק מהעונה הזו התקציב השני בגרמניה.

ודרך אגב, מי בדיוק אמר שמוריניו יגיע לשאלקה?
    אבל זה לא או מוריניו או הבחור החדש. יש עוד דברים באמצע.

ולירן, אף אחד לא קוטל את הבחור החדש, אבל לפטר את המאמן שהביא אותך למקום שני, אחרי הרבה זמן שלא היית שם כשגם העונה, פעם שניה רצוף, אתה מתמודד על המקום הזה ולשיא שלך בליגת האלופות (ובוא נגיד את האמת יש לו את הסגל הרביעי בטיבו בליגה אם לא פחות) אתה מצפה שיביאו מישהו שבטוח (תיאורטית) יותר טוב, מישהו שיש לו קבלות, לא מאמן אלמוני מליגה חלשה שמשחק כדורגל יפה (ויש לו גם יותר הפסדים מאשר לשאלקה העונה).

נערך לאחרונה ב: ‏16/4/08
  4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכל אלה שמצדדים בפיטוריו של סלומקה, אז הנה כתבה עם כמה נתונים לגבי ה"כשלון" של סלומקה.
    http://www.sportbild.de/sportbild/generate...8895700000.html

דרך אגב, המהלך סופג ביקורת בכל העיתונים וע"י כל הגורמים, חוץ מאנדראס מולר הגאון.
    ראלף רגניק, שאף הוא פוטר ושסלומקה החליף אותו אומר היום שהמהלך מזכיר לו את פיטוריו.

5. C-J Member

המולר הזה עוד עלול לתפוס שאננות ולהחתים את ה- צמד חמד לעונה הבאה. הרי הם השיגו חתיכת תוצאה אתמול. לא?!

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שכן. ככה גם סלומקה הוחתם בשאלקה. הם פיטרו את רגניק, סלומקה היה מחליף והביא תוצאות ואז הושאר עד סוף העונה ואחרי זה לעוד עונה ולעוד כמה עונות (ובאמצע הוא פוטר).
    ככה מתנהלים הדברים בשאלקה. עם הרבה תכנון. בטח ככה גם מחתימים שם שחקנים ואח"כ באים בטענות למאמן.

7. דנידין Member

שוב אני שואל, משהו יכול לתת קצת פרטים על רוטן ההולנדי ?

8. FC_Bayern Member

שאלקה הזמינה את מכבי נתניה למשחק אימון בפגרת הקיץ רגע לפני פתיחת הבונדסליגה כך לפי אתר הספורט ONE. משחק זה נסלל כנראה עקב הגעתו של האגדה הגרמנית לותר מתיאוס לאימון היהלומים.

9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבוקר קראתי ששאלקה מתכוונים להשקיע 40 מליון יורו ברכש בקיץ.

10. oFiRzZz Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מחר בבוקר יוצג פרד רוטן כמאמן שאלקה 04. הסוכן שלו כבר אישר את הידיעה.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אכן, לפחות בהולנד מגדירים זאת כהפתעה.

מהלך מעניין. יותר מאוחר אביא מספר פרטים על המאמן החדש. בכל מקרה, לרוטן יש עוד 4 משחקים בטוונטה (או שתיים) ויכול להיות שהוא יעזוב אותה עם כרטיס היסטורי לליגת האלופות.

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

תשמע ארז, חייב להיות בו משהו שהלהיט את הבונדסליגה, גם המבורג היתה מעוניינת בו, כנראה שהקונספט שלו מתאים למנהלי המבורג ושאלקה.

14. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

כולנו יודעים שלקבוצה הנהדרת מגלזנקירשן יש את הכלים להפוך לאחת הקבוצות הטובות בגרמניה ולהתחרות עם באיירן וברמן באליפות, אך בכל זאת משהו מפריע לזה לקרות. סגל השחקנים הוא נהדר ועם קצת חיזוק יכול להיות מצויין, בכל זאת חסר שחקן עם כושר מנהיגות בקישור הקבוצה. ההנהלה עשתה אולי טעות ששיחררה את אדון סלומקה שהביא את הקבוצה בפעם הראשונה בתולדות המועדון לשלב רבע הגמר של ליגת האלופות. מה שאלקה צריכה לעשות על מנת להיות אימפריה לדעתכם ? מה צריך לשנות בקבוצה ?

15. C-J Member

אני לא כזה מומחה לענייני שאלקה, אבל אני מזהה אצלהם בעיה שנקראת חוסר סבלנות.
    הם עושים רושם שרוצים הצלחה כאן ועכשיו, וכל המאחר - מפוטר.
    תנו לצעירים לפרוח ולצבור נסיון, הביאו שחקנים בעלי שיעור קומה, לידרים - אם תרצה, ותתאזרו בהרבה סבלנות.