שאלקה 04 2007/8

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏27/5/07.

1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעשה אווילי של המועדון. סלומקה הוא אולי המאמן הגרמני הכי טוב שיש בגרמניה (כמובן חוץ מהגנרל, אבל הוא הולך לאמן נבחרת) ובמקום לתת לו לעשות 100% עבודה עם שקט לכמה שנים (ועד שסוף סוף יש קצת כסף) אז מפטרים אותו. על מה? במה בדיוק הוא נכשל?

נקודת האור היחידה שאני רואה בסיפור הזה שעכשיו המבורג יוכלו למצוא מאמן טוב שהוא גם ריאלי (כי בינינו השמות שעלו שם בזמן האחרון, מוריניו, סקולארי וכו' זה לא ריאלי).

2. riquelme1 Member

החלטה מצויינת של ההנהלה, למרות ששאלקה הגיעה העונה לרבע גמר ליגת האלופות, היא פשוט לא מרשימה ביכלל, היא כובשת מעט מדי שערים ומשחקת בצורה לא אטרקטיבית, אני מאמין שהרבה אוהדי שאלקה רצו שסלומקה יפוטר.

החלטה אמיצה וטובה של שאלקה.

קבוצה שכובשת 6 שערים ב11 משחקים בליגת האלופות והגיעה לרבע הגמר רק בגלל עונה זוועתית של ולנסיה, קבוצה שבקושי כובשת בליגה, בקיצר קבוצה לא אטרקטיבית ולפי מה שהבנתי רוב אוהדי שאלקה לא היו מרוצים מהיכולת של הקבוצה וגם ההנהלה, אנשים לא עיוורים. החלטה מצויינת.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/08
  3. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

תגידי לי אתה רציני ?

השנה הגיעה שאלקה לראשונה בתולדות המועדון לשלב רבע גמר הצ'מפיונס ליג, היא ממוקמת שלישית בליגה שבאיירן גדולה עלייה בכמה רמות העונה. היא כן אטרקטיבית, זה שהיא לא כובשת זאת לא אשמתו של המאמן, הוא לא מחמיץ החלוצים מחמיצים. יש לו קו הגנה נהדר, כאשר הוא הביא את וסטרמאן, רקיטיץ', גרוסמולר וכו'... הקהל רק שנא אותו כי הם בלי קבלות אבל משום מה כיום הם השחקנים הכי חושבים במועדון. טעות נוראיית של שאלקה, המבורג תחתים אותו קרוב לוודאי.

4. riquelme1 Member

האהודים שנאו אותו בגלל צורת המשחק הלא אטרקטיבית של שאלקה.

ושוב הם הגיעו לרבע גמר ליגת האלופות רק בגלל עונה זוועתית של ולנסיה ועם רוזנברוג, נו באמת. את פורטו הם עברו עם הרבה מזל ובמיוחד בזכות נוייר, נגד ברצלונה עם כול הכבוד לתצוגה המכובדת שלהם הם לא השכילו להבקיע שער, שברצלונה כיום סופגת כמעט בכל משחק ליגה.

סלומקה הוא פשוט אנטי-כדורגל, לפני שהוא מונה לתפקיד שאלקה הית הקבוצה העדיפה עליו בגרמניה, מאז שהוא התחיל לאמן אותה זה פשוט ניהיה סבל לראות משחקים שלה.

5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה רק מדגיש, עמי, את חוסר הידע שלך בכדורגל הגרמני. שאלקה היא קבוצה של חוטבי עצים ושואבי מים (בדיוק כמו מה שהיא מייצגת מבחינה היסטורית - מועדון של כורי הפחם) והיא אף פעם לא התבססה על כדורגל מרהיב ותצוגות.
    אבל יותר גרוע מזה, אז מה אם הקהל לא רוצה אותו? מה זה כאן שכונה? אוי ואבוי אם הקהל ינהל את המועדון. ולצערי ככה זה נראה בזמן האחרון.

6. uri מנהלים

מצד אחד אני מסכים איתכם לגמרי שהתזמון פשוט מטומטם. מה הטעם לפטר את סלומקה חודש לסיום העונה. איזה מאמן בעל שם ירצה לבוא דווקא עכשיו. מצד שני, אני כל כך שמח שנפטרנו מסלומקה שאני מוכן לקבל זאת בכל זמן שתרצו.

7. Frings Member

התזמון הוא לא כזה מטומטם , ההנהלה של שאלקה רוצים מקום בליגת האלופות ,כלומר מקום שני או שלישי בליגה , אז הם פיטרו את סלומקה (שאגב הוא לא הגורם לכישלון של שאלקה) , כדי להביא מאמן חדש שיעלה אותם למקום שני או להשאיר אותם במקום השלישי עד סוף העונה , ולהבטיח מקום בצ'מפיונס , וזה זמן טוב להביא מאמן שישאיר אותם במקום שהם בו עכשיו !

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך זה בדיוק זמן טוב?
    עד שהמאמן החדש (דרך אגב אלו יהיו שניים מייק בוסקנס ויורי מולדר (גיבורי 97) - שאין שום ספק שהם מהבכירים שבמאמני הכדורגל בעולם ועולים בכמה וכמה דרגות על סלומקה) ילמד את השחקנים והשחקנים ילמדו אותו ואת השיטות שלו יעברו כמה מחזורים. וממילא שחקנים חדשים כבר אי אפשר להביא כרגע אז הוא תקוע עם מה שיש.

9. דנידין Member

אני כבר השלמתי עם המהלך ומקווה שמהלך הזה לא יפגע בנו.
    אני מקווה שמולדר ראה את סנצ'ז מול ברמן, חוץ מחוסר מזל הוא היה מעולה, ללא שום ספק עדיף על אלטינטופ, אסמואה ולארסן.
    אני מקווה ששטרייט ימשיך לקבל אשראי מימין, סנצ'ז משמאל וקוראני במרכז.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/08
  10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

11. דנידין Member

12. T0XiN Member

לטונטה העונה יש:
    16 נצחונות
    11 תוצאות תיקו
    6 הפסדים

היא ממוקמת במקום הרביעי.

נראה לי שהבחירה לא רעה.
    אבל נחכה ונראה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מה לא רעה? שאלקה פיטרו את סלומקה לטענתם כי הם לא היו מרוצים מההישגים (מקום שני ורבע גמר צ'מפיונס). המאמן הזה לפי מאזנו לא נראה כלל השיגי יותר. נראה לי שזאת בחירה רעה מאוד, הרי אם כבר שאלקה שואפים אליפות ורצו להביא מאמן מוכר וטוב מסלומקה אז זה הופך את הפיטורים להגיוניים, אבל אם פיטרו את סלומקה בשביל דבר כזה (מאמן אלמוני), אז הם ימשיכו להחליף מאמנים כל עונה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/08
  14. T0XiN Member

כמובן שבהשוואה לסלומקה המאמן הזה רחוק מאוד מלענות על הציפיות של שאלקה.
    אבל...נחכה ונראה.

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז בשביל מה לפטר אותו אם לעומתו ההוא נראה לא משהו?
    הנהלה מטופשת של שאלקה והתנהלות עוד יותר מטופשת. כמו שאמרו, ניחא היו מביאים את מוריניו או מישהו כזה, אבל להביא אלמוני שאין לו כלום ברקורד. זה לא רק מעשה טיפשות, זה אפילו מעשה אהבלות.

דרך אגב סלומקה היה המאמן ה - 21 של שאלקה שפוטר.