לא לא, הוא נמצא בסגל כמעט כל משחק. מה שכן, הוא שיחק רק משחק אחד, וכפי הנראה איכזב, ולכן הוא עולה על המטוס.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx יש מצב הם מדברים על ברזילאי שקרוב אליהם. מעניין אותי מאוד הנושא על השחקן הזה,אפילו במנג'ר לא ראיתי אותו אף פעם בסגל חח.
האחים אלטינטופ נפרדים בתום העונה. הקשר חמיט הוותיק יותר בסגל של המלכים הכחולים החליט לא להאריך את חוזהו בקבוצה ולעבור לגלאטסריי הטורקית. בכך הוא משאיר את אחיו החלוץ חליל בודד בשאלקה. גם ככה הוא לא היה שחקן הרכב ראשון בשאלקה, אבל עדיין מבחינתם חבל לאבד כזה שחקן מוכשר.
:aa1: הקבוצה החתימה שניים משחקני הנוער המבטיחים שלה עד 2009. הראשון, השוער של נבחרת גרמניה האולימפית, ראלף פארמן. השני, הבלם באנאדיקט האוודס. עושה רושם שבקבוצה מתכוונים לעשות חילופי דורות, ואני חושב שפארמן ייקח את המקום בין הקורות בסופו של עניין למרות ששאר שועריה של שאלקה הם גם צעירים|(בסביבות ה21 אם אינ לא טועה). לינקולן יעזוב יחד עם חמיט אלטניטופ. ההתקפה תישאר בעינייה לפי דעתי ועיקר השינוי צריך להיות בקישור\הגנה.
אחרי שהיה נראה שלינקלון הברזילאי בדרך החוצה משאלקה אמר היום המאמן סלומקה שהוא בונה על לינקולן וכי לא משנה באיזה סגנון שאלקה תשחק לינקולן תמיד שייך להרכב הפותח. להזכיר לכם לקראת סוף הסיבוב לינקולן יובש על הספסל בשאלקה. זמירות חדשות בשאלקה?
א. למאמן מותר לשנות את דעתו לגבי שחקן. ב. לינקולן לא הכי הצליח לחזור מהפציעה שלו במשחקים הבודדים שהיו לסיום החצי הראשון של העונה. הקבוצה הייתה בריצה טובה, ולכן סלומקה לא רצה לשנות כלום. יש הגיון.
בולשיט. סלומקה לא בונה על לינקולן, הוא מייבש אותו על הספסל, ולהשים שחקן ברמה של לינקולן בספסל זה פשע. בכל מקרה, כמו שסלע רשם, אפשר להבין אותו, הקבוצה רצה טוב ב4-3-3 של סלומקה, כך שכנראה ואין צורך בברזילאי. לינקולן לא שחקן שמתאים ל4-3-3, הוא שחקן שמשחק מתחת לחלוץ, מספר 10 קלאסי, הפיתרון הכי טוב בשבילו זה לעזוב את הקבוצה. באיירן נאושים לשחקן כמוהו.
ליגה של קבוצה אחת! http://www.sport1.de/media/redaktionell/bilder/sportarten/fussball/bundesliga/spieltage/loevenkrands-peter_Aufmacher.Xxx דומננטיות כזו לא ראיתי מאז שברמן קרעו את באיירן בווסר שטדיון. זה נורמלי שכך תעשה הקבוצה הבייתית, אך היום שאלקה לקחו שליטה מלאה על המשחק, ומזל שברמן לא היו צריכים להוציא חמישיה מהרשת אל מול האוהדים שלהם. שאלקה עם תוכנית משחק מדוקדקת של סלומקה, סגירות מדהימות ומהירות על דייגו, יציאה למצפרצות ב3 מסירות מהירות בלי להסתכל בכלל ישר אל המתפרצות, וואו, חגיגת כדורגל איכותית! הסיבה ששאלקה חזק בתמונה על התואר לא מגיע רק מההתקפה, אלא מההגנה שבולמת כל קבוצה בליגה בצורה הכי מרשימה. כמובן, שהכל אבל הכל עבודה של מאמן. התיאום בין השחקנים מדהים, המרחקים בין השחקנים מדהים.. על סף המושלם. אין מקום פתוח לרוץ בו והתיאום לא נתפס. להוריד את הכובע! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
ולחשוב שהם רצו לפטר אותו. מזל שלהם שהם שמעו בקולי. מאמן דגול. גם ניהול משחק, גם הכנה טקטית, גם הקבוצה עומדת טוב וגם יודע לטפל בשחקנים. מי היה מסוגל להעיף ככה את פרנק רוסט (ולהיזכר שבמשחק השני שרוסט ישב והתחיל לעשות בעיות, אז אחרי ששאלקה הבקיעו גול השחקנים רצו אליו ולא לסלומקה) ולשים שוער בן 18 (פלוס מינוס, אם אני לא טועה) והוא מקבל ממנו את כל התמורה. שוער ענק. הטוב בגרמניה היום ובין הטובים בעולם. לטפל ככה בלינקולן. מי זוכר את הבעיות ביניהם. משחק שני מצויין של לניקולן והוא מוציא אותו 5 דקות לסוף והם מתחבקים כמו החברים הכי טובים. פשוט ענק וכנראה שההפסד בנאנסי היה תקלה חד פעמית.
עכשיו זה נהיה רציני! :aaa021: אוי כמה הייתי רוצה להיות השבוע בגלסנקירשן, מנצחים את ברמן עולים למקום הראשון, באיירן שחטפה לנו את האליפות האחרונה נשארת מאחור והמצב של דורטמונד הוא רק הדובדבן שבקצפת. בעניין סלומקה, אני לא אשנה את דעתי עכשיו. אמרתי אז ואומר גם עכשיו: כל דבר פרט לאליפות הוא כשלון מבחינתו וכמובן מבחינתנו, כרגע הוא רק מבצע את מה שמוטל עליו, לשמחתנו הוא עומד במשימה כראוי. *אגב, ראיתם, עכשיו יש לאתר של שאלקה גירסה גם ברוסית.
אורי, לזכותו של סלומקה יאמר הוא עשמה מ"ס צעדים קריטים שניקו את הבלגן בקבוצה ומיקדו את צומת הלב בהצלחת הקבוצה. ההדחה של רוסט, העובדה שאצלו לא משחקים הכוכבים אלא השחקנים שמוכיחים את עצמם ( עובדה סידרת החינוך שהוא עשה ללינקולן, הסיפסול העכשווי של האחים אלטינטופ, ההתבססות על הצעירים כמו הוגלונד הצעיר וכו). ואת האמת שמבחינת איכות קאדר גם באיירן וגם ברמן עולות עליהם וזה אולי רק מוסיף לקומפלימנט שהקבוצה הזאת מקבלת.