שאלות לא-מטומטמות שמטרידות אותכם

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏12/8/06.

1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב חור שחור,הוא בולע יותר מהר ממהירות האור,ככה שהתמונה של הכוכב עצמו נבלעת ולכן לא יודעים איך החור נראה(זה בערך מה שאני זוכר מההרצאה שהייתי בה בנושא).דרך אגב זמן,אם היית יכול להישאר בחללית שלך בחור השחור ואז לחזור חזרה,הזמן אצלך היה קופא,בעוד הזמן בעולם היה ממשיך כלומר אם היית נוסע לביקור בחור שחור בן 25 צעיר ויפה תואר נשאר שם 25 שנה וחוזר היית חוזר אותו דבר.בעוד עברו 25 שנה בעולם עצמו.

לגבי מכונת זמן שתשגר אותך בזמן,אני לא אגיד בלתי אפשרי כי אני לא מאמין במושג הזה בלתי אפשרי.חוקים נועדו שישברו אותם כמו שאמרו,גם חוקי הפיזיקה אולי,יישברו מתישהו.

2. The-Gunner Member

זה כמו שבעבר לא האמינו שאפשר לטוס לחלל, והנה, אנחנו יכולים.

יכול להיות שעוד 100 שנה, האנשים יוכלו לעשות דברים, שהיום אנחנו חושבים שהם בלתי אפשריים.

כל הזמן המדע והטכנולוגיה מתקדמים ומשתכללים.

3. M_T_A Member

ועוד משהו בקשר לחורים שחורים, בגלל כוח המשיכה העצום שלהם יש הפרשים ענקיים בשדה הכבידה בין כל סנטימטר לסנטימטר, ואם בן אדם יתקרב לחור שחור הוא יתארך ויימתח לאורך של קילומטרים עד שהוא יתפרק לרסיסים ויהפוך כולו לאנרגיה.
    גם אומרים שאם היה אפשר לעבור דרך חור שחור ולצאת מזה בחיים, בקצה השני של החור היית מגיע למקום אחר ביקום ולזמן אחר, או אפילו ליקום אחר.
    יש הרבה תיאוריות מעניינות בנושא, חבל שאי אפשר לבדוק אף אחת מהן.

ממש דיון פיזיקאים פתחנו פה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. fusball Member

אם היו יכולים לנוע בזמן אתם לא חושבים שהם היו חוזרים לזמן שלנו ומספרים לנו על זה?

5. The-Gunner Member

תאוריה מעניינת. אבל אתה לא יכול להיות בטוח, שיש מימד כלשהו שמתנהל שם העתיד כרגע. זה בגדר תאוריה.

6. fusball Member

זהו שיש גם תיאוריות שאומרות שאם נגיד אני ייסע לעתיד וישנה משהו אז אני בעצם יפתח מימד חדש והעתיד שלכם לא ישתנה.. כמו בדרגון בול זי

7. The-Gunner Member

דרגון בול זי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx . אתה בן 7?

8. fusball Member

17 וכן אני מניח שלערב דרגון בול זי לא היה כלכך מתאים לדיון על פיזיקה

9. M_T_A Member

מה הבעיה עם דרגון בול זי? הסידרה המצוירת הכי טובה שנוצרה בעולם.
    זאת סידרה יותר מדי מתוחכמת ואלימה בשביל ילדים קטנים, ובגירסה הישראלית, בנוסף לזה שרצחו את הסידרה לגמרי והפכו אותה למשהו שבאמת מתאים לילדים קטנים, צינזרו עשרות אם לא מאות קטעים שבהם דמויות הסידרה מדממות כמו מפל או מתות מוות אכזרי במיוחד כתוצאה מהקרבות המטורפים שהולכים שם...
    חוץ מזה העלילה מסובכת ומפותלת עם מלא דברים שתלויים אחד בשני וילדים קטנים פשוט לא יבינו כלום, אז בערוץ הילדים הרסו אותה לגמרי.
    תנסו לראות פרק מהגירסה המקורית היפנית ותגידו לי שזה לילדים בני 7. לא כל מה שמצויר הוא לילדים קטנים.

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

צד שני? מי אמר שזה באמת חור,מי אמר שיש בכלל דבר כזה חור שחור.הרי אין באמת הוכחה שיש כזה,מוכיחים או לפחות משערים את קיומו לפי ארועים שקרו ומבינים שזה הכי הגיוני,אבל אף אחד לא יכול להיות בטוח שבאמת יש דבר כזה כי לפי ההגדרה של החור השחור מהירות המילוט כלכך גבוהה שהיא עוברת את מהירות האור ולכן גם התמונה של החור השחור לא נראית ואנחנו לא באמת יכולים לראות את קיומו אלא רק להרגיש שהיה פה אחד כזה.

11. Bensh Member

קאובוי ביבופ?
    וגם זה בהנחה שאנחנו לא מתייחסים לתוכניות כמו סאות'פארק, הסימפסונס ואיש משפחה

12. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי כל עוד המוח שלנו קולט רק אורך-רוחב-עומק (ואולי זה קשור לכך שאנחנו מנצלים רק 10% מכישוריו), אין ממש לאן להתקדם בתחום הזה. במשוואות מתמטיות יש התייחסות לאינסוף מימדים, אבל זה לא דבר שאנחנו באמת מסוגלים לתפוס אותו. אבל יצאנו בזול, יש חיות שגם שלושה מימדים אין להן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

נדירים ויחדי הסגולה כרגע אצלנו מגיעים ל10,רובנו איפשהו באזור ה7.המורה שלי לפיזיקה תמיד אומר שהכל תלוי ברמת ההפשטה שלנו כלומר היכולת להבין את הדברים.

14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אז איזו בדיקה צריך בשביל לדעת את הניצול של כל איש מאיתנו?

15. M_T_A Member

IQ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx