יכול להיות שאני טועה, אבל נראה לי שמדובר בקובץ אאודיו, תנסה להפעיל אותו בוינאמפ(קודם תבדוק אם הקובץ הזה מופיע באפשרויות של התוכנה) ואם זה לא יפעל בוינאמפ תנסה בVLC. עריכה:תוריד את זה בשביל הוינאמפ וזה יפעל.
אני יודע שקנאנקים זה פשוט השתחקות העצם (המקום חיבור, ברח לי השם), וזה לא בריא. אני זז , גמר חתימה טובה כולם
אני דווקא למדתי באנטומיה שהקנאקים האלה זה פשוט וואקום או משהו כזה שיוצא בין המפרקים לעצמות ובעצם אין כל כך קשר בין זה לבין בעיות במפרקים בגיל מבוגר יותר.. אם הייתי מקשיב יותר בשיעור הייתי יכול להביא לך הסבר יותר מפורט אבל אני די בטוח שמה שאמרתי זה נכון
שתי שאלות שקשורות לשעון קיץ וחורף: 1. מה ההיגיון בזה שכל העולם מעדיף שהשמש תזרח שעה קודם במקום שתשקע שעה מאוחר יותר? מה זה משנה? אפילו יותר נחמד כשהשמש שוקעת מאוחר. 2. למה לדתיים חשוב שהצום יתחיל ב-5 ויגמר ב-6, ולא יתחיל ב-6 ויגמר ב-7 (ולכן שעון החורף בישראל תמיד יכנס ביום ראשון האחרון שלפני יום כיפור?)
הדתיים רוצים ללכת לבית כנסת כשבר יש אור בחוץ, הם לא רוצים להתפלל שחרית כשבחוץ יש חושך וזה גם בשעה קבועה אם אני לא טועה, 5 בבוקר. גם בלי קשר ליום כיפור. וגם בעולם אנשים כנראה לא רוצים לצאת לעבוד כשיש בחוץ חושך, אבל גם זה לא מובן לי כי באמת הרבה הרבה יותר נחמד אם השמש שוקעת מאוחר. מבאס רצח לפתוח את החלון ב5 אחה"צ ולחשוב שזה 12 בלילה
כל הקטע של שעון קיץ וחורף חוסך למשק עשרות מיליוני שקלים. הכניסה לשעון החורף חודש לפני שמדינות אירופה יעשו זאת (בגלל הדתיים) יגרום הפסדים של כ-60 מיליון שקל.
איכס זה מבאס, זה גם נותן הרגשה שהיום נגמר מוקדם.. וגם אי אפשר לשחק כדורגל עד מאוחר, צריך להתחיל משעות מוקדמות ולהיות לחוץ בזמן רק בגלל השמש
ברוב המגרשים אין.. במגרש שאני מדבר עליו יש אבל בית ספר מזמן מתקמצן להדליק בו אור אם הוא לא משתמש בו לחנייה או משהו ככה סתם לא מדליקים את האור, ואין כפתור בהישג יד
יש חוק חדש שלפיו משנים את השעון לפי יום כיפור. ד"א אני חושב שהשנה היה כדאי באופן חד פעמי לשנות את השעון אחרי הרמאדן כדי שכמיליון מתושבי המדינה לא ייאלצו לקום ב-4 בבוקר לאכול.