שאלות ובקשות לגבי מערכת הפורומים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י ג'רי בית הלוי, ‏19/9/03.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Gaizka Mendieta Member

אני יכול לשלוח את השאלות שלי לאחד המנהלים בפרטי [ואם כן אז למי] ושהוא כבר יסנן?

2. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבר'ה, הפורום שלנו גדל, האירוח הזה יהיה בסדר גודל גדול ממה שאנחנו מכירים, ואנחנו מאוד רוצים לשמור על שני דברים: 1. רמה. 2. סדר.
    תנו לנו לבצע את הפעולות השונות, על מנת שמחר בשבע בערב האירוח יהיה המוצלח ביותר. הפורום עוד יפתח לשאלות מעט קודם, לא לדאוג.

3. city Member

למה בפורום ווינר אין תגובה מהירה ?

4. Ampelmann Member

אני לא ממש יודע אם יש בכלל טעם לבוא אליכם בטענות אבל לגמרי נשבר הזין מזה שהודעות שמתייחסות לנושא נמחקות מהפורומים בהתאם לדעתו של המנהל. כתבתי כאן לא מעט הודעות, מעולם לא קיללתי, מעולם כתבתי שורות טפלות ובכל זאת, אחוז די גבוה של ההודעות שלי נמחק, בעיקר, כנראה, בגלל שלא תאמו למה שהיה למנהלים נוח לשמוע או אולי סתם על רקע אישי. אם מי שמנהל פה לא מסוגל להבחין בין הודעה בעלת אופי אלים או ספאמינג לבין הודעה שאינה מוצאת-חן בעיניו עקב דעות אישיות, דומני שהגיע הזמן לסדר פה רענון בשורות הגבוהות.
    נוסף על כך, אתם (וכשאני אומר אתם אני כמובן לא מתכוון לכולם, יש פה מנהלים שעושים עבודת קודש!) מתקשים למפות בדיוק את תפקידכם. נעילת שרשורים ומחיקת הודעות הן פעולות שמקורן בהשלטת סדר ונוחות כתיבה. מוטב להיפטר מריבים כתובים בין משתמשים או מדיונים על בארביות בפורום כדורגל עולמי, אולם מעבר לכך, הרבה מאוד הודעות שאולי לא מדברות ישירות על הטקטיקה של בניטז, נמחקות שלא כצורך.
    המחיקות והנעילות הבלתי-נפסקות והבלתי-מפוקחות האלה מפריעות מאוד למהלך התקין של הדיון, הן מדכאות את הרצון לכתוב ולהשתתף בפורום (כי באמת, מי רוצה לחזור הנה אחרי שהודעה באורך 15 שורות שהוא כתב נגנבה ב'קליק') ואינן, לרוב, באמת נדרשות.
    אז מחיקת ספאמינג מוצהר- טוב
    מחיקת פרסומות- טוב
    מחיקת קללות- טוב
    ואפשר להמשיך ככה עוד הרבה, אבל כניסות דרקוניות לדיון והשלטת דעת הקהל כבעינכם יביאו רק צרות עין.

אני מקווה מאוד שתדעו לנתב את הביקורת הזו נכונה ולא תמצאו בה משוא אש, תודה בשם חברי הפורום מעוטי הזכויות

5. יוגב אסולין Guest

בקשר לאירוח.. הפורום יפתח היום בערב כשעה בערך לפני האירוח עצמו. ותוכלו לשלוח שאלות. (השאלות לא יעלו ישירות, הם יעלו אחרי בקרה שלנו, מטעמי איכות וסדר).

גם אנחנו רוצים לשמור על האפקט של ה"לייב" ואין טעם מרגע זה לשלוח שאלות. אנחנו נודיע ונערוך הכל בצורה מסודרת אל דאגה. איתכם הסליחה.
    -----------------------------------------------------

Ampelmann ידידי, אל תדאג אנחנו יודעים פה לקבל ביקורת, וחשוב מאוד לשמוע גם דברים כאלו, הנושא יבדק בין המנהלים. אני מבקש אם יש לך הערות נוספות או דברים נוספים להעיר ולא מצאת לנכון לציין אותם בהודעת הנ"ל. תעביר אותם אלינו באופן אישי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/10/05
  6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שרציתי להגיד שדווקא מדי פעם משאירים יותר מדי תגובות לא חשובות ולא מוחקים אותם
    כל מיני תגובות נגיד בדיון על הנבחרת שאומרות
    גרנט

או +טופמולר..
    צריך למחוק..

7. Melixon 15 Member

זאת במקרה התגובה שלי.. מה לא בסדר בה..
    מישהו שם ציין כמה מאמנים והוספתי שמדובר גם בטופמולר רק בלי לזיין ת'שכל

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/05
  8. יוגב אסולין Guest

שמעו צריך לדעת מתי לכתוב ומה לכתוב
    לפעמים הודעה של שורה לא מזיקה אפילו מועילה לפעמיים היא ממש הורסת.
    צריך לנסות תמיד לנסח ולכתוב בסגנון. אבל יותר חשוב שיהיה פואנטה להודעה שלך. שתעביר בה מסר מסויים שתוכל לגרור תגובה כלשהי. תמיד לחשוב על נקוודת חדשות שלא הוזכרו קודם וכו'.

9. 9_Zlatan Member

רציתי לדעת למה ההודעה שפרסמתי בפורום האירוח לו הועלתה לאתר,והודעות אחרות בינתיים הועלו לאתר???

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/05
  10. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

תסתכל בתקנון, הבהרתי את העניין.

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מה שמעצבן זה כשאחרי הודעה של שורה באה חתימה של חצי עמוד. אפשר להגביל את גודל החתימות?

12. נדב מיכאלי Member

למה אני לא מצליח לפרסם הודעה בפורום משחקי המחשב?
    אני רוצה לפרסם הודעה על משחק ולא לתת לינקים לא חוקיים וכו'.

13. Legolas Member

תקרא שם בחוקי הפורום שרק מנהלים יוכלים לפתוח נושאים חדשים,ומשתמשים יכולים רק להגיב לנושאים ולא לפתוח נושאים.

14. נדב מיכאלי Member

למה זה ככה?

15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי מה שהלך בפורום המשחקים לפני שזה נקבע היה חייב להיספק, נרשמו הרבה משתמשים רק בשביל הפורום הזה והרמה שם הייתה פשוט מגעילה, הוחלט לנקות אותו מכל הטינופת וכרגע זה המצב, אתה מוזמן לפנות אליי ולשלוח את ההודעה שרצית, ואני אפתח את הנושא בשבילך.

מצב נושא:
הנושא נעול.