שאלות ובקשות לגבי מערכת הפורומים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י ג'רי בית הלוי, ‏19/9/03.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. לוקה בראצי Member

לקחו לנו את השידורים של הבונדסליגה. והפכו אותנו לצמאיי אינפורמציה!והת'רד של הבונדס קטן עלינו הדיון זורח והת'רד צומח. והמצטרפים החדשים מגוון קבוצות אוהדים.

לירן שלנו אנו איתך!!!! ורוצים טופיק משלנו ,לכתוב יותר על הקבוצות.ולקבל כתבות.אל תיהיו קשים זה אותנו לא מרשים.

אנו חברי הת'רד של הבונדסליגה. רוצים לדון על הליגה השניה המסקרנת והבלתי צפויה!על הנבחרת ומה שמסביב!האיצטדיונים לפני הקיץ הגדול. דרכי גישה למי שמעונין להגיע למונדיאל לירן באם יוכל ישמח לעזור....יותר כתבות צבע לירן נתן טעימה השבוע רוצים עוד!הקיקר.הבילד עתוני ואתרי הספורט.קבוצות הבולי באירופה...סיקורי משחקים בלייב מבלי לחכות ולערוך ולהפסיד גול......לפני מחזור ...אחרי מחזור...ליגת הקטרגל בפגרת החורף העברות(ינואר).....הנשים אלופות העולם ואירופה...האריות מהליגה השניה ...באיירן.ברמן.שאלקה.שטוטגארט.הרטה .המבורג.לברקוזן .האנובר.וולפסבורג.גלאדבאך.מיינץ.נירנברג.ארמיניה.לאוטרן.הזברות.דורטמונד.פ.צ קולן.ופרנקפורט.כולם בטופיק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx רותח ומותח. לירן תקפיץ אותנו....

2. Alexander Hleb Member

האתר יכול להתרענן כל פעם שיש הודעה חדשה מבלי שאני אצטרך לרענן אותו?

3. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אני חוזר על ההערה שלי מלפני כמה שבועות-לא רואים את פורום טריוויה והימורים בגלגלת הזאת למטה. ואני חושב שבגלל זה גם הדיונים בו לא מופיעים לי בתור קראתי/לא קראתי.

4. שגיא Guest

על איזה גלגלת מדובר?

לגבי פורום גרמני - ראשית, אני רוצה להרגיע את כולם. פורום לבונדסליגה זה אחד מנושאי סדר היום שלנו ודנים בנושא הזה לא מעט. כרגע, ושוב אני אומר - כרגע - הצוות לא ראה לנכון לפתוח פורום לבונדסליגה. תת פורום לא יפתח, כיוון שאם נותנים תת פורום, אז כל פורומי הליגות צריכים להיות תתי פורומים בעולמי. אם יפתח פורום, אז הוא יהיה עצמאי, בלי אבא מעליו.

אני קורא לכל אוהבי הבונדסליגה בפורום, לקחת על עצמם כפרוייקט, להביא אנשים, למשוך עוד אוהבי כדורגל גרמני לפורום, כדי שאולי, עם תחילת העונה הבאה יהיה פה פורום גרמני. מנהלי אייסוקר לא מטילים וטו על פתיחת פורום כזה - להיפך הוא הנכון. רק שלאור מקרי העבר, אין רצון לפתוח פורום ולסגור אותו בבושת פנים אחרי חודש.

אני מקווה שאתם מבינים ואם ירצה הזמן, בבוא היום גם לבונדסליגה יהיה פורום משלה באייסוקר.

5. Paolo Maldini שחקן ותיקים

לזה התכוונתי

6. rami87 Member

בשביל להביא אנשים צריך להוליד אותם קודם

אולי עם תחילת העונה הבאה? זה בקושי יחזיק מעמד כמו שזה עד הפגרה, אז עד תחילת העונה הבאה?

אוקיי, פניה לכל ה buli leute (אנשי הבולי), בואו נעשה את מירב המאמצים לתרום העונה ונראה מה הם יעשו כשיהיה בפגרה בדצמבר 200 עמודים בת'רד שלנו.

7. Ampelmann Member

הממ...מעניין מי תהיה אלופת גרמניה העונה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

*אם אנחנו כבר בדיון דרישות, המערכת הזו דורשת סמיילי מלקק תחת!

8. שגיא Guest

א. בקשות. לא דרישות.
    ב. אתה מוזמן למצוא אחד כזה ומיד נעלה אותו לרשימת הסמיילים המיידים.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

9. rami87 Member

מדובר על ליגת המשנה, הליגה השניה, אם זה כל כך ברור לך מי תהיה אלופה, אתה מוזמן להגיד לי ואני אעשה על זה הרבה מאוד כסף בהימורים

10. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

קהל משתמשי הפורום, לתשומת ליבכם:
    אולי חלק מכם נתקלו בעבר או בימים האחרונים בתופעה של משתמשים חדשים בפורום שלא מוכרים בקהילה, שבאים אליכם משום מקום ורוצים ליצור איתכם קשר באחת התוכנות למסרים מהירים. ההמלצה שלי לכם היא לא למהר לחלק מספרים, אלא לבדוק את העניין מעט לעומק. במקרה הטוב זה יכול להיות פירסום של פורום מתחרה, במקרה הפחות טוב זה יכול להיות מישהו בעל כוונות זדוניות כנגד המחשב שלכם. פשוט תבדקו במקום מוגן כמו בפורום במה מדובר. אם אתם מוטרדים, אתם מוזמנים לפנות לאחד המנהלים הראשיים בבקשת סיוע.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יוסטון יו הב אה פרובלם.

אני רושם בשם דודי (Wesley Sneijder). הוא טוען שהוא לא יכול לשלוח הודעות . זה רושם לו שמנגנון נגד הצפות בפורום פעיל,והוא צריך להמתין 10 שניות לפני שוהא יוכל להגיב.

כמובן שהוא חיכה הרבה יותר ועדיין הוא לא יכול לשלוח הודעות.
    תמונה להמחשה:
    http://img252.imageshack.us/img252/7936/10gz.Xxx

12. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

או קיי, תודה ארז, זה הסתדר לי עכשיו.

13. Ampelmann Member

אתה צודק! לא ראיתי את המילה 'שניה' כשקראתי את ההודעה שלך! מתנצל!
    לגבי האלופה...באיירן מינכן. אתה מוזמן כבר עכשיו לרוץ, לשים עליהם מליון דולר ולזכות בסוף מאי במליון ואחד...בהצלחה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

לגבי מה שנאמר פה קודם, גם אני עקבתי הרבה זמן אחרי הת'רד של הבונדסליגה, עד שבשלב מסויים לא התחברתי לפורום יומיים שלושה והכל אבד, זה קשה, זה מסובך, זה מסורבל וזה כדור שלג שכל זמן שלא פותחים פורום, לא יגדל קהל הכותבים בנושא, וכל זמן שהקהל לא גדל- לא פותחים פורום...
    טיפשות שתעצר איפשהו בפתיחת פורום או אבדן העניין בת'רד.
    אגב, אפילו אני, כאחד מהכותבים בפורום שפחות מיודדים עם לירן, מוכרח להצהיר שהוא בהחלט אמין ומקצועי מספיק להחזיק פורום כזה ושללא ספק ישנה הכשירות לפתיחת פורום כזה, אם כי מומלץ להסתמך במקביל על שידורי המשחקים (בלי שידורים מובטח עניין מועט יותר בליגה!)

14. יואית Member

למה אני לא מצליחה לפתוח נושא??? או סקר???
    זה כותב לי כמו למעלה אירעה שגיאה... בלה בלה בלה....

15. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

סקרים רק מנהלים יכולים לפתוח.

מצב נושא:
הנושא נעול.