הכי משכנעת-מילאן וארסנל מסיבה פשוטה משחקים הכי טוב. הכי מפתיעה-באזל לא האמנתי שהם יכולים לנצח ובטח שלעשות תיקו באנפילד הכי מאכזבת- הרב אומרים ביירן אבל אני חושב שניוקסל איכזבה הכי הרבה המשחק הטוב ביותר- דפו-מילאן, ריאל-א.א.ק אתונה השחקן- כמובן שפיפו אפילו שאני שונא אותו אני לא מצליח למצוא מישהו ששיחק כמוהו.
הכי משכנעת- אתם שוכחים קבוצה שהציגה יכולת פשוט נפלאה בסיבוב הזה(אפילו שיש לה את הבית הכי קל).. מנצ'סטר יונייטד. היא ניצחה 5-2 את מכבי חיפה, 2-1 את באייר לברקוזן ו4-0 את אלוימפיאקוס. לא טוב?< הכי מפתיעה- באזל היו לה פשוט תוצאות מצוינות, ואף-אחד לא האמין שהיא תעשה את זה(היא אפילו דורגה מתחת לחיפה בהימורים) הכי מאכזבת- באיירן וניקאסל. שיחקו פשוט גרוע, ואחרי הסיבוב הזה אף-אחד לא יופתע אם הם יעופו בבושת פנים. המשחק הטוב ביותר- אמנם אני לא אובייקטיבי אבל מנצ'סטר יונייטד-מכבי חיפה. גם 7 שערים במשחק אחד, גם חמישיה לרשתו של אוואט הפלגמט, וגם שער של דייגו פורלאן, מה שממש השפיל את חיפה. עוש משחק טוב היה א.א.ק אתונה-ריאל מדריד. גם הפתעה גמורה כשאתונה עלו ליתרון 3-1, גם 6 שערים וגם כדורגל טוב ומהנה. שחקן הסיבוב- פיליפו אינזאגי. השחקן שמשאיר לי איזה פתח לאהבת הכדורגל האיטלקי המשעמם. אני ממש מרחם על קחן התקפי וטוב כזה שהוא נתקע בליגה הגרוע בעולם בכלל ובשביל חלוצים.