זה אחרי שהוא הבקיע גול בנבחרת לטובת ישראל אתם כותבים שהוא לא מייצג אתכם .זה גועל נפש .אין לזה מקום בכדורגל.
אחי? הכל בסדר? רמת גן הכי טוב? ורק שתדע מתכננים לבנות בצד השני של המגרש יציע נוסף, ובמידה והקבוצה תצליח גם מאחורי השער הסלעי.
מה? איזה שער סלעי אני לא כל כך מבין ביציעים שם , תפרט בבקשה. אני יודע שהמערבי זה הגדול עם שתי קומות והמזרחי זה הקטן עם הדשא. נכון המקומות מאוחרי השערים חרא אבל איזה אצטדיון יותר טוב? טדי? רגע אתה ציני?
אני שואל אותך האם אתה ציני...האם אי פעם ישבת ביציעים המזרחיים? האם אי פעם עמדת בתור להיכנס לשם? או בילית בשירותים? או ירדת במדרונות התלולים? קיצר אם היית ונשארת בחיים? שאפו! בלומפילד איצטדיון ברמה הרבה יותר גבוהה מרמת גן...גם טדי!
הרי אתה לא דוגמא לשום דבר,אתה מהאנשים ששרקו בוז לעבאס סואן בטדי במשחק של נבחרת .אתה מאלה שיזמו את כתיבת השלט המגעיל ברמת גן . להיות צבוע ?למה אני פעם קיללתי את עבאס סואן ?אתם מקללים אותו רק כי הוא נושם ,רק כי הוא מסמל משהו שאתם לא אוהבים. אני שמחתי שעבאס סואן הבקיע את הגול נגד אירלנד ועוד יותר שמחתי כשבאדיר תקע ,גם כי זה לטובת הנבחרת וגם כדי להראות לחוליגאנים : אנחנו לא שמים עליכם ,אתם לא תגידו לנו מה לעשות. והלוואי שזה יקרה שוב.
כן ריאתי שם את הכניסות הצפופות ובאמת צריכים לשפר את זה , אבל ככה זה בכל היציעים באצטדיון. זה מוריד מהרמה של האצטדיון אתה צודק אבל זה לא אומר שהוא רע כזה כמו שאתה אומר , לא צריך להגזים. כשאתה בתוך היציע המזרחי כבר עם הפנים למגרש אז זה יותר בסדר כבר. שחכתי את בלומפילד הוא באמת ברמה גבוהה , אבל ר"ג לדעתי יותר טוב.... זה שיש צפיפות בכניסות ליציע לא אומר שזה אצטדיון רע.
אני לא מגעיל ולא צבוע אני מתהחלה הייתי בדעה שונה מכולם על השחקנים הערבים אני לא מקלל...ויותר מזה היית האוהד הראשון ששמח כשראה את הכתבה העיתון שסאלח חאסרמה חתם בבני יהודה! כנ''ל עם באדיר וסואן! אני רוצה שיבוא אחד ערבי לשכונה לא יזיק! אני אישית נגעלתי מההתנהגות של אוהדי ביתר כלפי הנהמות לעבר סואן ובכלל על הדגל... ואני יודע ומאמין שרוב הקבוצות בליגת העל לא מקללים את סואן או באדיר...
אותי הכי מעניין לשמוע את דעתכם על "מאמן העונה". שייע וקשטן ביצעו עבודות חילוץ, רוני לוי קרע את הליגה, קלינגר הביא צ'מפיונס, איווניר הביא את נצרת עילית למקום שהם לא חלמו עליו, יוסי מזרחי הביא את אשדוד לאופ"א וכך גם גיא לוזון את מכבי פ"ת שהייתה הכי טובה אחרי מכבי חיפה, וגם יציבה.
נישארתי בדעתי : יוסי מזרחי ומוטי איווניר 2 מאמנים שהשנה עשו דברים גדולים ,בניגוד לכל הציפיות. מאשדוד ציפו שתיהיה קבוצת מרכז טבלה -תחתית בעיקר אחרי שכל השחקנים מהעונה שעברה עזבו אותם. מנצרת עילית ציפו שתרד כבר במחזור ה-10 . אבל העובדות בשטח הן : אשדוד מקום 3 ,נצרת עילית מקום 5 עם מרחק של 4 נק' ממקום 4.זה בהחלט יפה.