שאלה שנידונה רבות - אך האם חמערך השידורים של ספורט 5+ מקובל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏30/12/02.

1. gilb Member

שפשוט יראו בשידור חי את המשחקים המעניינים של המחזור, ואת המשחקים של ברקוביץ ישדרו בשידור מאוחר ומורחב, גם ככה המשחקים שבהם הוא משחק לא צפויים, הוא נפצע הרבה בשנתיים האחרונות.

2. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

בושה נוספת:
    בכל אנגליה יראו את וולבס-ניוקאסל. רק פה לא.

3. gilb Member

הנה ההודעה הרשמית "המרתיחה" של ערוץ הספורט:
    http://www.sport5.co.il/Articles/Article.a...&CategoryID=129

ממש עושה חשק להתנתק, הבעיה שזה לא ישפיע בכלל ונשאר קרחים מכל הכיוונים.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

4. Julian Joachim Member

מה לעשות שהמדינה שלנו לא יודעת לארגן מרד צרכנים...

5. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו פשוט בושה. איך תיארו את זה באתר הישראלי של ניוקאסל "ערוף הספורט עושה דאווינים".
    המועצה לשידורי לווין וכבלים לא הסכימה שערוץ הספורט ישדר ב+ את הגביע האנגלי כי זה שודר בעבר ברגיל, אז החליטו לא לשדר את זה.

בושה וחרפה.

6. RE-QL Member

הנה פולדש בזכות ברקו קיבלת שידור של לידס.... במחזור הבא שהן נפגשות

7. Julian Joachim Member

חחח...

כמה אנשים אמרו לי את זה השבוע...

:)

נקווה לשחזור...

8. gilb Member

העיקר שחזרו לשדר את המשחקים
    מזל שלא התנתקתי... (-:

9. ScouserAndy Member

חמש פלוס שוקלים להעביר מעכשיו את כל המשחקים של פורטסמות'-מדיניות דומה לזו שיש להם עם הסיטי-בגלל המעבר של יעקובו. אם מדובר בתוספת לשידורים שאנחנו כבר מקבלים-אז מצויון. הליגה הראשונה באנגליה חיה ותוסת מתמיד וחבל אגב שלא משדרים אותה בין כה וכה. אבל אם מדובר בשידורים שיבואו על חשבון משחקים של הפרמייר ליג על זה רעיון מגוחך בעיני.. עם כל הכבוד לפורטסמות' ולאיגביני..
    והנה הלינק-
    http://www.ice.co.il/article.asp?pgId=43161&catId=2

באשר לשאלה המקורית שנדונה פה- המדיניות של ספורט חמש לגבי ברקו ואגב בכלל, ישראלים באירופה- אין ספק שיש מידת עניין לגבי שחקנים ישראלים בליגות אירופאיות. במיוחד בגלל שיש מעט מאוד מהם. אחרי שמקה עבר למדריד עלתה באנגליה בכלל ובליברפול בפרט, רמת העניין בליגה הספרדית. אבל זה לא צריך לבוא בחשבון על המשחקים המרכזיים או המעניינים של המחזור ואם משדרים רק שידור אחד צריך לשדר את המשחק העיקרי והמעניין ביותר שיש אפשרות לשדר. מה הסיכוי שכמעט כל שבוע זה יהיה המשחק של הסיטי..? לא גדול במיוחד.

10. Rossoneri Member

יהיה מגוחך לחלוטין להוריד שידורים מהפריימרליג לטובת שידורים של פורטסמות' על אחת כמה וכמה שזה לא שחקן ישראלי שמשחק שם, ואפילו אחד שלא יזכור אותנו בעוד כמה חודשים (כמו הרבה שחקנים חיפה, חסרי לב ונשמה(ולא נכנס לנושא הזה)).

חוץ מזה - אתמול שודר בערוץ 5(הרגיל(לא פלוס)) משחק גביע מהליגה האנגלית (שפילד נגד ליברפול) למה זה לא שודר ב5+ כרגיל, ואם יש סיבה, האם זה אומר שבקרוב יהיו עוד שידורים?

11. ofer16 Member

אני לא חושב שצריכים לשדר משחקים של הקבוצה הגרועה הזאת. במיוחד לא ששחקן זר שבסה"כ שיחק כמה שנים בישראל עובר אליה.
    אולי יתחילו לשדר את דניפרו מהליגה האוקראינית כי מיכאילנקו משחק שם? את וידיוטון ההונגרים כי האמר משחק שם? את אשדוד כי קנדאורוב משחק שם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx ?

12. gilb Member

כל עוד לא משדרים את זה על חשבון משחקים מרכזיים אין לי בעיה.
    את מי בכלל מעניין לראות את יעקובו?? אני מסתפק בתקצירים אם בכלל יעשה משהו.

13. ScouserAndy Member

[quote="חוץ מזה - אתמול שודר בערוץ 5(הרגיל(לא פלוס)) משחק גביע מהליגה האנגלית (שפילד נגד ליברפול) למה זה לא שודר ב5+ כרגיל, ואם יש סיבה, האם זה אומר שבקרוב יהיו עוד שידורים?[/quote]

זאת הפשרה שהגיעו אליה בנתיים בקשר לשידורי הגביע. הרי מועצמת הכבלים והלווין אסרה על חמש+לשדר את הגביע, כי זאת הפרה של ההסכם שמחייב אותם לשדר את הגביע בערוץ חמש הבסיסי. בתוגבה חמש+ הפסיקו לשדר בכלל את הגביעים. בנתיים כאמור-זאת הפשרה שהגיעו אליה, שמשחק אחד ישדרו בחמש ואת השני בחמש+. בקשר לגמר-אין לי מושג.

14. the_secand Member

בקשר ליעקובו באמת לא הבנתי את זה אבל כמו שאמרו אם זה לא על חשבון משחקים מרכזים אז למה לא? זה באמת די מעניין לראות אם גם שם הוא יצליח ואמרו שהם מתכוונים לעשות את זה רק למשחקים הרשאונים שלו שם

15. the_secand Member

אני מקווה שעכשיו אתם רואים למה אני כל כך אוהב את הסיטי וממש כיף לי שמשדרים אותם איזה משחק איזה גול!!!!!!
    וברקו בהופעה נהדרת! אם בישול גדול
    זה פשוט חוויה לראות אותם משחקים