רשמית: קלדרון הנשיא, הבטיח וקיים: קאפלו הוצג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י E-tam-R, ‏14/8/04.

1. John Barnes Member

הטכניקה של בקהאם לא גבוהה מספיק? אתה צוחק עלי? נכון, הוא לא יודע להעביר שחקנים כמו שרונאלדיניו עושה, והוא לא מהיר כ"כ (אפשר לחשוב שפיגו כזה סילון...). אבל הראיית משחק שלו, המסירות שלו, ההגבהות שלו, וכמובן הבעיטות החופשיות שלו הן מהטובות בעולם. כבר שכחת שבקהאם בהרבה משחקים השנה היה הטוב ביותר על המגרש (גם כשהוא שיחק בתפקיד הפליימייקר, שלמיטב זכרוני, פיגו לא שיחק בתפקיד זה מעולם). אני לא מוצא סיבה אחת לזרוק את האנגלי מריאל מדריד, לעומת זאת, היו מספיק סיבות לזרוק את לואיס פיגו יקירך.

נערך לאחרונה ב: ‏23/11/05
  2. RMCF Member

עצוב. אתה רואה בכלל משחקים של ריאל?

3. John Barnes Member

RMFC: כן, ראיתי מספיק ריאל מדריד העונה, ואני עומד על כך שבקהאם שחקן מצויין, והוא ממש לא הבעיה של ריאל מדריד. ההפך הוא הנכון, הוא חלק מהפיתרון.

4. RMCF Member

זה פשוט מצחיק לקרוא את זה.

קודם כל, בקהאם אף פעם לא שיחק כפלימייקר שלנו. אם זה היה קורה, אני לא רוצה לחשוב איך היינו נראים.
    ראיית המשחק שלו כביכול, המסירות וההגבהות המדהימות שלו, במשחקים הגדולים מובילות לכ50 איבודי כדור והרבה התקפות אבודות.
    בעיטות חופשיות? להזכירך, כשרוברטו קרלוס היה בועט את הבעיטות החופשיות, זה היה 10 שערים לעונה, לא 2-3.

פיגו בשנותיו הטובות היה רץ על כל המגרש, בימין ובשמאל, עובר שחקנים, מוסר ומגביה כדורים מדויקים, כובש ועוד. הוא בהחלט היה סילון. לגבי פלימייקר, אף פעם לא היה ממש פלימייקר אחד, זה היה או זידאן או פיגו, או מישהו אחר.

וכן, בקהאם שחקן גדול, הוא ללא ספק הפיתרון שלנו. הוא יוציא אותנו מהמצוקה, שלמעשה התחילה כשהוא הגיע. אבל תשמע, בקהאם על הכיפאק, בחיים לא נזכה איתו בתארים, אבל הוא על הכיפאק.

5. Mourinho Member

אתה צוחק עלינו?
    וכן לבקאהם אין טכניקה גבוהה, לשחקן ספרדי טיפוסי יש יותר טכניקה מבקאהם יקירך.
    בעיטות חופשיות? זה רק סטיגמה, בקאהם כבש בשנתיים שלו ריאל מדריד 5 גולים בבעיטות חופשיות בלבד, ז'וניניו פרנבוקנו בועט טוב ממנו, ובהרבה.
    בקאהם הוא אחד הבעיות של ריאל מדריד, החוסר טכניקה, וזה שהוא לא יודע לשמור על כדור יותר מ-5 שניות היא הבעיה של ריאל.
    ריאל תמיד התאפיינה בהנעת הכדור המושלמת שלה, בקאהם פשוט הורס את הנעת הכדור של ריאל מדריד.

ריאל מדריד מסימת בתיקו 1-1 אם ליון, גוטי כבש למדריד, ז'ון קארו השווה.

האוהדי בברנבאו- 'לושה פוארה'.

נערך לאחרונה ב: ‏23/11/05
  6. אלי מתחן Member

בקהאם שחקן מעולה, הבעיה היא שקבוצה כמו ריאל מדריד תמיד התבססה על משחק על הקרקע ועל קשרים טכניים.

7. Riki Member

בקס בסדר, לא מתאים לסגנון המשחק של ריאל וכן זאת בעיה. אנחנו כאילו בכוח מנסים להכניס אותו שישתלב בקבוצה, אבל בתכלס הוא די תוקע אותנו.
    שבריאל מדריד יפנימו שחואקין יותר טוב ממכירת חולצות וחזיות של בקס, יהיה טוב.

8. Engel Del Madrid Member

בקס הוא אחד השחקנים הטובים בעולם, קפטן האנגלופילים הוא חלק מהפיתרון!
    הליגה הספרדית היא יותר מהאגפים, בניגוד לאיטלקית לדוג', ככה שחואקין יהיה מחליף מושלם !
    מאסצ'רנו הוא בדיוק מה שריאל צריכה , אבל בדיוק, שחקן שמשתתף גם בהגנה וגם בהתקפה ועוזר כל כך בקישור האחורי הוא חיוני לריאל מדריד!
    או שנביא את קולוצ'יני ונעביר את הלגרה להיות כבלם אחורי, שאני עדין מתעקש שהוא עושה את העבודה טוב יותר מכולם בקבוצה, אפילו ראמוס ששיחק נגד ליון כקשר אחורי עשה עבודה מצוינת.
    הלגרה לא מוצא את עצמו כבלם, רונאלדיניו לא ספר אותו עם הטעית גוף קטנטנה שלא אמורה לבלבל בלם ברמה של ריאל מדריד!
    ואני לא מבין למה לא עשו על הכלב הזה פאול אבל זה נשאיר לדיון אחר..

9. רובסון דה סוזה Member

משחק סביר עד טוב של ריאל. כמובן שלא ציפיתי ליכולת שיא של השחקנים אחרי ההשפלה בשבת, אבל אני חייב להגיד מילה טובה על הקישור שהיה מצויין אתמול. זידאן עם הטאצ' בכדור, שרק הוא יודע לעשות, מזכיר לנו למה אנחנו כל כך לא רוצים שהקוסם הצרפתי ייפרוש.

מילה טובה גם לגוטי ולבקהאם. האחרון עשה פשוט עבודת קודש בחלק האחורי, עם חצי בישול, ולמרות שהוא סובל מכאבי גב איומים הוא תמיד נותן 100%. זאת תמיד הייתה תכונה מצויינת אצלו ( אולי זה גם מה שגרם לו לכסות את החסרונות שלו..).

לגבי הרכשים שריאל צריכה לעשות, כולנו יודעים אילו מקומות ריאל חייבת לחזק.

שחקן סטייל באלאק ( הלוואי ויגיע.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) חייב להגיע כדי לעשות סדר במשחק. עם כל הכבוד בפטיסטה לא כל כך מתאים, גם לא האנגלי. ושלא לדבר על זידאן שכניראה ייפרוש מכדורגל בסוף העונה הנוכחית.

עוד שחקן שצריך להגיע איתו, הוא חואקין. שלדעתי אפשר להביא אותו במחיר הנוח ביותר לקשר ימני הטוב בעולם. הוא ללא ספק יישנה את צורת המשחק של ריאל, למשחק סוחף, אולי משהו בסיגנון ברצלונה של רונאלדיניו.

כולנו יודעים שסיסיניו יגיע בינואר, להחליף את סלגאדו העייף. צעד נבון מאוד של ריאל.

עם קרלוס אפשר אולי לחכות מעט. עדיין נישארו הכוחות לישרף את הקו השמאלי.

כרגע אני חושב בניגוד לפעמים קודמות שלושה באמת מראה שחייב להחליף אותו. עם חילופים תמוהים. זה פשוט לא זה. אני מקווה שהיפלד או אולי קאפלו יגיעו...

נערך לאחרונה ב: ‏24/11/05
  10. eman Member

בקשר למשחק של ריאל,יצא לי לראות חלקים ממנו,וזה לא זה.
    ברור שריאל צריכה להיות יותר טובה מליון בבית,אבל היא עדיין לא מספיק טובה ולי ברור שלא נשתפר עד לרמה הכי גבוהה עם לושמבורגו ועם הסגל הזה.בגלל זה אני מקווה שריאל לא יתחילו לנצח פה ושם ולשמבורגו ישאר ושוב כולם יחשבו שהכל טוב ויפה עד המשבר הבא.
    אני מקווה שנפסיד בעוד איזה משחק 2 ויחתכו את לושמבורגו סופית,(כמובן לטובת הקבוצה).

ריאל שיחקה אתמול עם 6 קשרים לא פלא שהם הגיעו להזדמנויות ליד השער.אבל אפשר היה לראות את החיסרון של חלוץ טבעי ועדיין המשחק לא היה מספיק טוב כדי להגיד שאפשר לראות שיפור משמעותי.

11. Mourinho Member

מערך מוזר מאוד אתמול של לושה, שכנראה הבין שאין לו קישור. ופתח רק אם חלוץ אחד רובניו{ממתי רובניו חלוץ?}, במקום לפתוח אם באפטיסטה כחלוץ חוד, הוא השאיר אותו על הספסל.

המשחק היה שקול, אבל ליון שיחקה בנון שלנטיות, לא התאמצה יותר מדי, ודווקא 20 דקות האחרונות, שהם התחילו לשחק, הם שלטו במגרש ללא עורירין.
    ריאל נראת כמו תמיד, כבוייה, שבלונית, וחסרת שיטה.
    מה גם שהיא תעלה מהמקום ה-2, וצפוייה לה הגרלה קשה מאוד{צ'לסי\באירן\יובה\ארסנל\}

http://img509.imageshack.us/my.php?image=fuera24119bo.Xxx

התקשורת הספרדית יוצאת בהצהרה- ''לושה החוצה''.
    לאוהדי המרגנס נמאס מהחילופים המוזרים של לושה, מהחוסר שיטה, מהצורה שהקבוצה נראת, שימו לב לחילוף השנה:

בזמן של 1-1 שריאל חייבת גול, לושה מוציא את בקאהם ומכניס את... מיצ'ל סלגאדו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

12. רובסון דה סוזה Member

ריאל לא הייתה כבוייה כל כך. להיפך, היא ניראתה טוב ושיחקה כדורגל חיובי. ריאל שלטה במשחק, כי ההיא פשוט הייתה טובה יותר. רבע שעה לסיום היא התעייפה וזילזלה ולכן ספגה. כשנותנים לליון לשחק היא מענישה אותך וזה מה שריאל (לושה) עשתה.

13. Mourinho Member

רועי, חבל שאתה לא אובקיטיבי, כנס ל'פורום של ריאל מדריד בישראל', ותבין,
    אף משתמש לא אמר שריאל מדריד שיחקה כדורגל חיובי.

אגב, שמועות חזקות אומרות שאלקס בדרך לריאל מדריד. מה שאומר שאם אלקס מגיע, באלאק לא יגיע לריאל מדריד, שתיהם משחקים בערך באותם עמדות [עושי משחק].

14. רובסון דה סוזה Member

ריקלמה, אני מאוד אובייקטיבי. אני לא צריך להיכנס לפורום ריאל מדריד ( למרות שעד עכשיו כתבתי בו, כמה מהתגובות הם שלי) כדי להגיד שריאל שיחקה כדורגל חיובי יחסית. משחק טוב של הקשרים, וסביר+ של רוביניו, יחסית לתיפקודו. זה כדורגל חיובי. אולי לא תצוגה ענקית אבל עם זידאן ורוביניו, ריאל בהחלט שיחקה כדורגל חיובי.

15. Engel Del Madrid Member

riquelme=Mourinho ?!?